Sayın propolis, şu çok kullandığınız ***' lar nedir?
Printable View
Sayın propolis, şu çok kullandığınız ***' lar nedir?
hisseye yönelin dostlar **hisseye..neler oluyor.tskb nın iştiraki işfinansal ve faktöring**2 işgrup şirket hisseleri borsada borsa payları tarihde örneği yok nasıl el değiştirdi**neden el değiştirildi**hangi fişyatlardan ve ne kadarı temettüden tamamen beleşş**o zamanki sorumlu suat ince şimdi ana firmaya atanmış..acaba tskb nın hisse çöküşleri çıkışlarda uyuku modu borsa aşağı durumlarda öncü aşşa hisse durumları sanki işfinansal el değişimndeki travmayı yaşıyoruz< ...önemli kim karar verdi ***?bunu en iyi basın araştırır ..yazacağız basına bakalım onlar araştırır artık neler oluyor..siyaset dünyasında yazacağız artık onlar bi sebep bulurlar...
bu grup işchp yönetimi *halkın hisselerine bakalım sahip çıkacakmı.*
artık buradada yazmayacağım rahat olun ..zaten 1 hafta kadar yurt dışında olacağım...bunlar abidiklere devam etsin bakalım nereye kadar..**
..............
https://www.ziraatyatirim.com.tr/TRK/sabah-stratejisi
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB, Öneri "EKLE", Nötr): Dün açıklanan SPK bülteninde yer alan bilgiye göre Banka'nın 750mn USD tutarındaki ihraç belgesi onaylanmıştır.
para girişi
http://imageturko.com/?di=5L6W
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=W89T
Sattim ciktim size bol sans
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*bnp paribas, tskb için hedef fiyatını 1,75 tl'den 1,62 tl'ye indirdi, tavsiyesini 'al' olarak korudu
Hedef fiyat düştüyse alınır valla
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En iyi bankasın, kasma bu kadar ver hakkını
BIST Kapandıktan sonra 1.37 Kalkar .
Karanlık oda operasyonu var gibi ...
Kap haberi...
"Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan*kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam*Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik*A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş*Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, ödenmiş sermayelerinin azami %3'ü*ile sınırlı olmak kaydıyla, Alım Satım Amaçlı Finansal Varlıklar hesabında*izlenmek üzere piyasadan satın alınması konusunda karar tarihinden itibaren*2018 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.
Bu alım yetkisi herhangi bir taahhüt*içermemekte olup hisselerin alınması konusunda Bankamız idari süreçleri gereği*Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir. "
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözünüz aydın..
İş Bankası: Şişecam, TSKB, Anadolu Hayat, İş Finansal Kiralama, İş GYO ve İş Yatırım paylarının, ödenmiş sermayelerinin azami %3'ü ile sınırlı olmak kaydıyla, piyasadan satın alınması konusunda Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır-KAP
TSKB nin fiyatına bak.Bide Şekerbank,Albarakaya, ıcbt ye bi bak.Diğerlerinde analist raporu bile yokken TSKB yi yazan yazana.Ama burası Bist.
tskb çok ucuz evet.. bugun F/K oranı bile 6 larda hissenin... Albaraka ile aynı fiyatta olması bile çok ama çok komik.. 2 TL nin üzerinde rahat olması gereken hisse buralarda hakettigi yerde degil...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Tskb nin takas ini paylasacak arkadas var mi rica etsek 3 aylik kim almis satmis
1.44 temezleyim biraz gitsin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha gayret!
Petkim satış girdim satarsa biraz daha alalım.
yılbasından önce ufak ufak yükseliyordu ama bu aralar durdu acaba iş bankası alım yapmayı mı kesti...yakında yine bedelsiz ve temettü açıklar...ama bence bedelsizleri biraz düşürüp daha fazla temettü vermesi daha iyi olacaktır...
