Karşılayan üç beş lot alan ky degildir herhalde
Printable View
Karşılayan üç beş lot alan ky degildir herhalde
Gedik bugünkü satışları ile elindeki hisselerin tamamını bitirdi. Bana da, bu kadar çok küçük yatırımcı alıcı olma ihtimali zayıf geliyor. Yani 6 günde çıktıkları miktar çok aşırı fazla küçük yatırımcı için. Üstelik tek emirde. Bizden biri 10bin lot satsa, salıverirler aşağı.
İnşallah küçük yatırımcı lehine bir açıklaması vardır.
Yatırım tavsiyesi değildir
Sanırım 2-3 ay kadar önceydi. Büyük ihtimal bir çizgiyi geçince girmiştir. Sorduğunda mı girdi, daha sonra mı bilmem. İyi teknikçidir. Beni dinlememiş olmalı ki, şu anda tek fiyata geçince teknik bozdu deyip çıktı. Aslında tam da emin değildi. Hem onun işi belli olmaz, iki gün sonra tekrar teknik düzeldi diyebilir. Riski sever, çoğu zaman tutturur. Benimle tamamen zıt.
Benim etkim olmuş mudur? Belki risk oranını azaltmıştır. yüzde 20 portfolyö ile gireceğine yüzde 10 ile girmiştir. Böyle şeyleri sormayız. Belki oradan, kar üzerinden bir zararı olmuştur ama kendi kararıdır.
Kesinlikle hiç bir gizli açık bir beklentim yok bu hissede, emin olabilirsiniz. Velev ki olsun, bence yazdıklarım doğru mu değil mi ona bakın derim, neden ben falanca şeyi yazmış olabilirim araştırmasındansa, neden falanca şey olmuş üzerine yoğunlaşmak daha faydalı olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir
Samimi bir cevaba ne diyebilir insan. Sayın Usta objektif değerlendirmeleriniz olduğu sürece ki öyle olacağını düşünüyorum.
Dediğiniz noktaya katılıyorum bu lotları ky alamaz, kağıt el değiştiriyor buda önümüzdeki günler için pozitif olacağını düşünüyorum,
birde ulu orta bu satışlardan ziyade backgrounda bakmakta fayda var. :bravo:
Öyle bir algı yaratılıyor ki, insanlar zaten uzaya gidecek bari yavaş yavaş gitsin diyor. Bende taşıyorum fakat bu fiyatlar ivedi bir sekilde haberlerle destek görmeli. Ayrıca bölünmeye bile 20/25 arası girecek inancı çok hakim. Bu tahta bize ezber bozduracak sanırım
Bu hubvc 9 bilinmeyenli denklem.:halay:
Bir anda şelale olabilir diye o kadar korkmama rağmen elimdekini satacagima alser arkadaşın da özel mesajının da etkisiyle elimdeki başka bir hisseden satip lot sayımı 2 katına çıkardım.
Ya herru ya merru .:halay:
hubvc yaşasın ky ımparatorluğu .
Yaşasın ky birliği :halay:
Bende kâr edip satanlardanım ve sonrasında eplas a girdim, orada %40 kar ı görünce oradan da çıktım, tekrat hub a geri geldim ve maliyetimi düşürdüm. Gelecekte uzun vadede hub un çok değerleneceğine inanıyorum. Ama bir yandan da gözüm hala eplas ta. YTD.
Herkese bol şanslar .Bunca stres yaşadım .Gedik bitirdi Ersin Pamuksuzer başladı satışlara.
O bitirince belki de MV holding kalan %25 ini satacak .
Bu nedir be. Bunlarla mi uğraşacağım.Bjk daki güzel alsatlarimla 6 lara düşen hubvc lerimi sabah Ersin Pamuksuzer in hisse satimi haberiyle 15.00 tlden vedalastim.
Pazartesi olabilecek şelale beni korkutan neden idi.Ama bir de 10 gun once 10.92 alisima gore %40 gibi muhteşem bir kar etmem sebebiyle bu satışı yaptım.
Hubvc belki de 10 gün sonra 20 tller üzerinde olacak ama bu korku yetti bana.
Sizlere bol şanslar .Yazdıklarım kendi kişisel düşüncelerim olup asla yatirim tavsiyesi değildir .
Gönlüm sizlerle arkadaş lar .
Teşekkürler hubvc.Kısa zamanda bana muhteşem kazandirdigin için. :halay:
Yeni alımlarınızla ikiye katladığınız hisselerinizi(miktarı büyük olarak düşünüyorum) sattığınıza göre tahtada alıcı var demektir.Hayırlı ve bereketli olsun.
Borsa da kaldırıp kaldırıp veriyorlar tabiri vardır affedersiniz ama durum bu şuan
Hissenin beklentileri bir yana BİST yönetimi bu Oylum Hubvc gibi hisselere sert uygulamalar düşünüyor..Önce açığa satış, brüt takas soktular defalarca devre kesici girdi yine aynı işlemler devam ediyor.En son 15 gün tek fiyat cezası verdiler Fakat bu işlemler devam ederse süresiz tek fiyata sokacaklar bu kağıtları bilginiz olsun.
