Buğün garanti yaırımı kullandılar alıcı olarak..ama isteyerek değil mal geri gelmeyince mecburen oyuna soktular...
Sıkıntı yok...
Şekeryatıeının bir saatine bakar bakmışsın tavan yaptırtıp 2.30 lar kapattırırlar....SIFIR SIKINTI...
Printable View
Buğün garanti yaırımı kullandılar alıcı olarak..ama isteyerek değil mal geri gelmeyince mecburen oyuna soktular...
Sıkıntı yok...
Şekeryatıeının bir saatine bakar bakmışsın tavan yaptırtıp 2.30 lar kapattırırlar....SIFIR SIKINTI...
Takıl bankanın peşineeee😈😈😈
Bunu takılacak bankanın peşine banka %10 yaptı bu ise yine yayan bundan adam olcakta alem görecek hey hey 😁
Noldu sabahki yerine geri geldi ezberledik artık alan atlayan keklik varmı :D 1.90 gelecek derken dalga geçiyor sanıyorsunuz ama geçmiyorum geçen 2.02 den döndü bu sefer 1.90 görmeden donmez ezberledik bu tahtadaki lavuk şeker yatirimi o yüzden boşa nafile yuklselmez yukselmez düşmeye programlı lavuk şeker yatirim 1.90 dan alırım rahatca 😁
Hatta Şekerbank dunden beri %15 yükselmiş bu düşmüş....2 ay önce endeks 98000 Ken 2.47 görmüş görüş o görüş endeks 110000 olmuş fiyat burada....önce 1.90 a düşer sonra 2.15 yapar oradan gelene verir ...2 aydır aynı terane 2.34 u geçemeyen ve gecemicek olan terane..endeks 150000 olunca belki geçer.....tek amaçları var kalan 8 ide bu fiyatlardan toplayıp borsadan çıkmak. Hadi bekleniyosun 1.90 a alarmimi kurdum 1.90 a da çalacak hadi byee gerzek sakir spek 😁
saman alevi fossssss fisssss yine sondu tıpkı 2 aydır tek yaptıgı sey gibi herzmaanki gibi bundan adam olmaz olmaz kendin cal kendin oyna yancı kurumları kullan alım yap sonra 2.30 dan bilmem ne kadar aldım diye kapa haber gonder sonra 2.10 a geri dusur ne kadar uzucdan toplayığ borsodan cıkarsa yanlarına kar tabi bu arada bikacta keklik duserse ballı kaymak ..dun 2.11-12 lerden aldıgını 5-6 kademe yukardan satma cabası bugunku 2.20 harketi hepsi bu ...bu baska birsey bilmez yukselis nedir bilmez boktan hisseler %200 yukselmis bu %10 nedir bilmez. he bilir ama dusus yonunde tersten bilir .....helal olsun galip aga ya bide adamı sevmezler adam 2 liradan vakfkn aldı dun bugun 2.35..bunu solda 0 bıraktı ....bayramdan sonra 1.90 gelecek ordan alacagız ...neydi kural cıkamayan duser herzman isler ve yine isleyecek :ok:
sekerbankın gazı ile tutunmaya calısıyo nafile nafile dusmeye programlı bu hisse bizzat seker yatırım tarafından ..sekerbank 1.35 iken bu 2.47 idi ..sekerbank 1.60 a geldi..bu 2.15 ....bu drumda bu 2.80 olmalı idi.....sekerank 1.90 olur buda 1.90 a duser esitlerler durum budur :party:
sekerbank %17 yukselis....sekkfk 0.50 dusus...gelen olursa alısa anında veriyor..buda benim fikirlerimi dogruluyor...sekerbank 1.90 cıkacak bu 1.90 a inecek orada buluscaklar ..4.5 kademe kar icin 500 000 lot hacim yaptı bosuna bosuna bu seker yatırım tam dangalak ...kendinden baska sepgide tahtaya sokmuyorlar kendi calıp kendi oynuyor bosa kurek 2 aydır 2.47 den alanın maliyeti 2.55 oldu ..o 1.90 buraya gelcek :ok:
Deniz yatırım iyi dalga yaptın...