TSKB hissesinden anlayan ve uzun süredir elinde yüklü miktarda bulunduranlara bir sorum olacak ? bugün diyelim 100.000 lot tskb hissesi aldık uzun vadede bedelsiz potansiyeli ile yatırımcısına güzel bir yaşam sunar mı tskb ? hep sanayi çimento hisselerini bilirdik. ama tskb nin bedelsiz verme potansiyeli dikkatimi çekti ? bu hisse için ne dersiniz arkadaşlar ?
http://finans.mynet.com/borsa/hissel...ermayetemettu/
Geçmişteki temettü ve bedelsiz verileri...
genelde her yıl %15-20 arası bedelsiz ve 3ile 5 kuruş arasında da temettü verir...ama bence ödenmiş sermayesi bayaga iyi oldugu için bedelsizi %5-10 arasına düşürüp 10-15 kuruş temettü vermesi daha iyi olacaktır...ayrıca sizin sorunuza gelirsek 100 bin lot ile güzel bir hayat sunar size bence...
Citi o kadar mal aldın 1,50 üstüne atman lazım ptesi :))) benim yorumum sadece beni bağlar beni dinleyen olursa batar
Lanetli tahtalardan uzak durmak lazım.
118bin olmuş borsa bu daha sürünüyor.
Alemin akıllısı ben miyim?
Hissenin kontrolünü elinde bulunduranlar paylaşmak istemeyenler. Hareketini kendilerine en uygun zamanda aniden yaptırarak hep bana hep bana alışkanlıklarını sergileyecekler. Yatırım tavsiyesi olarak dikkate almayınız. Zarar edebilirsiniz.
bu hisseye ilgi çok az bir soru sordum ama çok fazla cevap alamadım. üzüldüm doğrusu. yok hiç ciddi tskb yatırımcısı burada.
TSKB hissesinden anlayan ve uzun süredir elinde yüklü miktarda bulunduranlara bir sorum olacak ? bugün diyelim 100.000 lot tskb hissesi aldık uzun vadede bedelsiz potansiyeli ile yatırımcısına güzel bir yaşam sunar mı tskb ? hep sanayi çimento hisselerini bilirdik. ama tskb nin bedelsiz verme potansiyeli dikkatimi çekti ? bu hisse için ne dersiniz arkadaşlar
Bu sorunun cevabını kimse bilemezki..
Normal şartlarda düzenli temettü veriyor, bedelsiz veriyor ama fiyat hareketlerinde çok ağır. Trade için uygun değil.
Fiyat olarak şuanda cazip ama memlekette bankacılık sektörünün başına ne belalar gelebileceği de malum..
Alınırmı alınır, bakarsın şekerbankın yakın zamanda yaptığı gibi çoşuverir, epeydir yerinde sayıyor :)
Bu tabiki hayaldir, tam terside olabilir :)
Kim neden alır ki böyle bir hisseyi?
Endeks 118bine çıktı bu zırnık çıkmadı.
Endeks burdan tekrar 100bine düşse bu kaç olacak? 1,20?
Ek 13426
alınmaması için bir sebep yok aslında...
neden alınmasın ki böyle rasyolara sahip ucuz kalmış fazla hisse yok...elbet bir gün güneş bizim içinde dogacak bundan süphem yok...
Yine yapıştı çingene sümüğü gibi yere.
GARAN 10,25 görüp 10,42 zıpladı, bu 1,43'e yapıştı kaldı. Hiç bir şekilde yükselme niyeti yok.
Dua edin de İşbankası hisse geri alımı yapsın. Değilse bütün oyuncuları küstürüp uzaklaştırmış tahtadan.
Frenlemek için öğleden önceki seansta 15 milyon lot kimler tarafından verilmiş, bilenlerden katkılarını bekleriz. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Citi muhtemelen satışını bitirdi cuma günü
Ammaaaa öyle bir korkuttu ki piyasadakiler tahtaya girmeye korkuyorlar.
Bilançoya son 10 gün