Ekranı olanlar günlük pastaları yapıştırsa ya bi zahmet,sevaptır...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6501b10263.jpg
Printable View
Ekranı olanlar günlük pastaları yapıştırsa ya bi zahmet,sevaptır...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6501b10263.jpg
Bu rakamlar halen diplerine hatta bu rakamlardan alanlar fazla beklemeden kısa vadede çok kazanabilir. Bu hafta aldığınız rakamların her zaman daha üstüne gidecektir haftalık olarak. Düşünün emlak sektöründe bir kartel tek firma üstelik metrekare fiyatı 250 TL olan milyon metrekarelik firma.
Bilgi vermekten başka bir şey yapmadığını düşünüyorum.bilgileri tekrar ediyorum. Olani tekrar ediyorum.al sat demiyorum. Kendi gözümle değer biciyorum
Kapta bir haber daha var. 31000 metrekare daha depo yapılıyor 6 aya. Dahada buyuyoruz yaklaşık yüzde 3 kapasite artışı demek bu. Yani hedef 1 milyon metrekarelik alanla kalmayacak belli oldu. Geçen haftada 22milyona 31000 metrekarelik başka bir inşaat için gene yer alınmıştı yani yüzde 6lik bir alan depo artışı geliyor yakında.
Durmuş ben olsam 1 metrekaresini verirmiyim ben 250 TL ye aptalmiyim. Ama durmuş aptal bunu bilin. Salak la bu adam düşünsene bedevaya bize firma veriyor. Zaten topu topu 246 milyon Lot var elinde yarısını yabancıya kaptirmis.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bc2d77902d.jpg
Halk güzel almış...
Denizin satması da çok iyi oldu...
Sent from my SM-N9000Q using hisse.net mobile app
arkadaşlar rygyo mu ? rysas mı ? tercihinizi neden rygyo dan yana kullandınız. Şirketin büyük bir oranı lojistik in gözüküyor
fakat yabancıda buraya park etmiş gözüküyor
Yine hareketsiz tatsız bir gün.
Bence reysas ya Bursa bizim gibi temettü ve hızlı büyüme beklentisi içinde. Reysas in asıl mal varlığı bu. Mesela reysas elindeki tırlar dekan satışa satılmaz yarı fiyatına gitmez. 10 senede eskir demode olur. Ama bu rygyo oylemi durdukça değerlendir borçlar 2018 bitince karlar patlar temettü temettü diye millet genel kurulda sıkıştırır. Ya karı dagitmamak için agresif büyümeye devam ederler ozaman hisse senedi eğer buralarda kalırsa su dan değil havadan ucuz olur. Yani beklemeye devam edilecek tek hisse bana göre.bana göre şirket gyo değil çoğu gyo yapıp satıyor bu kiralıyor ve kira geliriyle yapıyor alıyor. Yani patladığı zaman kimse tutamayarak. En az 15 ay bekleyeceksin girmek lazım.ben beklerimciyim
1,02
pala bo..unu çıkarttın gene
şerefli...
ben dedim her toplantıdan sonra boyle oluyor.
Toplantı mı olmuş?ne toplantısı?
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
Umarım döner buralardan ve güzelim teknik bozulmaz.
Umarım sıkılanların malını topluyorlardır
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
Rysaşa daldılar,tahmin etmiştim ama 1.12 den alalal dedi elim gitti vazgeçtim,neyse sağlık olsun...
Buna da 1,10 gösterseler bari ...
Güzelim hissimiz 246 lota 1 metrekare İstanbul'da Ankara'da İzmir'de Antalya'da bize kira getirili yer veriyor daha ne isteyelim sipekim Sağ ol teşekkür ederim sabah yine kaptık 3 5 lot dipten onun sevinci bile yeter bize. 246 Lot 2460 Lot veya 24600 varsa paranız 246000 Lot yani 1000 metre kare yer alın.atin kenara kira gelirli deponiz var istanbulda.toprak alma bu hisseyi al tut 2018 de 5 katına sat
Her sayfada 5kez 250liraya metrekare depo satışı yapan arkadaşım :),bugün bir milyon metrekare kapalı alanımız Yok.toplam 600bin metrekare bugün için.proje halindekileri de eklersek 800bin metrekare.Aç bi portföyü hesapla.Yani senin hesabına uyarlarsak bir metrekare alanın fiyatı 450 lira, ama her metrekarenin 1200lira da borcu var :).Piyasa fiyatladı fiyatlıyor zaten.3 senedir yüklü taşıyorum ben.Kimler geldi geçti burdan.Trakyalılar,İrlandalılar..:) 10olacak,5in altına vermem diyenler.hiçbirisi 1 tl yi bile göremedi.2015te 0,76 görüp 2016 da 0,49u gördük burda.o zaman da uçacak kaçacak milyon metrekare hesabı yapan çoktu.Şirket hakkında yorum yap projeleri konuş yönetimi konuş beklentisi varsa konuş.Ama şimdi al seneye 5 katına sat demen vebaldir.Kendi hedef fiyatını kendine sakla derim.
