Acaba sermaye artırımına giderken Chp ve munzam sermaye katamayacağı için bir hukuki dayanak mı hazırlanıyor? İyi de ortak chp nin sahip olduğu özellikten dolayı ortaklık yapısı bulunmamaktadır deniyor nasıl olur böyle bir iş? 😊
Printable View
Acaba sermaye artırımına giderken Chp ve munzam sermaye katamayacağı için bir hukuki dayanak mı hazırlanıyor? İyi de ortak chp nin sahip olduğu özellikten dolayı ortaklık yapısı bulunmamaktadır deniyor nasıl olur böyle bir iş? 😊
bankanın, munzam ve chp hisseleri için bir adımı olarak algılayabilir miyiz
Kap’ı gören ve burayı okuyan herkes yazıyı okudu. Herkes anlayabildiği şekilde yorumluyor doğal olarak ama ben önemli birşey görmedim. Tek anladığım temettüler ile ilgili kısım, o da en fazla şuna şu kadar falan demiş, ee en fazla ise en azı ne... Neyse söylemek istediğim şu yazıyı okuyup neyin önemli olduğunu anlayanlar da bunu yazmıyor nedense...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Partiyi savunayım derken partiye hukuken zemin bulmak için iyice batırmışlar...
Aslında payları var ama ortak değiller..
Varlar ama yoklar..
Para almıyorlar ama paralar onlarda ...
CHP yönetimde ama sadece oturuyorlar..
Bu ne yaaaa...
Eyyyy hükümet şu karmaşaya bir çomak sokkk[emoji16][emoji16]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haber zaten seans bitmeden düşmüş, eğer bir gelişme olsaydı, hisselere yansırdı. trışka yani.
MARSLI kardeşim bizlerin yorumu bu kadar, sizi bekliyoruz.
Tasfiye kısmında sadece A dan söz edilmiş ve kurucudan hiç bir yerde bahsedilmemiş. Sizce neden?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erken seçim bu ülkede olmaz... Zaten iktıdarın dört yıl daha zamanı var, millet geçim derdinde bunlar geçim sorunlarını halletmek yerine seçime giderse kendilerine yaparlar... seçim döneminde ülke ekonomisi daha kotuye gider ve halkımız beklenmedik şekilde cevap verebilir, hıcbır aklı başında idareci seçim istemez, yahu zaten dort yıl zamanları var seçime gıdıp beş yıl yanı bır yıl fazla zaman için milletten neyı isteyecekler.. Faizlerin düştüğü ekonomının bundan sonra canlanacığı umudunun yeşerdıği bır dönemde secime gitmek mevcutlara 2002 yi yaşatır maazallah.. Allah akıl fikir versin...hısse için dikkatimi çeken birilerinin zuladan sürekli mal çıkarması satışların devam etmesi pek hoş değil, yarın 159 daki alınsa hemen yıne koyuyorlar ve hiç bitmiyor...
Hahaha derin iş bankayı çalıyor ve kapa bildiriyor .
Pay sahibi evet doğru ama ortak değil!
Bakın kelime oyunu var aynı zamanda.
Bir şirkete ortak olduğunuzda aynı zamanda sahibi olursunuz.
Ortak değil demek iş bankasının sahibi değil demek.
Aynı zamanda
Tamam pay oranında sandalyen olur ama bankanın sahibi olamazsın demek.
Peki sahibi kim ?!!!!?
Hahaha ben böyle bir hırsızlık görmedim hemde hukuka uygun!!
Bankayı çalmışlar bakın.
Bence cami duvarına işiyorlar. Cb bunu görürse bunlara bir sahip bulur.
Rahat olun ortada donen lot sayılı dun130 dan alan bugun 160 satıs koyuyor bu hep boyle surup gidiyor sureklı yeni kısılerın daıl olması bunun kanıtı tabi arada bizden gidenlerde oluyor
Kimse de 1 kac kısı harıc ben sattım demedi onuda normal karsılamak gerekir hısse eski fiyatlara dusmesıyle herkes acıklama yapar surdan ıyıkı satmısım diye ama yuksek fiyatlara cıkarsa kimse den ses cıkmaz onun pısmanlıgı ona yeter
Ben sonuca bakarım hala 💰💰tane mevcut
bülent turan a gönderdim
Şimdi gelelim asıl meseleye.
