1 usas hissesine 1.64 ışıklar hissesi genel kurul onayından sonra verilecektir.bu durumda ışıkların her artışı usasa artı olacaktir
Printable View
1 usas hissesine 1.64 ışıklar hissesi genel kurul onayından sonra verilecektir.bu durumda ışıkların her artışı usasa artı olacaktir
Habere nereden ulaşabiliriz, ya da paylaşabilir misiniz
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşım, paylastığınız habere nereden ulaştınız
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç tavanda duracak ona bakacağız.hayırlı olsun. Ytd.
Hayırlısı olsun İnşallah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkes tavan bekliuorsa tavan olmaz.murppy kanunları.
Insallah ieyho dusurupte 1.64 u yakalamazlar :) hayirli olsun.
Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence Sabredin.
Birleştikten sonra kim tutar seni. Bu fiyatlarda olan hisse mi? Kaldı
Selamlar,
İnşallah O'45 kırarda yolumuz açılır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...df16f2d1db.jpg
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!
Hocam bu program bendede vardi bi ara calismadi sildim tekrar yukleyemedim siz nasil ve nerden yuklesiniz google playden mi
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ışıkların üzerine ekle...
Beyler giriş için iyi bir fiyat mı 44
1 Usaş hisse fiyatı hesabı hatırlatma:
1 IEYHO hisse fiyatı x 1.64 ile çarpılacak.
Şu anda IEYHO O,38 TL'den işlem görüyor.
O,38 TL x 1,64 = O,62 TL 'ye 1 Usaş ediyor.
Yani Uşas şu anda O,62 TL olması gerekiyor.
Ieyho hisse fiyatını sürekli 1,64 ile çarparak USAŞ'ın fiyatı belirlenir.
Selamlar
Bunu anlamadım Işık'lar 0.38 kuruş değil mi 1.64 nasıl oluyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Birleşmede deniyorki ; elinizde bulunan 1 lot USAŞ a karşılık 1.64 lot İEYHO verilecek.
Öğlen kapanış fiyatına göre onaylanan birleşme olsaydı;
10.000 Usaş 4.300 TL ederdi. Açılışta 10.000 Usaş gidecek 16.400 İEYHO
Buda: 16.400 * 0.38 = 6200 TL
Bu hesaplama kapanış fiyatı ve birleşme metnine göre hesaplanmıştır.
İEYHO nun her yükselişi USAŞ ı daha çok yükseltecektir.
Bu hesaplamayı dikkate alıp alım satım yapmayın. KAP haberleri , SPK bülteni açık.Lütfen biraz okuyalım ve benimde göremediğim yerleri açıklarsanır sevinirim.
http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikb...enuheader=null
3. a) Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.’nin (Işıklar Enerji) Usaş Yatırımlar Holding A.Ş.’nin aktif ve pasifinin bir bütün
halinde devralınması suretiyle Işıklar Enerji bünyesinde birleşilmesi işlemi için hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay
verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına,
b) Işıklar Enerji’nin kayıtlı sermaye tavan tutarının 500.000.000 TL’den 750.000.000 TL’ye yükseltilmesi ve kayıtlı sermaye
tavanı geçerlilik süresinin 2017-2021 yılları olarak değiştirilmesine ilişkin esas sözleşme değişikliğine uygun görüş görülmesine
karar verilmiştir
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/594953
Gönderim Tarihi
24.03.2017
Pay Grup Bilgileri Pay Değiştirme Oranı Devrolma Sonucu Alınacak Payların Grubu Devrolma Sonucu Alınacak Payların Nevi
Devrolma Sonucu Alınacak Payların ISIN No
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREUCAK00010
1,6473
B Grubu
Hamiline
B Grubu, USAS, TRAUCAKW91M6
1,6473
B Grubu
Hamiline
Yönetim Kurulumuzun 10.07.2017 tarihli toplantısında, Şirketimizin Usaş Yatırımlar Holding A.Ş. ile devralma yolu ile birleşme işlemine ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulunun 07.07.2017 tarih ve 26/906 sayılı toplantısında söz konusu birleşme işlemine ilişkin özel durum açıklamasının 07.06.2016 tarihinde borsa seans kapanışından sonra yapılması nedeniyle ayrılma hakkı kullanım fiyatının belirlenmesine ilişkin 30 günlük sürenin birleşme işleminin kamuya duyurulduğu 07.06.2016 tarihi dahil olmak üzere belirlenerek birleşme işlemine ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatlarının yeniden tespit edilmesi gerektiği şeklinde karar alındığı Şirketimize tebliğ edilmiştir. Bu itibarla, (daha önce açıklanan ayrılma hakkı fiyatı 0,243 TL yerine) birleşme işleminin görüşüleceği genel kurul toplantısında ayrılma hakkı fiyatının 0,246 TL olarak tespit ve ilan edilmesine, ayrıca söz konusu birleşme işleminin görüşüleceği genel kurul toplantısında ayrılma hakkı kullanımından kaynaklanan Şirketimizin katlanacağı azami maliyet tutarının 750.000 TL olarak tespit ve ilan edilmesine karar verilmiştir.