Haklısınız.fiyat vermemek lazım fakat olanda bu. Ama bu kadar yüksek borcumuz yok yani ona katılmıyorum. Araştırdığım ve bildiğim kadarıyla 500 milyon TL borcu var firmanın. Gerçek şu ki ucuz kalmış bir portföy. Gidecek yolu var ama 5 3 2 kimse bilemez firma sahibi bile bence bilmiyor değerini. Birde 800 bin metrekarenin çoktan geçildiğini düşünüyorum. Yeni hedeflerinin ise daha fazla alan depo olduğunu sanırım en son aldıkları 22 milyonluk arazi ile belli ettiler. Ben buradan almak isteyenleri cesaretlendiriyorum ama kısa vadede orta vadede hüsran dur diye söylüyorum. 2018 sonunu bekleyeceksseniz kaybettirmez diye düşünüyorum.
1,01 aldıklarımı 1,03 'den ödünç verdim,daralttı bu aralık...
Dedigim gibi çok can sıkacak ama sabreden iyi kazanacak. Ağır ağır ilerleyecektir.mesala 2 ay sonra 1, 30 4 ay sonra 1,50 6 ay sonra 1,80 seneyede 3 olsa paran 1 senede 3 e katlar daha iyisini daldan dala atlayarak yapan var mı? Ytd
Metrekare konusunda haklısınız..
Odun fırınları için "Sağır fırın" diye bir tabir vardır...
Fırını yapar bitirirsiniz ve fakat doğru yapılmadığı için ısı kaçakları olur ve taban taşları yeteri kadar ısınmadığı için fırının ısısı da yükselmez..yemeklerin altı pişmez..Bu örnekten yola çıkarsak; şöyle olsaydı mesela; "Artan borçlara rağmen kira geliri artışlarımızda beklenen ivme yakalanamasaydı ve biz haala yıllık gelirlerde 30-40 milyonlarda gezseyydik, acaba bu yatırım sağır fırın mıdır? endişesi yaşardım...ve fakat, geçmişten bu yana, gelir artışlarımıza baktığımızda; (halka arzda yıllık 13 milyon mu neydi yanlış hatırlamıyorsam) ehhh fırın sıcaklığımızın, yatırımlarla beraber makul bir patikada ısındığını söylersek, aşırı iyimser olmuş olmayız kanımca...Öngörülegelen gelir artışlarında dramatik sapmalar olmadığını söyleyebiliyorsak, burada başarı yakalayan şirketin, borçlanırken aşırı hesapsız davranacağı ihtimalini, çok kuvvetli bir ihtimal olarak değerlendirmek gereğinden fazla bir endişe kaynağı olmuş olabilir bence..Makul endişelerimizi, herrrr yatırım için cebimizde tutmakla beraber, yanlış kararlara yol açacak extrem psikolojilere karşı da bağışıklık geliştirmekte fayda olsa gerek...
Neydi bu şimdi? Alıcı satıcı paylaşabilecek var mı?
Bugunlerde nedense bir çok şirket gel gel yapıyor.anlamadim millet mal satmak istiyor.metro rygyo d başladı menderes teşekkürler görüyorum eminim başka bir çok şirket yapiyor
mal boşaltıyor mu alıyor mu gören var mı beyleeer?
***RYGYO*** REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İşlemin Niteliği
Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi (Renting Non-Current Asset of Company)
İşleme Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği
Gayrimenkul
İşleme Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü
Antalya İli Serik İlçesi Çandır Mahallesi 1561 Parsel 69.898,56 m2 arsa üzerinde bulunan 42.483 m2'lik deponun 10.000 m2'lik depolama alanı
İşleme İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
13/06/2017
İşleme İlişkin Yönetim Kurulu Kararında Bağımsız Üyelerin Çoğunluğunun Onayı Var mı?
Var
İşleme Konu Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Kayıtlı Değerinin Aktif Toplamına Oranı (%)
%1,80
Kira Bedeli ve Koşulları
Kira ödemeleri aylık olup, toplam kira bedeli yaklaşık KDV dahil 10.000.000 TL
Ayni Hak Bedeli ve Koşulları
-
İşlem Bedelinin Ortaklığın Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altı Aylık Günlük Düzeltilmiş Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması Baz Alınarak Hesaplanacak Şirket Değerine Olan Oranı (%)
%5,08
Karşı Taraf
Mobiljet Dayanıklı Tüketim Mamul Mobilya Montaj Servis Ambar ve Nak.Taş.Hiz.San.ve Tic.A.Ş.
