Eğer al sat yapmicaksan ilk 15 dk.ekrana bakma tahta yerine otursun.
Printable View
Günaydın, hayırlı haftalar
Üstleri sürekli dolduruyorlar. Hayırlısı bakalımFIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtayı gene gedik taşıyacak anlaşılan
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geldik bakalım kanal tepesine
gedik sabah satıcılıydı alışa geçti yoğun hayırlısı bakaılm
Hadi oğlum atarsin 12 üzerine sen😁
Gediz supurruyor FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik bugün çok agresif
Birde yabancı gelse😁
Çok güzel hareket bunlar burda burda [emoji23][emoji23][emoji23]FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtayı gedik yapıyor. Alıyor yukarıdan veriyor gene alıyor.
Dinlensin 12 üzerinde yeter FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi böyle dinlene dinlene hedef daha çok kardeşim. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademelere anlık bakıp al sat yapmayın örnek pala alışı kuvvetli gösterip satisa oynayabilir bu yuzden kademeler çok hızlı değişiyor bu yüzden burdaki kademeler bilgi amaclidir bunlara bakarak işlem yapilmaz
Valla kim ne yapıyorsa burdan yapsın. Bozmadıkca teknik devam. Birde yabancı gelse buralardan. Dinlensin FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtayı yukarı tasıyan gedikFIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Helal ikinize sadece izliyorum
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Kardeşim ben hissemi 9.50 den sattım ve izliyorum dedim . Yani taktir ettim. Zoruna giden şeyi söyler misin. Bana ne senin pastandan derinlik ekranım var. Bu yazı tarzına üzüldüm. Ben iltifat ettim. Siz yerdiniz. Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım ortak :) Güvenme diye başlayan yazı Katti nin imzası.
Katti imza farklı anlaşılıyor :) guvenme insanların samimiyetine diyeFIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tadımız bozulmasın. Herkes kendi kararı ile alım satım yapar. Güzel bir gün olur umarım FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Farkındamısınız alımlar aktiften yoğunluk 4-5 kademe boşluk var altta adam aktiften alıyor bir alta emir yazmadan hadi hayırlısı
12.20 76.000 lot var mı alacak babayiğit
Sıkıntı yok. İnanın karel ve hektaşta çok kazandım şükür. Burdanda çok kazandım yalnız. Bu kadar dillenince biraz dökerler sanıp satmıştım. Cesaretinizi tebrik etmek istedim. Allah birinizi bin etsin. Ben başkaları kazandığında da mutluluk yaşarım. YtdGüvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Eyvallah kardeşim. Herkese hayırlı kazanclar
Helal olsun bu hisseye bir ara 9,40 tan verip 10,20 den bana aldırdı ya...
Sanki vakit daralıyor, ilk hedef görünüyor bakalım ne yapacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi