Kapatacak inşallah. Ha gayret itekleyin az daha. :cool:Hedef daha daha yukarı 3 aylıkla beraber.
Printable View
Kapatacak inşallah. Ha gayret itekleyin az daha. :cool:Hedef daha daha yukarı 3 aylıkla beraber.
eee bu kadarcık mıydı spek.. 7,18 i geçemeyecen mi...gücün bu kadar mıydı..
yaw arkadaş ne dönüyon geriye yaw. iki gün bırak yükselmeyi yerinde bari dur be. ne uyuz bir kağıtmışsın. senden kurtulmak nasip olacak mı ki.
Bilanço yaklaşıyor. Fazla panik hareketlerde bulunmamak lazım. Tokatlayabilirler.
yaw arkadaş iki dakka dur çıktığın yerde be insafsız kağıt.
mal mı topluyor mal mı çıkıyor anlamış degilim
7,23 ü geçemiyor mu bana mı öyle geldi..
rezil kağıt. endeks 95 bine dayanmış bu eksiye gidiyor.. rezil kağıt
Teknik'te golden cross denen olay gerçekleşmiş , (20 günlük ortalama 50 günlüğü yukarı kesmiş) ancak hisse oldukça duyarsız veya öyle gösteriliyor. İyi bir 3 aylık her şeyi değiştirir.
YTD. Herkese hayırlı kazançlar.
7.14 ü aşağı kırmış yazık çok yazık. Rezil kağıt
yuh be gene ekside. uğursuz kağıt..
hayırdır inşaallah.. bir hareket geldi. haber mi düştü..
bal gibi insider yapılıyor :D
yalnız günlük grafikte direği dikti bakalım arkasından bayrak mı yapacak direğin boyunu mu uzatacak boyunu mu kısaltacak tahta sahibi.
bugün en azından 7,83 üstüne atabilse kendini ne güzel oludu
Geçen yıl 2 mayıs'ta ilk çeyrek bilançosunu açıklamış. KUTPO her zaman sürpriz olumlu bilançolar açıklayabiliyor.
Eğer 11 milyon ve üzerinde bilanço karı gelirse yukarı hareket devam edebilir. 15 üzeri gelirse geçen seneki zirvelerini kırmaya gider. Tersi durumda 7 milyon altı gelirse bu fiyatları aratır.
Tamamen kendi düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi değildir. Herkese hayırlı kazançlar.
ne oldu ya şimdi ne güzel gidiyorduk niye geldin geriye..
oha neler oluyor tahtada 7,61 den 7,68 yaptı.. aradaki kademelere ne oldu
Acelesine gerek Yok yavaş yavaş gitsin ama sağlam gitsin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iyi gelecek senaryo iyide gelse verecekler ele gibi yazıklar olsun
:)))) fol yok yumurta Yok :))
Vay arkadaş 7.77 gör 7.70 den 200 bin lota yakın işlem olsun son dakikalarda 7.62-7.63 kapat. Bu nasıl iş böyle. Sevinmeli mi uzulmeli mi bilemedim.
Bence içerden bilançonun iyi geleceğini duyanlar oldu. Sizce?
hadi be spek kır şı 7,83 ü de önümüz açılsın..
yaw arkdaş senin gibi hissenin de yaw dur iki dakika çıktığın yer de be.ne biçim hissesin arkadaş. 7,98 hoop 7,80 bu ne yaw..
ulan kutpo musun nesin . kurtulamayacak mıyız senden. 7,80 altına döndü....uğursuz kağıt.
Nankörlük yapmayın son blançoda kazık alttılar düştü kağıt yavaş yavaş toparlanıyor.
aha sabah aldığını öğlene kadar geri verdi. eksiye barim geçmese uğursuz kağıt
Bende 8 lerden mallan mıştım blançodan önce 7.30 larda zararına verdim. 6.60 lardan tekrar mallandım bekliyorum. Tavsiyem sürekli takip etmeyin canınızı daha az sıkarsınız
Bilancoyu açıkladı mı?
Yok açıklanmadı daha
puhahaaaa uyuz kağıt 7,64 olmuş. aldığını vermiş eksiye geçmese bari mahvetti bizi uyuz kağıt 7 aydır