düşüşü yine akkk hazırladı,başrolde oynnuyorr sünwpeee
ytd değildir
Printable View
düşüşü yine akkk hazırladı,başrolde oynnuyorr sünwpeee
ytd değildir
Bu başlığı şu anda 67 kişi okumaktadır. (23 üye ve 44 ziyaretçi)
bogart, çulsuz, DahaFazlaOlmaz, delicocuk35, garagozlu, Grando, jacksparrow, kagan_44, kingsailor, long-suffering, merakli05, mtk2612, mures, Payrıt, Radyocu, selimsen, soykan39, Texasradikal, tornacı, Trader71, ugurejder, wracker
demekki mağdurlar hayli fazla....
ytd değildir
adamların faaliyet konusu insider. manüplasyon.yalan haber .her turlü katakulli.....y.t.d.
ya sabırr..
zaten pislik 2. aydaki gelir tablosuyla başladı.o sırada arkadaşın biri bunlar her türlü haberi geçirirler ,bunlara güvenilmez demişti.haklıymış.nefes aldırmadan 75 tirilyonluk karı bize 75 tirilyon zarar etmiş gibi yaşattılar....y.t.d.
Sirketi arayin yatirim danismani asli hanim var ne guzel uyutuyo adami bu istekilerin parmagi olanlarin parmagi kopsun
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akkk tek başına 600 bin lot sattı bugün... celllat rolnde.
ytd değildir
Hakkımı helal etmiyorum
Kim ediyoki
geçen haftadan bugüne 45 kademe aşağıdayız...
ytd değildir
Tabana cekmezseniz ....
taban yapıcak mı ona bakıyorum.. akkk işlem hacminde ve satışta birincii
ytd değildir
grafikte 1.61 teknik hedefi olarak görünüyor...
ytd değildir
Bu fiyata gelmesine rağmen pd/dd oranı 1.31 de. 3 aylık zarar gelince bu oranı yüksek bulabilirler.
bukadar çok şirket içi haberden sonra birdaha maliyet falanda düşürmek için dahi almayacağım.1.93 e gelince satar çıkarım .artık yabancı şirkete girmek yok......bu bana ders oldu ..y.t.d.
surda 2 saat gec geldik neler olmuş neler ... merak etmeyin geldim şimdi bir kaç yabancı ordino ile toparlarız dert etmeyin ... hayır bu kadar şikayet var ama en cok alan da küçük yatırımcı o nasıl olacak :-)
Ya bu çocuklara ne anlattı nineleri, neden bu çocuklar böyle. 1.72 altı yok bence.
ytd.
şunu da ifade etmeden geçemıyecegım ki güzel iş cıkardınız yok nikahlar yok şişman kadınlar filan ...hele en guzeli de şikayet edeceğiz bu iş böyle bitmezler ...hedefler koymalarda cok güzeldi ...şimdi bekleme zamanı bu adamlar elbet pes edip malı verıcek değil mi :-) ... en guzeli de ytd değildir demek :-))))) bu benim en beğendiğim laf ....her zaman tutar :-)))
Bizim dedeler avusturyadan nikah yapmadan dönmüşler herhalde, belli ki nineleri çok şey anlatmış olmalı.
Y.t.d.
şimdi maliyet düşürmek için aldık ne beklıyoruz ??? bırısı gelicek alıcak bizde maliyet düşürdük ya ona verıp para kazanacagız öyle mi
hay allahım ya olaya bak :-)) hadi bekliyelim bakalım biri gelsin alsın da bizde ona satalım ....yoksa malıyet düşürdük hedef kaçti 2.70 beklıyelım ordan yine vermeyiz 5 tl yı beklerız ....
Bu forum da konuştunuz,
Yok temettü vermedi,
Yok tesis kapattı,
Yok hırsız,
Haksız, yersiz hakaretler
Alın size cevap;
1.00 a kadar verse yeridir,
iyilik yaramaz size,
İşbirlikçi yazılar,yorumlar dökülüyor.. haa dün bende bunu diyordum, çapınız neki bilanço tahmini vererek ky'yi yanılttınız, ödeyin zararları bakalım..
ytd değilir
bu piss kokuyu alınca dün 1.95'den çıktım ,zarar yazdım yani.. bugün ne diye takip ediyorum iki sebebi var, zararı düzeltebilir miyim??, ikincisi yalakalar kim bir bir ortaya çıksın...
ytd değildir
Buradaki zikredilen rakamların çoğu ya sallamasyon yada duygusal, öyle olmasını istediğimiz rakamlar ,ama gercekler acı gerçekler, yüz kere yazdık rakam fiyat vermeyin,alın size fiyat ,ama şuan böyle diye hep böyle kalacak değil,1,5 dan 2,5_,1.9 dan 2,7 yapan güç fiyati istediği yere götürüp getirir, kısmetse nasipleniriz , hayırlısı ,tire sağlığınızı bozmasın,dikkat edin
yuhh ki ne yuhh..
bu kadar acımasız fiyatlama çoktandır görmedim. rezil ettiler
Firmayi arayan oldumu
istek bir şarkı vardı 172 nın altı yok ............hemen çalalım ...
Tire yi kaç yıldır takip ederim göz ucuyla bile olsa.Daha bu kadar saçma sapan düşüşü ne Vallahi şahit olmadım.
Bunun altındaki sebebi aklıbaşında birileri açıklasın bana bilanço dan bahsetmesinler teknikten bahsetmesinler.
Mertaliiii nerelerdesin. Özledim seni dostum... Bu spek. ve Avusturyalı hırsızların biyerleri kaşınıyor... Gitmedi isen bi ses ver....En güzel, en anlamlı sen saydırıyordun bu soysuzlara...
Varmı 1.6 olmaz diyecek delikanlı,gecmiş hareketlerine bakın,sallamayınnnn
Yazim arkadas haksizlik oldugunu dusunuyorsan bimer cimer bestepe adeletbakanligi fatihportakal bloomberg nersesi olursa yazin spk gerekirse yoplanip gidelim islak imzali dilekceleri elden verelim sessiz kalirsak bunlar daha cok cullanacaklar ustumuze
Veein bana su avusturalyanin adini sanini telefonunu
Kimse oraya buraya düşmez demesin Dibin dibi vardır....!!!
Daha dün 1.81 1.71 1.50 düşebilir, göz kırpıyor dediğimizde,Bizim canımızı sıkanlar ne oldu şimdi yani...
Geçen sene kar ettiği halde 1.50’ye düşürdüyseler Şimdi neden düşürmesinlerki...
İlla da düşer demiyorum yanlış anlamayın...
bundan her şey beklenir.onu anlayın yeter...
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!