özele bak kod atayım bakarsın
Printable View
sağol kardeş kademelere bakmak bir şey değiştirmiyor adamlar istedikleri kademelerle oynuyor
zaten internetim az kaldı çok internet götürüyor
Adamlar yine çakma kademeler kuruyor 62 de sözde 10 bin lot vardı silmişler
4 günde %30 düştü hala tepki yok dün düşen hisseler bile %4 -5 tepki verdi bu domuz yerinde sayıyor
dün buna 4,45 den destek atmadan destek parasıyla kozaa ozbal orge ve bunlar gibi birkaç hisse daha düşündüm kimi çok düştüğünden kimi de yükseliş trendinde olmaları nedeniyle hızılıca tepki verir diye. sonra vazgeçti ne olsa bu da çok düştü en kötü 5 e kadar tepki verir diye ama nerde tepki mepkiyi geçtim düşmesinde
ne lanet bir şey çıktın yuh beeee
çıkıyormuş gibi yapıp anında düşüyor neden çünkü destek yok....
kobra kardeş kademeleri verebilir misin
destek parasıyla ozbal almayan aklıma tüküreyim.
endeks gene yükseliyor bu gavat hala millete zararına sattırma peişinde. ky dayanamayıp başka tepki veren hisselere zıplasın istiyor
%30 düşüpte tepki vermeyen sadece bu lanet hisse var
saçmalıkları izliyorum allah ım ben ne yaptım diyorum...
Endeks eski yerine gelse de bu Şerefsiz hisse yerinde saymaya kararlı. Gedik alıma geçmeden gitmeyecek
günaydın bugun bir tepki gelecek gibi duruyor...
inşallah hepimizin temennisi mum
göstergelerde olumluya dönmeye başladı günlük hariç
mum analizde de hamile boğa formasyonu oluştu
hala puştluğu üzerinde endeksin dünkü tepsine duyarsız kaldı bugün hafif düşüşte hemen uyum sağlıyor
alıcı yok tabana 10 bin lot...
vestel taban oldu
ne zaman taban oldu
özele bakar mısın
alıcı yok yaa ne olacak
Oooo kardeş artık 10 dk. Bir işlem oluyor..
endeks pis satış yedi bu adi yükselmeden tekrar düşmesin.
adam gibi hisseler hepsi tepkisini verdi böyle ******** hisssede takılı kaldık bir daha böyle kademeleri bomboş sahipsiz hisse almam
son bir yıldır öyle bir düşüşüde yok yani ne oldu da gümledin. aq...
bu ******** hisseye diyecek laf bulamıyorum
herhalde çok ky yı mallandırdılar psikolojik harp uygulayıp zararına sattırmaya çalışıyorlar
satmak istesen malını satamazsın kademeler bomboş
adiler kademeleri emir silerek düşürüyor öğleden sonra işlem hacmi 5 bin lot anca 7 kademe düştü
gümbür gümbür düştü...
Hatek Günlük TL
Sağ olun her seans biri bu hateki soruyor ve biz de her seans bakıyoruz bu ne idüğü belirsiz hisseye
Kanal tepesinden dönüş varsa topuklamak lazım denmişti.
Boşa denmemiş...
En son da 5 lira altına iniyorsa bir kez daha stop denmişti,
kanalın da altına gelmiş...
4,57 üzerine atar da kalırsa toparlama ihtimali var.
4,57 üzerine çıkamıyorsa bir 60 kuruş daha gerileme ihtimali olur alt kanal dibine doğru.
Dikkat etmek gerek.
(Tavsiye yoktur.)
bizde şansızlık 500 hisse içinde en karakrtersizini almışık
endeksin tepkisinde tek tepki vermeyen ******** bu düşüşte yine ön sıralara aday
Spk nın son aldıgı karardan sonra acıga satış zorlastı oyuzden hissedeki işlem hacmi artık cok az küçük yatirimci var sadece ancak bilanço doneminde hareketlenme olur aRTIk gün içerisinde 4 5 kademe al sat ile çıtır yapıla bilinir 4.38 den assagisi yok savas
çıkmazsa