Satmadan alan vakıf 30k yada 20k alan osmanli da ky zaten ya
Hubvc Yıldız pazara alınmış. Hayırlısı diyelim.
BİST'te, Yıldız Pazar ve Ana Pazar'da işlem gören hisselerin pazar grupları 2020 yılının başından itibaren geçerli olmak üzere yeniden belirlendi
BORSAGUNDEM.COM
Borsa İstanbul, Yıldız Pazar ve Ana Pazarda işlem gören payların 2 Ocak 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni pazar ve grup dağılımlarını açıkladı.
Hisselerin pazar gruplarının güncellenmesiyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, geçtiğimiz Eylül ayında BİST ve SPK tarafından alınan kararlar neticesinde Yıldız Pazar ve Ana Pazar'da işlem gören şirket paylarının gruplandırıldığı ve oluşturulan yeni pazar yapısında, grupların işlem esasları faklılaştırılarak, farklı gruplarda yer alan paylara farklı işlem esasları uygulanmaya başlandığı hatırlatılarak, yeni değerlendirmelerin bu çerçevede yapıldığı ifade edildi.
Açıklamada, yeni değerlendirmenin 3 Aralık 2018 ile 29 Kasım 2019 tarihleri arasındaki veriler kullanılarak yapıldığı kaydedildi.
Ya bu nasıl bilgi kirliliğidir.. hangi mevzuata neye göre yapacak. Ayrıca arkadaşın dediği gibi içerde bir tanıdık mi var da bu kadar eminsiniz. Süresiz tek fiyat uygulamasından daha karar alınmadan haberdarsiniz.
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw neden saldırıyorsun utanmaz herif. İnanmıyorsan banane der geçersin..Hangi Mevzuata sokacaklarmış 15 gün tek fiyata nasıl soktularsa 2. bir bildireye kadar tek fiyata da öyle sokacaklar.Hisseyi mi kötüledik burda ahlaksızlık yapıyorsunuz milleti uyarıyoruz... siz gibi asalakların yüzünden hisse 15 gün tek fiyata geldi 5 günde %40 düştü bunlar olurken devekuşu gibi kafayı kuma gömüyorsunuz.Sizin isteğiniz dışında burada bilgi paylaşılmasın mı??
Maalesef bir grup var hep onların hoşuna gidecek şeyler söyleyeceksin..Millet bunlar yüzünden foruma girmez oldu bende girmedim uzun süre..bunlar böyle normal zaman kendileri istediği şekilde fikir belirtmeyenlere topluca saldırıyorlar..Sonra hisse yaptırıma girip %40 düştü mü hepsi arazi oluyor bulamıyorsun bunları hiç kimsenin vebalini almıyorlar.
Hubvc ve oylum gibi hisselerden malum ekip sayesinde para kazanan bazı ky lar "Sağol üstad sayende artık Arge ci olduk ,bize balık tutmayı ogrettin " diye sevinç naraları atıyor kuslu sitede.Arge ci olmuş ,balık tutmayı öğrenmiş adamlar 3-5 ay once 0.60 lar civarındaki rygyo hissesini 4 tllerden alıp bekliyor büyük ümitlerle :kahkah:
Yorumları okuyup okuyup gülüyorum.:halay:
Bu yapı gerçekten müthiş akıllı .Helal olsun.Ky nin psikolojisini cozmusler ve ona göre bir strateji ile hareket ediyorlar .Adamlar akıllarının karşılığını da borsa kazansinlar.Helal olsun adamlara .
Yarın bir miktar hubvc alıp hikayede ben de olmak istiyorum.Hisse hareketlerine göre ya tamam ya devam diyeceğim.Beklentim hubvc yükseltip yapının diğer hisselerinde lotu olanlara hisselerini sattirip hubvc aldırmak....Hubvc yi belli bir noktaya getirdiklerinde de bu defa yapının yeni bir bebek doğurması veya başka bir hisseyi yükseltmesi .Bu defa da yine eldeki hisseler satılıp yeni yukselene kosturulmasi.:kahkah:
Bunca zamandır bu yapıyı cozememissek yazık bize .
Yazdıklarım hayal ürünü olup kendi kurgularimdir .Yaniliyorum da olabilir .
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ben hubvc de yönün yukarı olduğunu düşünüyorum.15.50 yukarı doğru kirilamazsa aşağıda da 14.00 tl aşağısına günlük kapanışta dusmeyip bedelli onaylanincaya kadar yatay bir hareket olabilir.Bedelli onaylandıktan sonra %50 veya %100 luk bir yukselis bekliyorum.
Ama bunlar benim kurgularim olmayabilir de .
Herkesin kararı kendine .Isteyen istediği olumlu veya olumsuz senaryoyu burada yazabilir.
Burası borsanin demokrasi meydani olan HISSENET tir.Burası gruplar ve cakallarin keriz yatırımcı avladığı tek adam zihniyetiyle begenmedigi kisilerin engellendigi tek adam kralligi kuslu site degildir.:rules:
Benim görüşüm su .Bu gedik in piyasaya saldığı hisseler ky ya satimak içindir .Hubvc fiyatini düşürerek satamazlar .Ky düşen hisseyi almaz yükselen hisseyi alır tıpkı rygyo daki 3 tlden 4.80 e yükselirken ki gibi ARGE ci ky çıkarın rygyo alması gibi.:kahkah:
Bu yüzden hubvc de ben yukselis bekliyorum bu lotların piyasaya yedirilebilmesi için.