İyi mal dağıttın bugün..güzelll..
Sat al yine işledi 2.17 ortalamadan verdik..2.10 ve 2.09 yerine koyduk..
Bereket versin senet aynı bu hafta sat al iyi çalıştı...bereket versin malın yanında parada oldu şimdi...
Deniz yatırım bize çalıştı bu hafta
Deniz yatırım iki günde sattı ama yukarıdan veremedi...erken davrandı..2.128 den malladı
205.000 lot verdi maliyet 2.128 olunca bu biraz daha aşağı gelecek gibi gözüküyor..
Biraz fazla çevirmeye izin vermiyor tahta..hemen toplanan dağıtılanda anlık laaap diye gözüküyorsun..2 aracı kurumla yapıyoruz yinede sırıtıyoruz..böyle olunca şeker yatırım buna izin vermiyor..
Bugün yeni alıcılar hemen sırıttı..
Malın sahipleride mal aldılar ama az görüldüler...
Su anadolu yatırım çok acemice gösteriyor kendini tahtada bilerek mi yapıyor yoksa bilmeden mi...şaşırtıyor...
Bu sefer 2.20 deki sat al hareketinin tersini yaptı ama olmadı...geçengün verdiği maldan fazlasını alsı bu sefer
Şeker yatırım deniz yatırıma kar yazdırtmadı bu ay
500.000 lot çevitti ama sadece 0.01 tl kara çevirtti...
Kendi malına sahip çıkmafı tahtada..
Bugünkü hareketle tahtayı yordu nefesini kesti ve tahtaya iyi yük bindirtti..
Bugün sanki bekleyin biraz bakalım dedi tahtaya...
Hayırlısı....
Yok mu bi bayramlık...😇😇😇
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +128 olurken, ortalama tahmin +72 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 28 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +890 puan olurken, en düşük beklenti -680 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 9'u negatif, 19'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +128
Ortalama : +72
Maksimum : +890
Minimum : -680
Katılımcı: 28
napalım nadasa bıraktık...
onun yerine ateks ve deniz de geziyoruz..
yanına carfussa ve kozaa yı da ekledik...
inşallah düz ovada avlanmayız...
unut artık 2.30 ları 1 yıl birdaha goremz ise yaramaz adam olmayacagını anladın benim hisselerime kapagı attın ha carrafour ve deniz hahahha nasıl hareket yapıyorlar goruyorsun ..sekfk den bi bok olmaz bunların amacı belli en ucuzdan %98 i borsodan toplayıp defolup gitmek
bu taven de her şeyi biliyor..maaşallahhh...
ne oldu yoksa 5,00 dan deniz mi aldın...
wawhh waaah...
bu arada..FMIZP DE ALDIM...PARK ELEKTRİK TE...
HA Bİ EDE SEKERBANK...
ben senmiyim poh pohcu pohpohladıgın sekfk nin hali ortoda ekurilerinde ortodan kayboldu yoksa hepsi senmiydim demeliyim hahah yok kront olcakmısta mıs mıs yok 5 dakikada 2.40 gorurmuste mis mis komodi dans 3 lusiü sizi ya da tek basına sen spek yamagı ya da sekeryatırımın kendi namına islem yapan ve hisseyi bu hale getiren gomlekcisimi demeliyim :kahkah:
Sıkntı yok biz aldık ama 4.75 lerden...
Ha..
Bu ara güzel bir hayal dünyan var...
Demekki kendini anlatmışsın burada...
Bizim aklımız senin gibi fesatlığa çalışmadığı için..
Biz basit adamlarız..düz gideriz..eğrimiz yok..gölgemiz insana fayda verir..serinlik katar..
Yukarıda saydığın tam bir fesatlık...
Burada biz dediğime bakma saygımızdan...
