Her ne olursa olsun, hedeflediğim fiyata kadar hissedeyim..
Printable View
Her ne olursa olsun, hedeflediğim fiyata kadar hissedeyim..
Hay maşallah ben bugün eksi bekliyordum ters köşe yaptılar 1. 20 lere yolculuk başladı sanırım
Kır artik şu 1.15 i
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haydi rysas senin saatlerin 1.15-1.16 kır devam edelim
Sedat senmisin spegi bunun,şaka bir yana valla sebi bekliyormuş.
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
keşke oyle spek olabilecek biri olabilsem emin ol burada olmazdım :)
Valla beni bozmaz her spege açığız.Gelin gidin tahtayı bozmadan alın verin.Biz hancıyız.Yeterki kuruşlara basmayın tekrar.Şaka maka 1 üzerinde müthiş hacimki çalıştı kagıt.Umarım kuruşlar hayal olur.
Erol 07 nerelerdesin yav.Arada ses ver.
yatırım finansman kagıda girmesi en az yüzde 30-40 götürmesi anlamına geliyor yabancılarda almışlar .ben bu gün 1,15 den 50.000 lotu verdim.pişman etti sabreden kazandıracak gibi hayırlısı olsun borsaya düzelme gelme ihtimali beni sattırdı altdan alırım diye yanıldım .
daha film yeni başladı.. mart-ekim 2009 hareketini izleyin.. 8 ayda 5 e katladı.
2009 da 80 kuruştan başlayan hareket 5 tl yi gôrmüştü.Uzun vadede inşallah tekrarlar.Fakat daha şimdiden çok dillendi.Temkinli olmak lazım.Bu köprünün altından çok sular akar.Önemli olan uzaylının niyeti.
ünlü bir spek mobilya hissesinden sonra bu hisseye geldiği söyleniyor ne dersiniz haberi olan var mı ytd
Gyo da operasyona dahil edildi anlasilan.. ne var ne yok silip aldilar
Yuzde 15 yaptı.Biz bu kadar yukselmedik hiç.2 kademede burdan alın yahu.
bu günkü takası lütfen bir arkadaşımız paylasın.teşekkürler
Takas atabilen yokmu acaba?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fff892c09c.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
galdır galdır başgan geliyor galdır
Hani magazin programlarında söylerler ya.. azzz sonra veya çoook yakında.... şimdilik bu kadar..
harun kahraman 1.20 dediğinde pazarlıyor ekip bunlar diyenler nerde çok merak ediyorum 1.2 dedi kagıt 1.19 utandılar mı acaba
1,20 üzeri kapanış 1,27 hedefi olabilir
% 63,01 Yıllık Değişimi ( Getirisi )
bende reysasın cok yükselecegini düşünüyorum
rygyo da hedefimden sonra buraya gelecegim kesinlikle
yani 1,20 ler daha cok diplerde bu hisse için
Yazılanlara baktımda bu kağıt hiçbir zaman 38 kuruş görmedi.Birde 2011 den beri toplayan birinin maliyeti 85 kuruştan daha az olmalı bence.
Rygyo daki yukselisle tekrar ucuzladi sadece rygyo istirak payi piyasa degerinden fazla ki alti aylikta 20 milyon civari kar geleckken...ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 aralık 2008 de gördüğü değer, 0.36.
bölünmeleri dikkate almalısınız. o gün 0.36 olmadı, ama bugüne kadar geçen zaman zarfındaki bölünme ve temettüler etkiledi.
2011 de ben ilk mal aldığımda 1.90 idi. neden maliyetim 0.85 altında olmalı 2011 de toplamaya başlayan birinin maliyeti ??
Ben bölünmeleri dikkate alırımda siz 38 kuruşa gelince ky korktu derseniz iş değişir.Yani 38 kuruşa hiç gelmedi gelse bende korkardım mesela.Ayrıca maliyetiniz içinde bana inandırıcı gelmedi.Kağıt bedelsiz verdi mesela.Ben ilk 5 tl den almama rağmen ve düştükçe almama rağmen çok uzun süre 50,60 lı kuruşlardan alım fırsatı verdiği için maliyetim 70 kuruş.Demek siz 50 küsür kuruşlardan pek almamışsınız.
Yükselişe başladıgı günden beri citibank takası artıyor .yani malı citi yabancı alıyor.dolar bazlı tepesi
2.40 cent şu anda sadece 0.33 cent.