Eski dostlara selamlar. Yolumuz yine kesişti.
Ortaklara hayırlı bol kazançlar. İnşallah hep birlikte güzel günler görürüz.
Printable View
Eski dostlara selamlar. Yolumuz yine kesişti.
Ortaklara hayırlı bol kazançlar. İnşallah hep birlikte güzel günler görürüz.
Orge yönetim kurulu başkanı bloombergte 36 milyarlık metro işi olduğunu ve bunun 5.5 milyar TL sinin elektrik işi olduğunu söyledi. 2023 e kadar realize olacak metro işi pastasından pay alacakları beklentisindeler. Backlog (elindeki iş toplamı) 232 milyon TL.
Hoşgeldiniz Sn. Better. Bol kazançlar dilerim hepimize.
1 uye :) bol kazanclar
4,27 10k lot daha destek attık maliyet oldumu 4 hadi hayırlısı diyelim
4,48 şirketin önündeki kv tek engel
4,55 düşeni kırar ve agresif hareket beklerim
6.15 ov 7.43 uv hedef beklentim olur
Tacirler 470.000 alışta. Bu hacimlerle 2 gündür çıkması çok güzel. Hacim çıkışı fazlasıyla destekliyor. Büyük ralli başlangıçlarında görülen durumdur bu.
Hisseyi tavan yaptırmadan toplayabildikleri kadar topluyorlar diye algılanır.
Alan satan pasta atarmısınız arkadaşlar
9 aylıkta 3.5 milyon karla sektördeki rakibi anele yine devre kesti.
28.5 milyon karla orge sağlam adımlar atmayı tercih ediyor.
Anele piyasa değeri 340 milyon tl
Orge piyasa değeri 215 milyon tl
Sn. Maharaj;
Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederiz.
Yükselişe geçmemizde bilançonun yanında aşağıdaki haberlerin de etkili olmuş olabileceğini düşünüyorum.
Zaten Nevhan Bey dünkü röportajında da 2023 yılına kadar 5 milyar tl'yi bulan bir metro elektrik işinden bahsediyor.
Anele'deki durum ise şaşılacak kadar ilginç. Dipten dönüş olur da arkadaş bunu destekleyen bir veri yokken ortada %100 yapmak nedir yani?
Bunu görünce Orge'nin çok ucuz kalmış olduğunu, daha epey bir süre birlikte olmamız gerektiğini anlıyorum ben.
https://tr.euronews.com/2019/11/24/i...n-kredi-bulduk
Tahta herhalde tarihin olmadığı kadar kadar hacim yaptı.
Yatırım finansman ve tacirler 1.150.000 lot aldı bugün.
Net para girişi 1.550.000 tl.
Anele yine bunun 2 katı pirim yapmış.
Piyasa çok ilginç gerçekten çook.
Anele 9 aylıkta 3 milyon kar ile 341 milyon pd.
Orge 28.5 milyon karla 217 milyon piyasa değerinde.
🧿 Maşallah nazar değmesin.🧿
YILLARCA BEKLEDİKTEN SONRA SABRIN KARŞILIĞINI ALMAK NE KADAR GÜZEL:party:
Orge henüz hareketini yapmadı bence.
Hala fragmanı izliyoruz. Asıl film geride.
Endeks, hisse senetlerinin gösterdikleri performans, Orge'nin kârı, elindeki işler, taşıdığı potansiyel kombinasyonunda elde ettiğim izlenim ve çıkarımımdır.
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancılar anele satıp orge alıyorlar.
https://m.borsagundem.com/foto-haber...eler/1454517/1
Kadıköy-Sultanbeyli metro hattında inşaat başlıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından projesi hazırlanan 18.4 km uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı için “Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) gerekli değildir” kararı çıktı ve inşaat için geri sayım başladı.
2 yıl önce durdurulmuştu: İstanbul’da metro hattı inşaatı yeniden başladı
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı 2 yıl önce finansman sorunları nedeniyle durdurulan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı’nı yeniden başlattı. Alman Deutsche Bank’tan alınan 110 milyon avroluk kredi ile tekrar başlayan metro hattının 2022 yılının son çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.
Hissede son 1 haftadır hareketlerin asıl sebebi bir çok yerde metro inşaatlarının başlamış ve başlıyacak olmasıdır bana göre.
Endexe yalandan verdiler macron mikron dediler bahaneyle. Bahane lazımdı yani sadece. Dolarda tık yok millet boşuna panikledi.
Yabancı takası ciddi manada artmaya başladı yine. İnşallah yalandan değildir.
İBB başkanı Avrupa seyahatinde metrolar için kaynak bulmaya gitmişti. Destek aldığı malum.
Yakında şu bizim 11 milyon EUR'luk işten de haber gelirse şaşırmamak lazım.
Bu arada 2015-2018 arası Orge'de ciddi bir yükseliş trendi vardı. Zirvede iken yabancı payı %50'lere dayanmıştı.
Aynı senaryo devreye girerse yeni bir yükseliş hareketinin başında olduğumuzu söyleyebiliriz.
Tabi bunun gerçekleşmesi için ciddi bilanço takibi ile iş trendinde yukarı gidişin sürmesi gerekiyor.
Orge'den ümitliyim.
Benim gözümde bebeklikten çocukluğa, oradan gençliğe devam eden bir olgunlaşma sürecindeyiz.
Orge'yi daha askere gönderip, evereceğiz. Mürüvvetini gördükten sonra çoluk çocuğa karışacağız.
Yani sözün özü, önümüzde daha uzun yıllar var birlikte olacağımız.
Deli dana sendromu bu olsa gerek.:kahkah:
Çok ucuz kalmıştı. Bence az bile yapıyor. Şu an bile bu fiyatın %50 üzerini hak ediyor Orge.
Zararda olan, karı güdük kalmış çimento şirketleri bile 2'ye katladılar fiyatlarını.
Bunların yanında Orge yaptığı düzenli ve yüksek karlar ile çok ucuz sayılır.
Son iki yıldır ayı piyasası içinde tüm senetler satıcılı idi. Aralarda ayrışanlar oluyordu Deva, Alark gibi.
Şu an büyümeye geçileceği beklentisi ile birlikte şirketler olması gereken fiyatlara geliyorlar.
Mevcut alımlar durulduğunda, bundan sonraki çeyreklerde performansı iyi olan şirketler öne çıkacak ve daha realist fiyatlamalar göreceğiz diye düşünüyorum. Karlarını sürdürebilenler yükselmeye devam ederken, kar üretemeyenler aşağı salacaktır.
Katılıyorum . Bu kadar iş alan , karlılığı olan bir şirket nasıl bu fiyata dedi ve citibank son 10 günde 2 milyona yakın lor aldı . Belki dünkü özel emiri bile çiti almış olabilir . takaslarda ilk 5 de 3. Sıraya geldi citibank . Devam .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ve takasta en çok mal emeklilik fonlarında . Artı bir haftadır emeklilik fonları satıyor çiti alıyor [emoji109]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam, en çok senin adına sevindim. 4 maliyet ile bir yıldır bekliyordun. Kara geçtin. Hem de kısa sürede. :)
Orge, yaptığım hesaplara göre, temettü verdiği yıl, kendisi için biçmiş olduğum fiyata gelmiş; hatta hafif üzerine çıkmış idi. 2017 yılı içinde.
Şu anda ise, aynı hesaplama yöntemi ile hesap ettiğimde; bu kadar yükselmiş olmamıza rağmen, neredeyse yarı fiyatında olduğumuzu görüyorum.
Belki kısa vadede burayı görmeyeceğiz ancak istikrar devam ettiği müddetçe bu fiyatı göreceğimizi hatta üzerine geçeceğimizi düşünüyorum.
Piyasa Orge'yi haksız yere cezalandırıyordu. Belki bundan sonra hakkını teslim etmeye karar verir.
Sağol hocam ben elime geçen para ile maliyeti 3.6X lara çektim ama evet 1 yılı aşkındır da bekliyorum . Orge ye olan inancım güvenim sabrım sonunda kara geçirdi . Ama karda beklemek de zor . Biz ky yiz. Millet yüzde 2-3 e atlarken şimdi asıl zor iş başlıyor . Bugün gene iş ilişkisi açıkladı. Maşallah diyelim. Ederi buralar değil dinlene dinlene çift hanelere gitmeli.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugün burayı koparmaları lazım 5.08 kadar 1 m lot var alan malı götürür.ytd
Gayrimenkul ,çimento ,yazılım, sırada enerji var artık sektörlere sırayla el atıyor babacanlar...