Geçmiş yazılarımda belittim o zaman ki portföyümüde yazdım...
Bizde herşey şeffaf ....
Bir laf söyledik kustun içindekileri..
Sustuk kendini kral zannettin kendini..
Ama suskunluğumuzu yanlış anlamışsın..
2.30 ortolama ile niye 400 000 lot aldın simdi hisse niye 2.10 da ?? demezlermi adama isleri guxleri duzenbazlık ...hatta arada sırada yaptıkları borclanma araclarının masrafını bile o gun 4-5 kademelik hareket yaparak kucuk yatırımcıdan cıkartmaya calısıyorlar yalan diyen o gunku hisse istatisklerine baksın bundan adam olmaz endeks 98 000 2.47 endeks 110 000 2.10 soygun duzeni ortoda
daha birkac gun once isfin gibi koca hisse 2 gunde %30 yukseldi vakfn bugun yine %12 yukseldi bu sekfk ufacık kagıt 2.10 da surunuyor allah akıl fikir versin bu seker yatırıma
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
KAP : 27.09.2017 18:17:59
Sermaye Piyasası Kurulu' nun 16/02/2016 tarih ve 29833736-858-E.1828 sayılı yazıları ile Şirketimize uygulanmasına karar verilen idari para cezasının iptaline ilişkin Ankara 11. İdare Mahkemesine açılan davada; mahkeme istinaf yolu açık olmak üzere şirketimiz aleyhine karar vermiş olup, karar için Şirketimizce Ankara Bölge İdare Mahkemesi nezdinde istinaf yoluna başvuru yapılacaktır.
Güzelll bakalım verecek mi gedik ve marbaş ikinci seanas
tavana kadar 70 000 lot kadar var neler oluyor bu hissede burdan alsak tavan kapatıp pazartesi yukselise devam edermi yoksa ele verme operasyonumu?
2.26 gormus gecememis su an 24-25 te toplam 23 000 lot var tavana kadar diger kademeler 3000-6000 lot arası toplam 60-65000 lot kadar var ama gedik deyince tırstım alsak simdi elimize verirler
alıcaktım ama vazgectim tavan olma ihtimali 0 2.25-26 da takılmıs kalmıs kademerde satıslar da artıyor o bakımdan az sonra seans sonuna dogru gedik mal cakmaya baslar
ne tavanı tavan bunda ne arar uzak dur dostum sen bilmezsin bunu yukarda yazmıssın sırf ele vermek icin yapıyor parasız kalmıs spek belli 3 aydır devre kesmemisti parası bitmistir pazartesi asagıya devre keser
merak etmeyin sayın taven bende aynı dusunmustum almadım evet bakın ele vermeye basladı gedik herzamanki taktik yukarı cek gelene bosalt malı 2.25 te epey ugrasıp gecmeyince almadım zaten pazartesi geldigi yere geri duser katılıyorum
nereye gitti 10 000 lotluk alıslar puff ucuverdi sildi aylardır ezberledik biz artık bunları bos konusmuyoruz ona gore yazıyoruz tuzaga dusen varsa gecmis olsun
yanıldıkmı aceba sayın taven kapanısı iyi yapmıs
yanılmakmı buda onların tamda istedigi dusunce bak gor pazartesi nasıl dusuyor eksi kac acıyor bunun huyudur bir gun yukarı devre kesici yaparsa ertesi gun asagıya devre kesici yapar daha fazla yukarı gidecek olsa tavan kapatırdı degilmi ama tavan olmamıs ...3 aydır kimse kalmamıstı spekte harclıksız kaldıgı icin ....hissede yeni kurbanlar keklikler cekmek icin bu hareketi yaptı.. oda zaten maksimum %15 ti onu yaptı pazartesi nasıl dusuyor izleriz
İnsanın içinin çürümesi...
acılısta alalımmi yani ne diyorsunuz
alalımmi tavana gidermi yokmu kimse ?