Zaten bankanın sahibi olmadığını bilenler bilir .
Şimdi bu açıklama niye?!
Bu açıklama CHP yi mahsumlaştırmak için olabilir .
CHP bankanın sahibi/ ortağı değil zaten temettüleri de kendisi yemiyor lütfen siyasi partiler ticaret yapamaz dayanağı ile CHP hisselerini hazineye devretmeyiniz buna gerek yok.
Ve benim tahminim çok güçlü bir duyum aldılar hazineye geçişle ilgili bu nedenle kamuoyuna ve finans çevresine yapıyla ilgili Bilgi vermek ve ileride Meclis savunmalarında ve mahkemelerde bankanın bu kap açıklaması kullanılabilir hesabıyla hamleyle atılmış bir açıklama.
Çocuk doğuyor...
Aklıma takılan SPK bunu onaylamış [emoji848]
Öyle gerçi tabi ama böyle bir durum gündemdeyken ve Sayın Cumhurbaşkanı bu konu hakkında düşüncesini ve yapacaklarını söylemişken, cesaret işi. Normal bir durum değil yazdığım biliyorum ama vaziyet böyle genel olarak.
Bos verın kafa yormaya degmez su akar yolunu bulur
Bizim kaybedecek bırseyımız yok sadece zaman ısbank bu isten kurtulamayacak
Azdan az coktan cok gider
Erdogan mart a kadar bizimTemettulerı duzeltsın gerisi onemlı degıl
Chp nin yeni oyunu hayırlı işler 🤣🤣
Sermayede payın var ama ortak değilsin.çok düşündürücü bir ifade.chp ve munzam tüzel kişilik olduğu için mi bu ifade kullanılmış.karışık bir durum izahı.
Acaba eski metinlerde de aynı ifadeler varmıydı? Yoksa ilk defa mı kullanılmış? Bilen arkadaşlar?
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bülent turanın ayak sesleri bunlar
Önder bey(derin hisse) sağolsun bu durumu sayfasına taşımış.Tüm gücümüzle destekleyelim.Ortalığı biraz hareketlendirelim..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6b0e323fd7.jpg
🤫⌛🤫⌛🤫⌛🤫⌛🤫⌛🤫
Derin hisse hançeri sapladı..Az önce yazdı..
Tetiği çekti..
Mesaj alındı.Herkes destek olsun.Her yerde paylaşalım yorum yazalım..
Gün bugündür..Dikkatleri bu konuya çekelim..
Bizde hissedar olarak görevimizi yapalım..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...02a7c9701d.jpg
Fakat hukuku kendi menfaatine uydurma var. Bunu da ıskalamak gerekir .
İş bankası pay sahiplerinin ne olduğuna “onların yasal çerçevelerine bakarak “ karar vermiş ve bunu ilanen duyurmuştur .
Bir mahkemeye veya ilgili devlet kurumlarına başvurup munzamın ve CHP nin mevcut durumda
Sermayedar olmaları sebebiyle bunları ne olarak bankanın kabul etmesi gerektiğine dair bir başvurusu olup ona göre bu sermaye sahiplerinin banka üzerinde nasıl hak alması gerektiği yani ortak mı değil mi ? gibisinden bir girişimi olmadan
“düşünüyorum düşünüyorum o halde varım” çıkarımıyla bir açıklama yolluyor.
Peki bundaki asıl oğlu asıl hedefi ne bankanın???
Cumhurbaşkanı şişe camdan gelecek pay var!!
Demiş ti hatırlarsanız.
Evet esas mesele bu.
Sözde Hukuksal ve Kamusal zemine bu açıklamayı oturtarak kendine yer yapmaya çalışıyor.
“Bankaya Ortak değiller iştiraklerede de ortak değiller. “ Blöfünü yapıyor.
Sular ısınmış. Bunlar bir koku aldı demekki. Bu iyi!!!
Şunuda eklemek istiyorum
Bankanın ortak değiller yani
“sahibimiz değil”
açıklaması ve savunması çok ama çok tehlikelidir.