Karşı Taraf SPK Düzenlemelerine Göre İlişkili Taraf mıdır?
Hayır (No)
Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği
Ticari
Varsa İşleme İlişkin Sözleşme Tarihi
13/06/2017
Kira Süresi
5 sene
Önemli Niteliklteki İşlem Kapsamında Kullandırılacak Ayrılma Hakkı Fiyatı
-
Değerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlendi (Prepared)
Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
Düzenlenmiştir
Değerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarası
26/12/2016 - 201600074
Değerleme Raporunu Hazırlayan Değerleme Kuruluşunun Unvanı
Emek Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.
Değerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
m2 aylık bedeli 15 TL, deponun yıllık kira bedeli 7.647.000 TL
İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi
Gerçekleştirilmiştir
Açıklamalar
Şirketimiz portföyünde bulunan Antalya İli Serik İlçesi Çandır Mahallesi 1561 Parsel üzerindeki 69.898,56 m2 arsa üzerinde bulunan 42.483 m2'lik deponun 10.000 m2'lik depolama alanı "Mobiljet Dayanıklı Tüketim Mamul Mobilya Montaj Servis Ambar ve Nak.Taş.Hiz.San.ve Tic.A.Ş."ye 5 seneliğine kiraya verilmiştir.
Kiraya verilen depodan 5 senede yaklaşık KDV dahil 10.000.000 TL gelir elde edilecektir.
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/612377
***RYGYO*** REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Esas Sözleşme )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Esas Sözleşme
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Açıklamalar
Şirketimizin Esas Sözleşmesi ektedir.
Bildirim İçeriği
Esas Sözleşme Değişikliklerine İlişkin Kronoloji
Esas Sözleşme Değişikliklerine İlişkin Kronoloji
Madde No Madde Değişikliğinin Tescil Tarihi Tescilin İlanına İlişkin TTSG Tarihi Tescilin İlanına İlişkin TTSG No
4 07/06/2017 13/06/2017 9346
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/612571
Ykgyo 1 daire kiraya vermiş, 3500 tl aylık bedel ile. Bugün %10 yukarıda. Bizde milyonlar havada uçuyor geldiğimiz nokta 1 tl 😡😡😡
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
İlk çeyrekte güçlü faaliyet kârlılığı finansman giderleriyle bir güzel örtülmüştü. Faaliyet raporuna göre Esenyurt'un Mayıs ayında teslim edilmiş olması gerekiyor. Borusan'dan sonra Carrefour sözleşmesi yanılmıyorsam ikinci en büyük sözleşme. İkinci çeyrekteki diğer kiralamaları da düşündüğümüzde ilk çeyrekten çok daha iyi bir faaliyet kârlılığı görme olasılığımız oldukça yüksek. Üstelik bu sefer gerçek kârı örten bir finansman gideri de görmeyecez bilakis finansman tarafından katkı bile görebiliriz. 6 aylıklar oldukça ilginç olacak, bekleyelim görelim.
adamlar lansman yapmış, haber salmışlar bi halt yok. ne 98 oktan kağıt yaa
katarlılar yatırımları Türkiye ye yapacaklar mış
rygyo hoşlarına gitmez mi :)
Şirketimize hali hazırda Mark Mobious ve Norveç hükümeti ortak zaten..Katarlılar gibi tipler Tamamını satın alırlar mı?...Samimiyetle bunu istemem..Durmuş Bey dingil bedevilerden bin kat işini bilen bir patron bence...Sanırım ;Hissedarların canını sıkan hisse fiyatının neden yeterince yükselmediği sorusu..ama halka arz sırasındaki kira gelirimize bakın... bir de şimdikine ve bir de gelecekte beklediğimize...
Bedevi parası ile zengin olmak yerine şirketimizin hali hazır rotasından sapmadan yolculuğumuzun devamı da benim temennim doğrusu..Kaldı ki bu sene hariç katıldığım toplantılarda edindiğim izlenim, Durmuş Beyin GYO kısmına ayrı bir ihtimam ve önem atfettiği yönünde...Belki REYSAŞ bünyesinde ufak tefek böyle satış işlemleri olur ya da daha muhtemel gördüğüm Hiltonların dahil olduğu Turizm yatırımları LTD' de...ama dediğim gibi RYGYO da beklemem ve istemem doğrusu...İyiyiz böyle yawwww...:):):)Bi şu borçlar biraz azalıp temettüler başlasa o zaman yavaş yavaş kıyak bir yükseliş trendi de başlayacak..
Merhaba Arkadaşlar..
Sancaktepe Muhit yeni proje açıklaması pazartesi günü.Kap'a haber gönderilir..Hissede hareket beklenebilir.Herkese bol kazançlar..