arkadaşlar bu kağıdı bugün farkettim. 5 gün önce 1,26 imiş.bu gün 1.07 den alabiliyorum. Bu beş günde kötü birşey oldumu. şimdi alsam %20 aşağıdan mı alacağım. Bilgi verme nezaketini gösteren bir üstad varsa sevinirim
Printable View
arkadaşlar bu kağıdı bugün farkettim. 5 gün önce 1,26 imiş.bu gün 1.07 den alabiliyorum. Bu beş günde kötü birşey oldumu. şimdi alsam %20 aşağıdan mı alacağım. Bilgi verme nezaketini gösteren bir üstad varsa sevinirim
Bu hisse kar payı vermez tam tersi siz bu şirkete her yıl düzenli olarak temettü verirsiniz borsada ilk 30 şirketin altına inme gerisi boş
Rüçhan iyi kapattı diyebiliriz geçmişte 1 kuruş kapatmıştı bu sefer 6 kuruş taban olmadı 1,06 dip oldu hayırlısı şimdi sonuçlar rüçhanların nekadarına yatırımcı sahip çıkacak bu önemli
terzico tebrik ederim bu yıl ben yapmaz dedim sen 4-5 ay önce yapacaklar dedin bildi hakkını vermek lazım şimdi 2018 yaparlarmı sistem yaparlar görünüyo sınır yok gibi 4 kere yaptı sonuçta
VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş.'nin 29.08.2017 tarihinde başlayan % 53,11111 oranındaki sermaye azaltım işleminde, kaydileşmiş paylar ilgili üyelerin müşteri alt hesaplarından 06.09.2017 tarihinde azaltılmıştır. VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş.'nin 29.08.2017 tarihinde başlayan ve 12.09.2017 tarihinde hak kullanım süresi sona erecek olan % 99,05213 oranındaki bedelli sermaye artırım işleminde, kaydileşmiş hisse senetlerinin rüçhan haklarını kullanmak isteyen üyelerin belirtilen tarihler arasında Merkezi Kaydi Sistem çalışma süresi içerisinde işlem yapmaları gerekmektedir.
kullanılmayan rüchanlar ı yaşar holding kullanacak....
uzun zaman önce çoçuklarımın istikbali olarak düşündüğüm 20 bin tane hisse 2400 hisseye düştü.KAHPESİN YAŞARLAR,YEMİN EDERİM KAHPESİN....
http://fs5.directupload.net/images/170908/6h2vdpv6.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +85 olurken, ortalama tahmin +74 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 25 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +402 puan olurken, en düşük beklenti -352 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 6'sı negatif, 19'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +85
Ortalama : +74
Maksimum : +402
Minimum : -352
Katılımcı: 25
1 liraya 35000 lot işlem olacak . 1 tl den alabilirmiyim
Kumar masasında araya alınmış gibi hissediyor insan ne çeksek yaramıyor ! Çift okey boşa çıkmış rakiplerin bizde twk per yok !!!! Karektersizler
Bugun ruchanlarin hisseye donusumunde son gun yarindan itibaren ozsermaye duzelmis olacak ve muhtemelen ruchanlar kullanilmaz ise sirket alacak ve halka aciklik baya dusecek insallah 5 yilin kaybini geri alir hayirlisiyla
Insallah sirket sermaye duzelmis iken birde piyasa yapici sozlesmesi yapip gozalti pazarindan kurtarir kagidi
Cok sagolun syn cefaks a1 capital sifirlamis elindekileri bayadir tahatayi mahfediyodu insallah bulasmaz daha
Bu hissede planlı zarar ettirme var yani iş organize... Plan basit hammaddeleri borsa dışı yabancı şirketinden pahalıya al kaynağı kendine aktar
Sonra öz sermaye erimesi kuruşlu fiyat
sermaye azalt bedelli yap
bedelliye katılmayanların hisselerini al
bu döngü sürsün gitsin
spk da harçlığını alır içerdeki hainler üzerinden...
malesef tablo bu
yadex ne araştırın bir
ironi = inori
Iptaldir ....
bu ne şimdi bedelliye katılan zarar ....ancak bu kadar olur....
Henuz zarar yok. Yaşar 1 tl altına düşerse hisse 1 tl dan alacağım dedi.
Spk bu şartla izin verdi.
Tabi tescil tarihinde hissedar olman lazım listede.tescilde once garanti yok.
Suanda borsanın en sağlam hissesi.
Aralığa kadar.
1 tl den satma hakkin var 1 tl altına düşerse . Bu dönemde çıkarsa op alnına yok
Bu kez bedelliye millet katıldı.ve sirkete para koydu. Şirketin iyi niyet gösterip piyasa yapıcı ataması ve sirketin sürekli islem görmesi lazım.bu konuda sirkete baskı yapılmalı
Kardeşim benden para istedin verdik simdi piyasa yapıcı at demek lazım .hem bana hem bana yok oyle
Yoksa paran açıkla biz verelim piyasa yapıcı parasını.ac gözlülük yapmaya alismislar
Bunlar yavuz hırsız ne yapacaklarını şeytan bilir ancak . Cehennemi odunları
1.500.000 ruchan hakkı kullanılmamıs ,aslında mıktar daha yuksek olabılırdı, bedelliye katılım yuksek olmus.
kullanılmayanlar en az 1 tl dan satılacak -satıs tarıhı 27-28 eylul -??? normalde gecen sefer 5 gun sonra satılan paylar bu kez neden 15-16 gun sonra satılıyır ,zaten sırketın nakıte ıhtıyacı var ,niye otelıyorsun ??
burda su plan olabılır - bu tarıhe kadar bır pıyasa yapıcı atarlarsa hısse fıyatı yukselecegınden 1.500.000 payın halka arzı yuksek fıyattan yatırımcılara satılır , boylece yasar holdıng cebınden ılave 1.500.000 tl daha para koymaz.
sırket bırıncıl pıyasada halka arz zamanı yanı 27.09 sabahı 1.20 -1.30 larda ıslem yaparsa 1.500.000 lotun halka arzı 1 tl uzerinden yasar gurubu dısına bırılerıne satılabılır
42
Bugün 13:56
BORSA İSTANBUL A.Ş.Nitelikli Yatırımcıya İhraç Pazarında Satılacak Borçlanma Araçları / AKTIF
41
BORSA İSTANBUL A.Ş.Nitelikli Yatırımcıya İhraç Pazarında Satılacak Borçlanma Araçları / AKTIF
40
39
Bugün 13:55
38
Bugün 13:50
KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMUPay Alım Satım Bildirimi / SARKY
37
Bugün 13:48
BORSA İSTANBUL A.Ş.Birincil Piyasa Duyurusu - Kalan Paylar / VKING
36
Bugün 13:33
PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel)
Daha Fazla Göster...
Beklenen Bildirimler
Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni
SPK Bülteni
BORSA İSTANBUL A.Ş.
EN
Gönderim Tarihi
14.09.2017 13:48:04
Bildirim Tipi
DKB
Yıl
-
Periyot
-
Birincil Piyasa Duyurusu - Kalan Paylar
Özet Bilgi
Birincil Piyasa Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
İlgili Şirketler
VKING
İlgili Şirket Ünvanı
VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş.
Birincil Piyasa Duyurusu_Kalan Paylar
Mevcut Sermaye (TL)
45.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL)
42.000.000
Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL)
20.900.000
Pay Grup Bilgileri
Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL)
VKING, TRAVKING91D6
1.549.958,962
Aracılık Yapan Aracı Kuruluş Adı
Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
Birincil Piyasa Başlangıç Tarihi
26.09.2017
Birincil Piyasa Bitiş Tarihi
27.09.2017
Satılacak Payların Satış Fiyatı
1 TL Nominal değerli pay fiyatı 1 TL'den az olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan satışa sunulacaktır.
Satılacak Payların Niteliği
Kaydi Pay
Başvuru Şekli
Paylardan almak isteyen tasarruf sahiplerinin Borsa üyelerine başvuruda bulunmaları gereklidir.
Payların Teslim Şekli
Payların yatırımcılara teslimi Borsa İstanbul düzenlemeleri çerçevesinde yapılacaktır. Kalan payların halka arzında pay alan ortakların sözkonusu payları Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde hak sahipleri bazında kayden izlenecektir.
Sevgili dahafazlaolmaz yazından etkilendim ve aynen katılıyorum....
peki spk ne iş yapar yani ky 'yı korumayacak ise varoluş amacı nedir...
ben dahafazlaolmazın öteki kişiliği olarak cevap vereyim spk böyük yatırımcıyı korur zira ky sahibi yoktur hak arayamaz avukat tutsa tutamaz 5000 lotu olan biri 6-7 bin tl hukuki dava acamaz by işibi bilir bu böyle anla saf arkafaşım...
neyse yaşara gelince adam tezgahı kurmuş yatırımcı ilişjilwrinden gökhan bey dedim bunu bem bir aptallık yaptım sizin şirkete para yatırdım ben aptalım befelliye katılayım mı diye adam tabi savunmaya geçti zart zurt klasik raporlarfaki tatavalar yersen
yahu bir firma kar etmez mi yıllarca yadex yemiş parayı
ha kılıf hazırlanmış zıkkım yiyin paraların yanında
ülkemizde namuslu kurumsal firma bulmak zor
eski kabadayılar bunlardan bin kat namuslu idiler bunların alayı......
bizde taş yiyelim....
ironi = inori
Biz saflar bir yere toplanmışız demek[emoji4]
Sn mosquito birincil piyada hakkında bilginiz var mı bu günkü haberin yorumu nedir . Açıklayıcı bir şeyler biliyor musunuz?