Adam yukarıdan açığa sattığını alttan almak için türlü dalavereler geliştiriyor, burayada tetikçilerini göndermiş hisseyi kötüleyerek satmamız için uğraşıyor. Bu oyuna gelen kaybeder. Bu saatten sonra satarsanız adamın ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.
Printable View
Adam yukarıdan açığa sattığını alttan almak için türlü dalavereler geliştiriyor, burayada tetikçilerini göndermiş hisseyi kötüleyerek satmamız için uğraşıyor. Bu oyuna gelen kaybeder. Bu saatten sonra satarsanız adamın ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.
Ben de 2. Seans 206 maliyetlileri verebilirim.
Ama ufak bi yukarı yapması şartıyla...
Ytd. sadece kar cebe yakışır diyenlerdenim.
Bende taşıyacak adam aradıklarını düşünuyorum bulurlarsa yukarı yapar daha kendilerine kalan mali verecekler
Şirket acil olarak geri alım yapması ve hisseyi en az arz fiyatını çıkarması gerekiyor. Ahlak ve etik bunu gerektirir. Bunu bekliyorum.
https://i.hizliresim.com/00nqmL.png
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şöyle bir düşünün, bir yerde güzel bir arsa var, arsa sahibi herkes nasiplensin diye arsasını paylara bölmüş satıyor. gelin beraber alalım diyerek insanları yanına toplayıp gidip o arsanın belli bir kısmını alan adam, daha aradan 1 hafta geçmeden %20 zararına kendi paylarını satıyorsa takibi şikayette hakim o adama " sen delimisin be adam neden 2.66 liraya aldığın malı 2.10 tl'ye satıyorsun?" diye sorar Ve önce akıl hastanesinden akli melekeleri yerinde mi diye rapor aldırır, eğer deli ise elindeki diğer mallarını varislerine taksim eder, deli değil ise ya diğerlerinin mallarını da almak için fiyat düşürmüştür ya da arsa sahibinden kendine ait payları en az %30 ucuza almıştır ki bu suçtur diğer insanları kandırmış manipülasyon yapmıştır. Her iki durumda da ceza gerekir.
Ver cezayı hakim bey...
halka arz almak farz diyenlerin tezini de çürüttü bu derlüksçüler !
satmak isteyen iki taraf komisyoncu ve patron
umarım hepsini satamamışlardır
yoksa cenazeyi kaldıracak adam ararız
Ben dün 206dan denk getirip almıştım ama zaten yukardan maliyetli mallar olduğundan beklemedeydim. Şimdi 209 ve altında alıcı gelir mi? Elinde mal kalan kyde zaten barut kalmadı beklemedeler..
220 kırılırsa belki bir miktar maceracı atlar. Ya da taban olursa.. Baska türlü alım için neden yok gibi..
onun için şirketin sinirlerimezi bozmadan mümkünse en kısa zamanda beklenti yapacak satış alış veriş birşeyler yapıp
kap ta açıklaması lazım
:wu:
Valla adamların işi deri işlemek ve kârlı bir iş kolu..
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oynanan oyunu gören kazanır. Satan kaybeder açııık ve net...
Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
YALANLAMA* ve *SUÇ*DUYURUSU
**
Şirketimiz halka arzının*tamamlanması ve işlem görmeye başlaması ile birlikte. Sosyal medyada ve bir*internet sitesinde mesnetsiz, gerçeğe aykırı, Şirket'in büyük küçük bütün*hissedarlarını olumsuz etkileyen söylentiler yayılmıştır.
**
Bu nedenle ve*SPK*II. 15-1 sayılı Özel Durumlar Tebliği 9. Maddesinin 1.*Fıkrası gereğince bu açıklamanın yapılması gereği hasılolmuştur.
**
Bu söylentilerin hiç bir dayanağı*ve delili yoktur. Şirketimiz halka arzına 1.594 ayrı hesaptan 44 kurumdan*21.894.969 adet talep gelmiştir. Bu talebin 11.000.000 adedi 2,66 TL fiyatla*karşılanmıştır. Halka arz verilerine göre 1.174 gerçek ve tüzel kişi halka*arzdan pay almıştır. Bu gerçek ve tüzel kişiler arasında farklı bir fiyatla*alım yapan yoktur.
**
Şirketimiz bu satıştan 24 milyon*TL'yi aşan net gelir elde etmiştir. Bu gelirin %80 ile ‘'fon kullanım raporunda'' belirtildiği üzere finansal borç kapaması*yapılacaktır. Bu kapamaların 12,5 milyon TL'lik kısmının yapıldığı kamuoyuyla*paylaşılmıştır. Geri kalan kısmı için çalışmalar sürdürülmektedir. Sonuçları en*kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılacaktır.
**
Söz konusu mesnetsiz ve delilsiz haber ve söylentileri*çıkaranlar ve Şirketin faaliyetlerini karalayanlar hakkında, Haksız Rekabet*Suçundan dolayı Şirketimizce yasal çalışmalara başlanmış ve UYAP üzerinden Bakırköy*Cumhuriyet Başsavcılığı'na 6144505227 sayılı iş emri ile suç duyurusunda*bulunulmuştur.
**
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.14 ten geldim bakalım ne yapacak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geri alım kararıyla yukarı yapar. Diğer türlü çürük aracı kurumlar ky düdüklemeye devam eder..
Kurumda farkında madem olayın güzel haberlerin devamı gelır
Yok o kim daha öncede sordular Eyüp kahraman
Ben de çok ciddi bunu bekliyorum. Bu verdikleri haber ile borsadaki durumdan rahatsız olduklarını hissettirdiler. Benim şirkete tek kızgınlığım bu olur. Eğer yatırımcını ve itibarını düşünüyorsan bu çakallara meydan vermeyeceksin. Çek hisseni olması gereken yere, fiyat tabanı oluşsun oradan yavaş yavaş yaparsın satışını piyasayı bozmadan
Ben 2.13 geri verdum bu hisse adam olmaz bence her haberde halka arz yukarı fiyat verdiklerinden elindeki mali itileyor smart daha iyi
Deras ile smart yerdeğiştirme yaptım bakalım haksız mıyım smart 2.64
Kapanış ile dünkü kademeden doji oluştu. Bu trend değişimi için dikkat demekti sanırım. Yarın nihai yön belli olur muhtemelen.. Hayırlı akşamlar..
Ortaklar hayırlı günler
Açıldı acilali düştü.
Bugün sanki tepki verecek gibiydi
Yarın bakalım düştüğü yere çıkar mi
Ayıp ediyorsun arkadaşım sana şimdi kızgınlıkla bir cevap vermeyeceğim ama ben harun değilim bunu öğren Eyüp adım kahraman soy adım Kayseriliyim.Surekli harun demeyin bu adam kimse bana sürekli harun harun diyorlar ...Tanıyan varmı bu adami