Yabancı almış mi
Printable View
Yabancı almış mi
Çok güzel cvp yazmıştım albea siteye dua et silmişler. İnş silinmeden okumuşsundur... Silindiğine göre anladın sen onu.....
Tahtanın yapıcısı her kimisen bugün yüzde 5 düşür sana söz veriyorum 10.000 lot alacam düşürmez isende şe.....sizsin hadi bekliyorum daha olmadı yanıma bir kaç ortak daha bulurum.
Çalı dibinde sabırla beklemeye devam tek bir lot bile satmadan ş........ ler o.ç ları
Selamlar, bugün alış yaptım...fakat hisse ile ilgili hiçbir fikrim yok...dün ve bugün haber vardı...göltaş ın kısa ve orta vade beklentileri ile ilgili özet bilgi verebilecek bir kimse var mı?
Ek 22784 eski bir haber ama zihniyeti gösteriyor
Lan endeks üzeri neyin nesi gelen vuruyo giden gebe bırakıyo yavsaklar
endeks 85.000 den 100.000 bine 15.000 puan çıkarken 9.50 den 11.50 yapan Göltaş endeks 3.000 düzeltme yapınca neredeyse bütün aldığını verdi ve 85.000 endeks fiyatına in(diril)di... Hissemiz ucuz bu fiyatları gerçek değerini yansıtmıyor yatırımcılar zarar etmesin geri alım yapacağız diyen yetkili arkadaşlar adeta dut yemiş bülbül gibi ses soluk çıkarmadan izliyorlar..
İzlemenin ötesinde sanki yangına körükle gider gibi bir havada sezmiyor değil insan, soyadı DEMİREL olan Beyler ve Hanımefendi ler bizlerden daha iyi bilir bu işleri ....
Ateşten sabır gömleğini giydik aq
nht aynen öyle kardeş.gömlek alev alev yıllardır mahfolduk.YTD.
DEMİREL lerin Algoritmik Robotu da göz kamaştırıyor maşallah, o ne sürat ne hız iki tarafa ( aşağı -yukarı) aynı oranda ve aynı hızda gidebilirim havasında, vallahi ödümüz koptu takdir ediyoruz sizi devam edin beyler ve Hanımefendiler,,
Bir şeyler yazacaktım ama vazgeçtim,hayırlı Cumalar herkese.
İnşallah güzel bir bilanço getirir ve hisseye etkisi olur
Patron bozuntuları şirketinize yatırım yapan küçük yatırımcının parasını alarak başka hisselerden para kazandınız buradaki hissenizi taşıyanları zarar ettirdiniz batırdınız yatırımcınıza yazık ettiniz hissenize ne zaman sahip çıkacaksınız bu yaptığınız dolaylı dolandırıcılıktan başka bir şey değil birazda olsun ALLAH'a inanıyorsanız ölümün olduğunu aklınıza getirin ve rahmetlik babanızdan ibret alın kendinizi bu kadar ucuzlatmayın.
Borsaya gelen kar satışlarına kayıtsız kalmayan GOLTS ta satışlar başladı. Alçaklar...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afyon çimento brüt kâr bile açıklayamadı.göltaş da umut elektrikte ... çimentonun hem fiyat hem ciro artışı lazım o da son çeyrekte belki
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 haftadır sinsice süren satışlar bilanço gelmeden yapılan insider satış ise bunu yapan ve yaptıran kulağı delikleri SPK lık yapmak boynumuzun borcu olsun, burayı okuyan yönetimdeki zevat Beyler ve de Bayanlar emin olun şaka yapmıyoruz, varsa eğer bu pervasızlığın karşılığını görmeniz lazım,,, satışa devam edin siz....
Alçak hisse ve üzerinde koşturanlar; derdiniz dolar, euro olmadığı anlaşıldı. Öyle olsaydı dolar 5850 den 5494 geldi siz %2.35 fiyatı düşürmezdiniz. Bu yaptıklarınızı hiç bir akıl izah edemiyor. Alçaklar... Bu günler sizin olsun, daha güzel günler bizi beklediğine inancım her geçen gün daha da artıyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umurumda değil 3-4 yıldır bekliyorum param çöp oldu zaten artık hiç tepkide vermiyorum bu ş...... lere.
Birde derlerki kadınlar vicdan sahibi olur genel kuruldu sıraya dizilmiş hanımefendileri dinlerken içi boş insanlar olduklarını daha iyi anladım............
eski göltaşcı arkadaşlara selam olsun...
ne oldu yahu gelmedi mi bilanço enerjinin karını hesaplayacak makina bulamamışlardır ondan gecikmiştir bilanço
halen kar gelince gideceğini sanmak ne acınası durum 46 milyon tl olduğunda ne olmuş bir bakın :)
sorun ne kar ne satış ne bilanço
hiç düşündünüz mü yıllardır dağıtmadığı temettüler nerde ?
Çimento sektöründe genelde hep zarar yazıyor.Umarim bu da öyle olmaz.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
enerji nedeni ile artı yazar ama enerjiden gelen kar rakamını temettü olarak dağıtmayacaklardır :( enerjinin borcu çok yedirmezler o parayı
Aynen.Istisnalar da var[emoji106]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hala bu hisseyi bekleyen var mı?
1 yıl önce satmıştım. yine cazibesine kapılıp tekrar aldım.ya olacağız , ya öleceğiz. :)
1 lot satmadan bekliyoruz 25 ortalama ile akhunabey