böyle trolüm benim o benim diye ifşa olur bu kaz kafaların hepsi... kaza hakaret bu laf kaza....
Printable View
böyle trolüm benim o benim diye ifşa olur bu kaz kafaların hepsi... kaza hakaret bu laf kaza....
hala düşünüyo haaalaaa... la yazsana...
toparlayamadıysan öbürkü diğer nickle girip yazsın daha inandırıcı olur izleyenler için...
yaz be zurnacı hadi.... beceriksiz...
troller acı çekiyor... kıvranıyor... büüükeeeerimmm... :whistling:
abi bi sakin ol.
rasgele
Aynı şeyi yazıp durma,soruya cevap ver,niye azcik hareket olunca ortaya cikiyon,duserken nerdesin balik mi tutuyorsun o arada, karışık cizgileri ne zaman ayarliycan, şuraya gelir buraya gider,size rastgele
mmmm yok kaz kafa demek az kalır bu durumda ... ama ne biliim sen çok kibarsın yazarken yaww ... cankuşum zurnacım benim niye bööle çok kibar bi trolsün ... özgüven eksikliği mi... korku mu ... yetiştiğin ortam yüzünden mi , patron kelime sınırlaması mı getirdi yoksa ? neden beyle acep ? sööle bakiim...
diğer arkadaşların gelmedi bu akşam yalnız takıldın cuma cuma... %6 takınca fil amca onlar erken mi çıktı ?? uğraştırdılar seni iki mesaj yazıp düşünmek mesai tabi zor işler bunlar ben anlıyom seni... zurnacı sana soruyom sağa sola bakma...
hheeeehh ddiğer deliklere uzanan sakızlı çubuklarıma da atlayan görüyorum ...du bakalım... nasip...
Ustad sen niye taktin bunlara bu kadar.Bosver herkes fikrini söylesin.Seni pegi 38 lirayken de okuyordum.Bu kadar agresif değildin.Topik açtın orda da takip ettin.Nolduysa kapattın orayı.
Neyse kagitla ilgili fikrimi belirtmiştim zaten.Sen haftaya Ronaldoyu ilk 11 de al sahaya.Merily teyze 2 gundur topluyor bakalım.Nerde satima geçecek.Sahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.Herkese iyi tatiller.Gidip ailemizle vakit geçirelim biraz.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni ergen gibi konuşmayı bırakın,hisse duserken yazacak moral kalmiyor deyin bari,karisik cizgilerde ben buralara gelebilecegini gostermistim deyin,vs,vs,hisse cakilirken sizde ozguven kalmiyor heralde,ben sizi mesgul etmiyeyim,bari cipuralar kacmasin,hayirli aksamlar,pazartesi satarim insallah biraz daha yukselsinde .
Hisse düşüşten ken yazdığım degerlendirmem.Hepinize iyi tatiller
Bilanco gelsede hisse biraz daha rahatlasa bari,tabi guzel gelirse insallah
Bilanco beklenenden yüksek gelirse hiç şaşırmamak lazım ortak.Ama spek napar ...?Bunu bilmek zor.
Tesekkurler sayın aga,bende sizin gibi dusunuyorum,iyi tatiller herkese
Sn. aga01 ben hisse.net 'in en eskilerindenim ... hisse.net'i aralıksız takip ederim bu kadar senedir... neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyorum ... fikir beyan etmenin ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum... beni bilen zaten bunca yıldır biliyor ... gerçek adımı soyadımı, nereli olduğumu, nerede yaşadığım, annemin babamın kim olduğunu, hayat hikayemi bile başlıklarda açıkça paylaşmış bir üyeyim ben... trollerle işim uzun... saldırılarını ve kim olduklarını çok iyi biliyorum... benimle uğraşan trollerle işim daha uzun... zamanım bol... hepsine cevap verilecek onlar deliklerinden çıktıkça...
Pazartesi 22.50 nin ustune atmasiyla su dusus trendi kirilacak insallah. Bilanco beklentiisyle bu hafta kendisine yakisan yerlere dogru yol almaya baslar umarim. Petrol fiyatlarinin 72 dolara kadar dusmesi buyuk bir sans oldu bizim icin...
Sayın scrat bir haftalik hedef neresi acaba, teşekkürler
blanço ne zaman gelecek.
teşekkürler.
iyi bir blanço gelsede hissenin üstündeki kara bulutlar dağılsa
yeniden fiyat güncellemesi yapsa içine eden yatırım kuruluşları
http://666kb.com/i/dye5x7962c69vnhao.png
http://666kb.com/i/dye5xcdzwrmjjo11s.png
http://666kb.com/i/dye5xhp1ni72x3ccw.png
http://666kb.com/i/dye5xocih0uygdj68.png
Brent Petrol 2016 yılında başlattığı yükselişin zirvesini Ekim'de yaptı gözüküyor. Orta-Uzun vade alçalan trende dönmesi kuvvetle muhtemel. Haftalık grafikte son iki zirveye baktığımızda fiyatlar , indikatörlerle negatif uyumsuzluk gösteriyor. Bu anlamda da güç kaybı aşikar. Siyah pitchfork'a ait en üst mediana dokunarak zirve yapan haftalık barların muhtemel hedefi ilk etapta siyah orta mediana ulaşmak olacak.Orta siyah medianın tam bar aşağı kırılması söz konusu olursa haftalık barlar hızlı bir şekilde pembe hagopian çizgisine dokunmak isteyecektir.
Sağlama olarak Ichimoku Kinko'a bakarsak ; Mavi kapanışlar Ekim ayında ana trend kırmızı kijun-sen'i sert aşağı kırdı .Bulutun üstünde seyretmesi ile gücünü devam ettiriyor gözükse de 26 birim arkadan gelen ve teyit niteliğindeki kahverengi chikou-span de kırmızı kijun-sen'i kesmeye yönelmiş durumda. Eğer haftalık 70usd altı kapanışlar gelirse teyit gerçekleşmiş olacak ve muhtemel ilk hedef bulutun alt sınırı senkou-span B olacak. Şu an 61usd civarında gözüküyor.
Kesinlikle yatırım tavisyesi değildir...
http://666kb.com/i/dye6p0pw4zz5zjy34.png
Mavi Brent petrol... Siyah Pegasus... Daha önce başlıkta bu konudan birkaç kez bahsetmiştim... Petrolun düşüşüne olumlu tepki vermiyor...Çıkışına da olumsuz tepki vermiyor...
Bilanconun iyi gelecegine dair pek umut yok heralde,yada son gune kadar baskı yapıp sonra vercekler coskuyu
Ya bu ne zor bir hisseymiş nasip olmucak burda bize,sabrim tukeniyor ha gayret son 3_4 gun
Bu hisse icin çok yanlis zaman heralde,ümidimiz var hareket yok yuhh
Bilanço verilen gazlamaların altında kalırsa olacakları düşünemiyorum..
21,86_22,8 marj 1tl gibi sayin bukucu😀😀
Pastalar,Grafikler nerde kaldı,size zahmet olmazsa
Sayin Scrat 22.5 yi gecti durum nasil sizce,tesekkurler
Credit kılçıksız almaya devam ediyor.
Teşekkürler sayın hujnan