1.95 maliyetler bekliyoruz donse iyi olur
Printable View
1.95 maliyetler bekliyoruz donse iyi olur
Dususe tepki geldi. Bakalim ne kadar gercekci
Evet beni yanıltmadı yine. 1.77 den verdim. Aşağıya gelirse alırım yoksa yolu açık olsun.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dahada giden trene atlamam kol bacak ne varsa gidiyordu 3 gündür yaşadığım stres yeter
Bende birazini 75 ten birazini 80 den verdim az zararla raziydim herkese bol kazanclar
1.82-1.9 arasi 400 bin lot satis yigmislar İzliyoruz.
Bu 500 bin lotu satmak icin mi buguncikardilar acaba?
Daha onceden 1.35 ten alip 2 tavanda vermistim sonra yine gaza geldim aldim hedef yine 2 ustu gibi ama birlesme olayi ertelenince biraz zaman alir sanki inis cikislara cok gelemiuorum hedefinizi zararinada olsa belirlemeyi ogrendim dun 1.70 ten almadi satacaktim. Bugun neden satmim dun 1.70 e raziyken sanirim bayan olarak daha temkinliyiz bizler:)
Oynak dediginiz hisseden girdigim gun 1tavan 2. Gunu ikinci tavan yaptim 2 gunde:)
Şansa bak ya gece nöbetteyim uyandığımda hisse geri gelmeyecek başlamışti. En azından 1.80 üzerine yarısını verirdim o da gitti neyse...
2 üstüne atana kadar bekleyeceğim inşallah
Sayın kelebekcan hissenin geçmişini biliyor musunuz? Bu tavan çektiği zamanlar ne zamanlardı yakın tarih mi? Maliyetim çok yüksek ve yüklüyüm korkutuyor artık? Bilgilendirirseniz sevinirim.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni 1.6 hareketinden bahsediyor aksi olamaz
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 1659
Tepkisi güzel oldu ama güvenilir mi bilinmez. 1,84 üstünde başka bir dünya olur tekrar 2 direncinden bahsedilebilir.
Alım satım ortalamalarına bakınca kar eden yok neredeyse???
Ek 1660
Yaks varmıdır arkadaşlar
Kapanışı iyi olmadı sanki yarın illa 1.60 a kadar sarkitip 1.65 civarında kapatacak...
Haftaya özellikle çarşamba sonrası tekniği olgunlastirip 2 liraya yol alabilir...
Benim kişisel görüşümdur.
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Gune guzel basladi ama cok da iyi bitirmedi bakalim bekleyip gorecegiz.
Ytd.
Alım icin takibe devam.pasta hic iyi degil.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,789 ortalama ile 746159 lot (1334914.1 TL) açığa satış yapılmış önemli olan bunun ne kadarlık kısmı kapatıldı acaba?yada kapatmak için nereye kadar basarlar yada basarlar mı? Kafamda deli sorular
Detayını bilmiyorum , zarar yazınca akşam bist bültenine bakmıştım. Oradaki tabloyu atıyorum. Soldan Sağa Sütunlar; Açığa Satış A.O.F - Açığa Satış İşlem Hacmi - Açığa Satış İşlem Adedi - Açığa Satış Sözleşme Sayısı
http://i.hizliresim.com/LyZ6EZ.jpg
KAP: SILVR [ ] SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/594893 Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5aff7493714bdd
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5aff7493824bde
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2016 Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2016 Karar Tarihi 24.03.2017 Genel Kurul Tarihi 25.04.2017 Genel Kurul Saati 15:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 24.04.2017 Ülke Türkiye Şehir AMASYA İlçe MERZİFON Adres Organize Sanayi Bölgesi MERZİFON/AMASYA Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve Genel Kurul Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, 2 - Genel Kurul Toplantı tutanaklarının imzalanması için Başkanlık Divanı'na yetki verilmesi. 3 - 2016 Yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması. 4 - 2016 Yılına ait Bağımsız Dış Denetim Kuruluşu Raporlarının okunması, müzakeresi ve onaylanması. 5 - Şirketin 2016 yılı faaliyetleri ile ilgili vergi yasaları ve Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına göre oluşan Bilanço ve Kar Zarar hesaplarının okunması, müzakeresi ve onaylanması. 6 - 2016 yılı ve izleyen yıllara ilişkin kar dağıtım politikası hakkında ortakların bilgilendirilmesi, 7 - 2016 Yılı Kar/Zararı hakkında karar alınması. 8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Şirketin 2016 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi. 9 - Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan ve 02.05.2014 tarihli Genel Kurul toplantısında onaylanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun 03.01.2014 tarih ve 28871 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış II.22.1 Geri Alınan Paylar tebliği kapsamında yapılmış olan Şirket Paylarının Geri Alınması Politikası ile ilgili yapılan işlemler hakkında bilgi verilmesi. 10 - Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi. 11 - Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ve üst düzey yöneticiler için belirlenen Ücretlendirme Politikası kapsamında yapılan ödemeler hakkında bilgi verilmesi. 12 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi. 13 - 2017 yılı finansal tablolarının bağımsız denetimi için AC İSTANBUL ULUSLARARASI BAĞIMSIZ DENETİM VE SMMM A.Ş. firmasının görevlendirilmesi hakkında karar verilmesi. 14 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde 2016 yılı içerisinde yapılan İlişkili Taraf işlemleri hakkında bilgi verilmesi. 15 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Şirketin ve bağlı ortaklıklarının 2016 yılında 3. kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi, 16 - Yıl içinde yapılan bağışlar hakkında ortaklara bilgi verilmesi. 17 - Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K'nın 395.ve 396.maddeleri uyarınca izin verilmesi. 18 - Dilek ve temenniler, kapanış. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 Genel Kurul Bilgilendirme Dökümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı EK: 2 Genel Kurul Çağrı Mektubu ve Vekaletname Örneği.pdf - İlan Metni
9 - Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan ve 02.05.2014 tarihli Genel Kurul toplantısında onaylanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun 03.01.2014 tarih ve 28871 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış II.22.1 Geri Alınan Paylar tebliği kapsamında yapılmış olan Şirket Paylarının Geri Alınması Politikası ile ilgili yapılan işlemler hakkında bilgi verilmesi.
