zararı karşılayıp s..... olsun gitsin batsın i...ler
Printable View
zararı karşılayıp s..... olsun gitsin batsın i...ler
Borsa literatürüne ne ile anılarak gireceği çok açık vertu hisse senedine yatırım yaparak mağduruz fiyatının belirlendiği yer piyasamı soru işareti patronları haber gönderip mal çaktılar her haber başka bir entrika ile sonlanıyor hayatımın hatası küfür,hakaret beddua terbiyeme uymaz.
Adamlaroperasyon yapmış 5 lerden beri düşüyor tekrar millete verdiklerini niye alsın ki zaten anel batırmış parayı ne kafein nede elektrik iştirakini halka arz etse Nike kanımca 5 göstermezler ancak iştiraklerin halka arzı ne Zaman gelir hisse 1 tl olunca ikinci vurgunu ordan yapıp hisseyi 2 tl yaparlar bu sırada hem ky mal yıkarlar hemde halka arz yoluyla kasayı doldururlar ayrıca halka açık olan hangi giriş şirketleri yatırımcının yüzü gülmüş son olarak adamların hedeflerizarar etmek kar yapmak gibi bir hedefleri yok para çok olunca insan ne yapacağını şaşırıyor
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür .
Tek günahımız şirkete güvenmekti yazık oldu beklemeye devam hatta batmaya devam
3 gündür sessiz kaldık,galiba yeni bı haber yok,
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
var var. speğe araba çarpmış yoğun bakımda, patronun kıçını köpek ısırmış, şirkette de grev varmış, haa bir de ne kadar ky var tespit edilmiş, malları elinden alınacakmış :shh:
Verus holding 3 lirayken 15 lira,vertu 2 iken gene iki lira.Borsada yazi tura atip hisse alsaydik en az yuzde 20 miz vardi.ytd.
yatırım fınansın ne yapmaya calıstıgını anlayan varmı boga tuzagı yapıyor bence
cumaya kadar 3.05 e degmesı gerekır grafıklar oyle dıyor dıkkat edın hemde kendımı test etmıs olacagımyatırım tavsıyesı degıldır
76 77 den ata da topluyor 3 den arz 75 den yerine koy para kazanmak icin illaki çıkması gerekmiyor onlar için
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Girişim sermayesi hisselerinde kazançtan vergi varmı.
Yatırım ortaklıkları kazancında vergi var Lütfen bilgi paylaşabilirmisiniz.
BIST 97717 hisse fiyatı ortada piyasa defter değeri,teknik göstergeler vs.konuşulacak bir gerçek hisse Bu çıkışa katılmadı BISTIN düşüşüne ne yapacak göreceğiz bu hisse borsa rekor kırarken bu fiyatla ortaklarını mağdur etti kötü niyetli olan elleri Allah'a havale ediyorum sanırım bu yüce makamdan çekindikleri yok olsun Rabbım onlara hatırlatacaktır.Bakın çok pis bizi mutsuz ettiniz aldığınız ahlar ile keyfinize bakın ben size malımı iade edeceğim ama asla bu Şirketi unutmayacağım siz borsada fiyat oluşmasının önünü güvensiz duruşunuzla tıkadınız burayı okuyanlar olucak kararları onlara ait olacak.Burada yorumlarımızı okuyan erkek ve kadın ortaklarıma saygısızlık etmemek adına üslubuma dikkat ettim.Umarım bu esaretten kurtulmamız dileğimle.Sevgiler.
yarınkı hedef 2.92 yatırım fınans da mal kalmadı artık onu acıldı carsamba hedef 2.85 2.92 aralıgı
Kimle raksediyoruz abi ne hedefi kansız bunlar. Hepsini ben yiycem diyorlar ama alırlar benden malı kaç dişli baksınlar bi :shh: :shh:
vertuda durum ne :)))
vertu kısa zamanda çok büyük rakamları görecek durum ortada
hala daha büyük rakamlar görecek diyorsunuz anlamış değilim,...
borsa 98.600 iken ilerlemeyen kağıt düşüşte ne yapar acaba ?
yine 2.44 e salar sonra 3.05 yap taktik aynı ............ANCAK BİLİNEN ŞU Kİ BU HİSSE DE OLANLARIN %50 SİNDEN FAZLASININ MALİYETLERİ 4 ÜZERİ, ALLAH YARDIMCILARI OLSUN......
Borsa rekor üstüne rekor kırarken bunu düşüren ****** çocuklarına hesap soracak bi merci olmaması ne acı!!!
Hareketleri muhakkak izleniyor nedensiz çıkışlar nasıl soru işareti ise nedensiz düşüşlerde soru işareti KAP a haber gönderilip sıyırılacağı düşünülür gelgelelim yatırımcı bu dalgalanma lara sıcak bakar mı.SPK inceleme başlatabilir, herhalükarda VERTU Hissesi yatırımcısını mahçup etmiştir.Sorumluları Allah'a havale ediyorum düştüklerini bize de göstersin İnşaallah.
2,70 bekleye 40000 lot alıcıyla 2,69 bekleyen 20000 loy alıcıyada verin de kurtulalım 2,50 lara yolculuk başlasın artık.. kesinlikle yatırım t6avsiyesi değildir.
satış paniği yarattılar, başarılı da oldular. satanın hissesini alıyorlar. altından bakalım ne çıkacak. hayırlısı diyelim..
http://fs5.directupload.net/images/170524/ukb78wdh.jpg
haftalık alan satanlar
beyler artık dibe geldiğimizi düşünüyorum ve kendimce önemli bir miktarla aranıza katıldım. İnş. siz de zararınızı çıkarırsınız
ben mokoko formasyonu görüyorum borsadan gitmesi herkesin yararına olur bence
2,68 bekleyen 20.000 lot alıcıyla 2,67 bekleyen 20.000 lot alıcı kaldı ha gayret az kaldı.. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
veriyorrrr
alan da satan da kendisi zaten ne alıcısı ne satıcısı kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor fiyatla.
zokoko gibi
milleti döktüler,, ne varsa aldılar..
bunlar birazdan 2,71- 2,72 - 2,73 ...2,75 çıkacak gibi yapıp millete malı kitlemesinler.. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.