Ben de bu yükselişte satış için acele etmeyip yukarıdan satmak istiyorum .Bu yapinin pastasindan bir dilim kapmak istiyorum.:halay:
Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Tutmayabilir.
Yazdığınız yorumda "BİST yönetimi bu Oylum Hubvc gibi hisselere sert uygulamalar düşünüyor" demişsiniz bende size kaynak soruyorum ne var bunda lafı kim gevelemiş her şey açık ve net.
Siz neden bu kadar agresifsiniz onu anlamadım. Yada biri size hakaret mi etti bilemiyorum. Ne oluyoruz.
Biraz daha saygı çerçevesinde yorum yapabiliriz.
3 liradan beri burdayım hiç bir yere ayrılmadım sıvışmadım Sn Alyatçı da şahittir.
hergün aynı nakaratı tekrar etmenin anlamı yok. Zaten forum siteleri epey bir zamandır kalitesi düşmüş eskisi gibi güzel paylaşımlarda yapılmıyor.
Onun dışında hisse ile ilgili varsa başka bilgi temel teknik yada bilmediğimiz gözümüzden kaçan paylaşırsanız seviniriz. Belki eksiklerimiz vardır tamamlamış oluruz.
Bol kazançlar.
YTD.
Sn Usta nerdesiniz epeydir yazmıyorsunuz , yazdıklarınız eleştiri de olsa kaliteliydi. Selamlar.
Usta gerçek bir borsaci yıllardır kront ta bekliyor.Kront büyüyor ama kar artisi hala yok.Hisse son 1 ayda YAZILIM HISSELERI YUKSELISInden nasibini alabildi.
Usta çok kaliteli bir yatırımcı.Yazdıkları benim kaygılarını da destekliyor. Ben bu yüzden hubvc de temkinli iyimserlerdenim.
StartersHub'ın portföyünü burdan inceleyebilirsiniz: https://startershub.com/portfolio/
Ky larin şimdi diger hisseleri zararina satip hubvc ye gelmesini bekliyoruz .Anlık 15.20 deyiz :halay:
Bugun yine bize ekmek verdi hubvc .Bundan sonra hubvc de vurkacciyim.Sabah aldım 14.85 den sattım 15.64 den.
Sosyal medya nin hisseleri artık doydu .Bul karayı al parayı yapıyorlar.Resmen saf muritlerlerin üzerine oynuyorlar.10 civari hissede 1-2 saatte bir birini kaldiriyorlar.Müritler daldan dala atlıyor .
Önden kazandırılan muritlerin karları yine kazandıkları hisselerde alsatlarla karlari eritilmekte.
Ben bu oyuna gelmem.Artık başka hisselerde de işlemler yapıyorum.
Unutmayın Panda Ayhan Vakıf Riski 3 den 100 yaparken ,ceylani 0.60 dan 10 yaparken ,oylum u 0.60 dan 4 yaparken üstad, Reis idi ama 2 yıl sonra herkesin küfür ettiği biri oldu.
Bunlar ....gi eşeğe yular baglamazlar .Herkes dikkatli olsun.
Herkes hubvc nin yükselmesini istiyor .Ben ise düşmesini bekliyorum.Bu arada da başka hisselerde kazanıp ucuz fiyatlardan hubvc almak istiyorum.
:halay:
Zırt pırt ne yazıyorsun mal mi alamadin demeyin.Hubvc den çok güzel para kazandım .Ama herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum.Körü körüne birilerine müritlik etmeyin.
Koyun olmayın tilki gibi kurnaz olun.
Borsadaki fırsatları iyi değerlendirin.
Hubvc de çok yazdım biliyorum.Yazacağımı yazdım.Yazılarıma son veriyorum.
Olumlu düşünenlere de saygım sonsuz.
Hep aynı final.Esas oğlan birilerine kızar ve bıraktım yazmıyorum der.
Ama merak etmeyin yeni bebeklerle yine döner.
Tabii ki ben de yeni bebeklerden alacağım.Artık kimin umurunda hub, rygyo ,rysas ,naten .yunsa,oylum ve digerleri?
Si....ile si...ile bunların herşeyini öğrendik şükür .:halay:
Sana bir şey demek isterim. Burası ne kadar müsait bilemiyorum seninle aynı kağıtta olmak bir züldür.
Nasıl bir yatırımcısın sokak oğlanları gibisin.
Girdiğin her platformada dikkatimi çeken şey bilgisiz öküzce yazılar.
Varsa hisse ile ilgili bilgin birikimin yazda bizde öğrenelim.
Mahalle karıları gibi dedikodu çekişme vs .vs.
Usta ismindeki beyfendi bile artık yazmıyor. senden başka yazan yok oda içerik bomboş.
Bir daha senin yüzünden yazmayacam da ayrıca cezaya da razıyım.