Bu madde kapsamında alınan 900 küsür bin lot mal 07.04.2017 ye kadar satılmazsa sermayeden düşülecek. Aşağı yukarı bu kadar malı kurucu ortaklar satışa çıkarıyor. Önceki 500 bin şimdi de 550 bin. Acaba direkt şirket satıyor izlenimi vermemek için mi 0,9 kuruştan alınan mallar piyasaya geri veriliyor. Bu hareketlerin bu konu maddeyle ne tür ve ne kadar ilgisi var acaba?ytd
Maksadın yeşil göstermek seans sonuna kadar son 1 saat çakarsın gene tepemize adi herif...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda pekkimse kalmamış.. takas paylaşacak olan varmıdır
SILVERLINE ENDÜSTRI VE TICARET A.S.
MEHMET ENGIN ÇELEBI
550.000,000 Lot satış yapacağını açıkladı pazartesi ne olur sizce?
Önce verir piyasaya 550 bini hisseyi diplere çeker bi süre yataya bağlar oralardan verdiği hisseleri ölü fiyatına toplayana kadar bekler sonra iki haber patlatır birleşme kar vs kağıdı ikili seviyelere taşır dipten aldıklarını bir daha yedirir senaryo belli ama adamlar haklı beyler borsada çok olmasada yatırımcı dostu dürüst şirketler varken gelip bu çakal sürülerinin hissesini alırsak böyle olur malesef aç gözlülük bizde istiyoruzki bu tarz kağıtlarda spekülatif karlar edelim paramızı üçe beşe katlayalım çünki aselsan oto kar petkim vs gibi hisselerde bu karlar yok ama böyle çakallıklarda yok
Sonuçta kimseye kızmaya hakkımızda yok hepimiz kendi tercihlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz !
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Firmanın yabancıya satılacağı hikayesi dönüp duruyordu bu hisse satışının bununla bi ilgisi varmıdır? Temel anlamda bilen birisi varsa veanlatırsa srvinirim.. satışa gelince bence karşılanacak haber ilk düştüğünde seans içiydi ve fazla bir etkisi olmamıştı..
SÜREKLI BILGILERE ILISKIN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapılan Açıklama
Düzeltme mi :
Açıklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Mehmet Engin ÇELEBI
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diger Gerçek-Tüzel Kisiler :
Yönetim Kurulu Üyesi
27.03.2017 tarihinde Silverline Endüstri ve Ticaret A.S. payları ile ilgili olarak 1,72 - 1,74 TL fiyat aralıgından
550.000 adet satıs islemi tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte Silverline Endüstri ve Ticaret A.S.
sermayesindeki paylarım 27.03.2017 tarihi itibariyle %5,14 sınırına ulasmıstır.
Islemin detaylarına iliskin bilgiler asagıdaki tabloda verilmektedir.
Konu : Pay alım satım bildirimi
Tüzel Kisi Adına Bildirimi
Yapanın Adı Soyadı:
Adres : BAGÇELIEVLER MAH. PINAR SOK. NO:16/7MERZ, IFON/AMASYA, AMASYA TÜRKIYE
Telefon / Faks : 03585149350 03585149357
Islem Tarihi Islemin
Niteligi
Isleme Konu Payların
Nominal Tutarı (TL)
Islem Fiyatı
(TL/Adet) Islem Tutarı (TL)
Islemden Önce Sahip
Olunan Payların Nominal
Tutarı (TL)
Islemden Önce Sahip Olunan
Payların Sirket Sermayesi
Içindeki Payı (%)
Islemden Sonra Sahip
Olunan Payların Nominal
Tutarı (TL)
Islemden Sonra Sahip
Olunan Payların Sirket
Sermayesi Içindeki Payı (%)
27.03.2017 Satım 150.000 1,72 258.000 2.112.000 6,95 1.962.000 6,45
27.03.2017 Satım 150.000 1,73 259.500 1.962.000 6,45 1.812.000 5,96
27.03.2017 Satım 250.000 1,74 435.000 1.812.000 5,96 1.562.000 5,14
TOPLAM ALIS 0 0
TOPLAM SATIS 550.000 952.500
KAP: [SILVR ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/595179 Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5b0ee742df7eed
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır İlgili Şirketler SILVR
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Mehmet Engin Çelebi tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
yükseltmeden niye sattı ki bu arkadaş.. :(