http://fs5.directupload.net/images/170827/nqiu7xtj.jpg
haftalık pasta
Printable View
http://fs5.directupload.net/images/170827/nqiu7xtj.jpg
haftalık pasta
pamuk gidermi gider artık gitmese de gideeeer artık uyuşturucu müptelası gibi bağlanmışız bir kere
şu saatten sonra bu kağıt satılamaz kanısındayım. yaslan arkana bak keyfine diyorum. günler bizim olsun bayramı çifte yaşıyalım.
olumsuzluklar hisse hakkında bitti sanıyorum bundan sonraki haberler çıkış kaynaklı olur. bakalım ne derece doğru hissediyoruz. yanılıyormuyuz yoksa seviniyormuyuz.
ileriki günler gösterecek
Yaslandık koltuğa ama koltuğun bacakları kırık herhalde bir türlü sallamıyor mutlu olamıyorum haram gAliba
30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170907/ypskrzc2.jpg
dış borsalar.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +121 olurken, ortalama tahmin +182 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 23 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +580 puan olurken, en düşük beklenti -152 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 2'si negatif, 21'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +121
Ortalama : +182
Maksimum : +580
Minimum : -152
Katılımcı: 23
Lan noli bu kağıda hiç ama hiç icraat yok piyasa yapıcıda fıs
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ölü toprağı var kağıtta
http://fs5.directupload.net/images/170919/mj8u5jzt.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +89 olurken, ortalama tahmin +65 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 33 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +406 puan olurken, en düşük beklenti -351 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 10'u negatif, 23'ü pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +89
Ortalama : +65
Maksimum : +406
Minimum : -351
Katılımcı: 33[10(-)23(+)]
Kağıt hergün mü düşer arkadaş ya nerdeyse %50 düştü
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Arkadaş bu kağıda hiçmi destek yok alan yok ne *** ve sahipsiz bir hisse piyasa yapıcı piyasa belleyici olmuş
Dün 20450 lot alarak fiyatı 3,27 den 3,31e çıktı. Alım yapmasaydım sanırım 3-5 lotla daha aşağıya vereceklerdi.
KAP : 27.09.2017 17:49:06 (sonme - snpam)
Şirketimizin Yönetim Kurulu , %13,18 oranında iştirakimiz bulunan Sönmez Pamuklu A.Ş.'de sahibi olduğumuz toplam 10.531.507 TL nominal değerli Sönmez Pamuklu A.Ş. paylarından 2.150.000-TL nominal değerli kısmının, BİST de oluşan son üç günlük ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması olan fiyat ile;
- Şirketimizin ortağı Osman Sönmez'e bedeli nakden ve defaten olmak üzere satışına,
- Satışa dair takas ve nakit işleminin borsa dışında gerçekleştirilmesine karar vermiştir.
Kağıt hergün ama hergün düşüyor
sürekli düşüyor maliyet düşürelim diye biraz destek attım zarar büyük bakalım bugün ortalamayı düşüreyim diye alım yaptıkça dahada geri geldi
almasaydık daha iyimiydiki ye düşünmüyor değilim
KAP : 28.09.2017 17:21:31
SNPAM.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
Millet keyifler nasıl :)
Maliyetimiz yüksek bekliyoruz...
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hafta sonu riskini alamadım korkudan hepsini verdim
bugün çıkmışken hepsni verdim
kuzey ırak kral anlamaz çok kral hisse ama çıkarsa diğer kardeşlerimiz kazanır düşerse alırız
çıkarsada başka kısmetlere yol alırız
Ayrilmak yok yola devam..ytd.
SM-A500Y cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
düşmesi gerkirdi düşmedi tekrar almamız gerekiyor dedim aldım bakarsın gider
sayın osman sönmez bunda 3-4 ay önce borsa dışından sönmez flamnetten 1000.000 lot 3.49 dan aldın
bundan bir kaç gün öncede 2.150.000 lot 3.3 ortalama ile borsa dışından aldın.
birazda borsa içinden alda biz yatrım cılar sevinelim. zaten borsada 2.700.000 civarı hisse var hep beddua alma bakarasın hayır duası alırsın
Nasıl bir oyun dönüyor anlamadım anlayan aydınlatırsanız güzel olur hangi pozisyonu alırsam ters yatırıyor
İş Bankasından 1 yatırımcı 3.36'ya 18800 satış koydu. Dayanamadı belli. Ama bence dünkü habere karşı en sağlam duran hisselerden SNPAM.
Şuraya gerçekleşmiş beklentilerimizden hayata geçmemiş olanlardan bazılarını tekrar yazalım yeni girenler için:
1- Aralık 2017'de temettü verilecek. Büyük ihtimal 29 Aralıkta öderler. Adettir, son günü beklemek SNPAMda.
2- Liman açılışının sene sonuna doğru olması bekleniyor. Benim tahminim bu tarihten önce limandan gemilere yükleme başlayacaktır, ancak resmi açılışı Aralık sonunda yapacaklardır. Çimento fabrikası öyle olmamış mıydı? 31 Aralık 2014'te açılış yazısı gelmişti ancak aslında üretim (sitelerinde yazılanlara bakacak olursak) Ekim 2014'te başlamıştı.
3- Yeni bir fırın açılmasının ilanı. Malum, ocak kapasitesi artırımı için Çevre Değerlendirme raporu istenmişti. Bu da doğal olarak, çimento kapasitesinin artırılması düşüncesini akla getiriyor. Limanın kapasitesinin, mevcut üretim kapasitesinin çok üstünde olması da bu fikri destekliyor. Ancak, yeni fırın açılana kadar, limandan başka firmaların ürünlerini de ihraç edeceklerdir. Yeni fırın açılması demek, aynı zamanda, çimento fabrikasının kara geçmesinin gecikmesi, yani konsolide bilançoya daha uzun süre dahil olamayacağı, oranın gelirini uzun süre daha bilemeyeceğimiz ve dolayısı ile hissenin bir müddet daha baskıya maruz kalabileceği fikrini uyandırıyor.
4- Bursa, İstanbul caddesindeki arsalarda yatırım yapılması. İplik fabrikasının taşınması ile ilgili bir haber ya da oraya yapılacak herhangi bir yatırım yine bize ileride büyük gelir olarak geri dönecektir.
Bunlar bilinen şeyler. Yine de ben fiyata tam yansımadığını düşünüyorum. Bunların dışındaki her şey surpriz olacak.
Yazdıkların ASLA yatırım tavsiyesi değildir.
Alıcı yokken şirkete okadar faaliyet yapsan neye yarıyor dün 4000kusur lotu satana kadar göbeğim çatladı
Aşağıdaki KAP açıklamasına konu olan haberi bilen var mı?
Şirketimiz yönetim kurulu üyesi Kemal ERDOĞAN aynı zamanda SÖNMEZ Holding CEO'dur. Kendisi söz konusu haber için Holding vizyonu ile bilgi verirken, holding kapsamında planlanan yatırım , basın tarafından sehven şirketimize atfedilmiştir. Şirketimiz adına planlanan bir yatırım henüz mevcut değildir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Bu neymiş duymadım kap ta çıkyısya sürekli izliyorum, anladım mı acaba
Ne yatırım haberiymiş o, bu gün seans sonunda güzel ama zaten bildiğimiz bir haber geldi, çimento ile ilgili
http://uzmanparam.milliyet.com.tr/ka...u-oldu/620790/
Ilk ceo olduğunda bu haberi hatırladım ama yatırım lafı falan yoktu
Şimdi gördüm özür snpam kap ta neymiş bu yanlış yatırım bilgisi yavv cidden