Saygılarımızla,
Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.
kapa haber dustu
Ne demek bu açıklayabilir misiniz
10/07/2017 13:50:49 ***USAS* *IEYHO*** USA YATIRIMLAR HOLDNG A..( Devrolma lemlerine likin Bildirim
***USAS******IEYHO*** USA YATIRIMLAR HOLDNG A..( Devrolma lemlerine likin Bildirim )
zet Bilgi Ayrlma Hakk Fiyat Revizesi ve Katlanlacak Azami Maliyet
Yaplan Aklama Gncelleme mi ? Evet
Yaplan Aklama Dzeltme mi ? Hayr
Yaplan Aklama Ertelenmi Bir Aklama m ? Hayr
lgili irketler IEYHO
Ynetim Kurulu Karar Tarihi 24.10.2016
Devrolmaya Esas Mali Tablo Tarihi 31.12.2016
Devrolunan irketin Unvan IIKLAR ENERJ VE YAPI HOLDNG A..
Borsa lem Durumu Borsa da lem Gren
Devrolunacak irket in Borsa'da lem Grme Bavurusu Yaplacak m? Hayr
Pay Grup Bilgileri Pay Deitirme Oran Devrolma Sonucu Alnacak Paylarn Grubu Devrolma Sonucu Alnacak Paylarn Nevi Devrolma Sonucu Alnacak Paylarn ISIN No
A Grubu, lem Grmyor, TREUCAK00010 1,6473 B Grubu Hamiline
B Grubu, USAS, TRAUCAKW91M6 1,6473 B Grubu Hamiline
Devrolmaya likin SPK Bavuru Tarihi 24.03.2017
Devrolunan irkette Sre Tamamland m ? Hayr
Ek Aklamalar
Ynetim Kurulumuzun 10.07.2017 tarihli toplantsnda, irketimizin Iklar Enerji ve Yap Holding A.. ile devrolma yolu ile birleme ilemine ilikin olarak, Sermaye Piyasas Kurulunun 07.07.2017 tarih ve 26/906 sayl toplantsnda sz konusu birleme ilemine ilikin zel durum aklamasnn 07.06.2016 tarihinde borsa seans kapanndan sonra yaplmas nedeniyle ayrlma hakk kullanm fiyatnn belirlenmesine ilikin 30 gnlk srenin birleme ileminin kamuya duyurulduu 07.06.2016 tarihi dahil olmak zere belirlenerek birleme ilemine ilikin ayrlma hakk kullanm fiyatlarnn yeniden tespit edilmesi gerektii eklinde karar alnd irketimize tebli edilmitir. Bu itibarla, (daha nce aklanan ayrlma hakk fiyat 0,41 TL yerine) birleme ileminin grlecei genel kurul toplantsnda ayrlma hakk fiyatnn 0,413 TL olarak tespit ve ilan edilmesine, ayrca sz konusu birleme ileminin grlecei genel kurul toplantsnda ayrlma hakk kullanmndan kaynaklanan irketimizin katlanaca azami maliyet tutarnn 1.000.000 TL olarak tespit ve ilan edilmesine karar verilmitir.
Sayglarmzla,
Usa Yatrmlar Holding A..
Kağıt bir türlü tavan kitleyemedi
deniz son 1 ayda 27milyon lot almış. Böyle bir kağıtta bu kadar para yatırdığına göre boş olmaz diye düşünüyorum.
Birleşme oranı hususunda varsa bir açık nokta bilen konuşsun buhara kardeş teşekkürler
Takasları atabilir misiniz usta
Millet daha uyanamadı. Bugün kitlerse yarın jeton düşer millete. 60 kuruştan dehleriz.
İnşallah tabi...
Bende Orda takıldım bunu millet anlamıyor mu acaba ? Yoksa biz mi yanlış anladık diyecem ama şu 1.6473 işi spk bültende yazıyor
ama yinede kardasın tabi ieyho bu fiyatlardan aşağı inmezse birleşmeden sonra
arkadaşlar kendi görüşüm iehy fiyanin aşağı gelebilirler 0.24 lere yada şartlar sağlanamadı dye kuruldan iptal kararı çıkarırlar bu fiyattanda mal pazarlamaya devam edip 0..29 geriletebiirler hisseyi kendi halinde bırakırlar yrd..
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diyoki patron ; ayrılmak isterseniz 0.413 veririm nakit isteyenlere.
Yok ben nakit istemiyorum bana İEYHO ver derseniz 1.64 İEYHO veririm.
İEYHO 0,30 üstünde kaldığı sürece TL çarpımı daha fazla eder zaten.
Bugünkü değerden 0,60 kuruş ediyor zaten.
İEYHO 0,36 da kaldığı sürece kimse ayrılış hakkını zaten kullanmaz .
0,60 kuruş eden bir hisseyi 0,413 kuruşa kim verir.
Bizim burada dikkat etmemiz gereken İEYHO nun değeri.
0,37 * 1,64 = 0,6068
0,30 * 1,64 = 0,492
0,25 * 1,64 = 0,41
0,40 * 1,64 = 0,65
0,50 * 1,64 = 0,82
Yukarıda örnek hesaplamalar var.Artık hangisi gerçekleşir bilemiyorum.
İEYHO nun kaç olduğu önemli.oradaki 1 kuruşluk artış bizde 1,64 kuruş artışa denk geliyor.
Patron kimseye para vermek istemiyorsa hisse değişimiyle bu işi bitirmek istiyorsa ayrılma hakkından yüksek tutmalı.
Bunun sırrıda ortada.
Tabiki oyunu kuran belirler.Bizde bir küçük yatırımcıyız sonuçta.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9155544196.jpg
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!
Bu birleşme işi ne zaman arkadaşlar tam tarih varmı