Kurucu rıza alınmadan tasfiye edilemezde ondan. A yı isterse tasfiye eder, beğenmezsin mahkemeye gidersin vs. Ama sana yok 3 milyon 5 milyon 10 milyon verdim demekle tasfiye edemez. Seni razı etmesi lazım çünkü sen kurucusun ve hiç bir şirket yönetiminde 1 lot işc kadar kıymetin yok lakin bütün tertipler sana çalışırki %10 kar payını alasın çünkü sen kral bir hissesindir. Herkes krala çalışır.
2458 adetin biri sizde ise çok iyi bir teklif gelmeli. O kadar!
752 taneden biri sizdeyse.
Arkadaşlar meseleleri bir birine karıştırmayalım.
Sermaye payları tasfiye olmaz imha olur.
Buradaki tasfiye işA nın tasfiyesi değildir .
Şirketin fesih ve tasfiyesi ile ilgilidir .
Ana sözleşmede ki 7 . Bölüm made 60-61 şirketin tasfiye durumunu anlatır madde 62 de bankanın kalan mal varlığından işA 20 kat bedel alır der kısaca.
İşkur gelirden pay alır sermayede payı ve hakkı yoktur bu nedenle tasfiye den pay almaz. Kaldı ki
İşbankasının tasfiye olacak hali yok . Boş bir mesele .!
Kurucunun %10 hakkını kısıtlama olmaksızın versinler yeter.
bunların etkisi, pazartesi, saat 9,40 taki açılışta belli olacak, bekliyeceğiz.eğer dünkü bugünki gibi olursa boşa ümitlenmiş olacağız.herşey prosedüre uygunmuş diyeceğiz, hayırlısı bakalım.
Bir daha yazıyorum.Bu KAP haberinin gönderiliş amacı çok normal.Olağan prosedür.Yani hisse fiyatını etkilemez...
AMAAAA yukarıda da çok yazdım payı var ama ortak değil.Banka partiyi savunmak için adına saçmalamış..
Milyarların üstüne oturuyor ama ortak değil..İşte bu saçmalığı etrafa yayabilirsek vede ulaştırabiliraek işte o zaman ortalık hareketlenir hisse fiyatına yansır..
Sağolsun whatsapp grubumuz olaya el attı.Arkadaşlar her yere yazmaya çalışıyorlar.Grubumuzun üyesi Önder bey(derin hisse) sayfasında pimini çekti..
Ağır bürokratlara vede yazarlara bu belgeleri bombardıman şeklinde sürekli atmalıyız..
Haftaiçi de twettır dan derin hisse önderliğinde konu başlığı açılıp yayılacak..
UNUTMAYIN bu banka yanlışı doğru göstermekte ustalaşmış.Şimdi bu yanlışı bizim etrafa anlatabilmemiz gerekir..
İşte bunu yaparsak hisseyi de kıpraştırırız..
AZDAN AZ GİDER ÇOKTAN ÇOK GİDER..
YTD..YTD...
Sabretmeye devam dostlar bu işin az zamanı kaldı sadece sabır
:kahkah: sermayede payın var ama ortak değilsin.bankanın sahibi kim o zaman.ortak değilse işctr üzerinden bu temettüleri hangi sıfatla alıyor chp ve munzam.ortak değil diyorsun.
Aslında banka CHP yi koruyacağım diye yırtınırken bankacılık kurallarını ve sermaye piyasaları argümanlarını çiğniyor...
Bunu yaparkende bizlere çok büyük koz veriyor..
Munzam ortak değil yazmış CHP ortak değil yazmış..ortak olmayan herkesi yazmış AMA ORTAKLARINI yazmamış..
Bankanın ortağı kim????
Milyonlarca lotlar hanende gözükecek ama ortak olmayacaksın...
Bu açıktan girilip yaygarayı koparmamız lazım..
Burada en büyük ümidimiz DEVLET BABA..
Artık babanın elini masaya vurması lazım..
bu işin düğmesine yukarıdan basıldı bence. yoksa bu yazıyı koskoca banka yönetimi yazmaz. o kadar avukat var bünyesinde.