Anlikhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1b5e59c67.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Anlikhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1b5e59c67.jpg
metro ortalarda yok
Burdahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ca46df00a1.jpg
garanti ile anlaşmalı işlem yapıyor sanki garanti satıslarını karsılıyor.metro topluyor havası oluşturuyolar
Son durumhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f23f0cc821.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a2c704218b.jpg
galip vangd meşgul bunu bekletiyor.
iki günde 4 TL den 5 TL ye geldi, %25 yaptı, Allah bereket versin...
vay be uyuyan devi uyandırdılar...yönetim kurulundan birinin satmak istedigi 500 bin lot ta satılmıştır artık...
Metronun maliyetinin çogunlugu kabaca 4-40 ila 4.80 arasında diye tahmin ediyorum. Daha düne kadar 5-10 bn lotla günü tamamlıyan hissede yüksek işlemler dikkat çekici. Kısaca metronun maliyet fiyatı çokta aşşalarda degil. Bu hisseden okadar alış yaparak bu fiyatlardan çıkmalarının mümkünatı yoktur. Kısaca çıkış ort. 4.60 fiyat olarak alırsak enaz 9,00-10,00 liralara kadar taşıyarak yadire yedire 7.00-7.50 gibi ortalamalardan çıkabilsin. Bize, limon kasalarının üzerinden hisse alıp satan ustalarımız öyle ögretmişti. Bugün 5.03 den biraz pozisyon açtık. Hedef fiyatım 8.00-9.00 arasıdır. Ayrıca tahtada galip varsa çok astronomik rakamlarda görülebilir. Y.t.d.
Metronun aldıklarının 1.300.000 lotu Denizbank'a gitmiş. 516.000 de Yatırım ortaklıklarının takasına girmiş. Enteresan... İzleyelim bakalım daha neler göreceğiz. Buralarda tutunduğu her saat hissenin güçlendiğini düşünüyorum ama çok büyük beklentilere de girmemek lazım. Çok ortaklı bir yapı bu birinin kafasına mal yemeden çok yukarı taşıması imkansız. 2017 boyunca ortaklardan gelen Akyatırım ve Finans'ın 4 lira altına mal vermek için hergün nasıl kıvrandığını ve kimsenin de blok alıcı olmadığını unutmamalı.
Biliyorsunuz bu hisse gerçek anlamda halka arz edilmemiş bir hisse. Halka arz edilen hisselerin büyük kısmı geri alım garantisi ile geri alınmıştı. Şİmdilerde büyük ortaklardan bir grubun bir miktar satış yapmak için hisseyi hareketlerdirdiğini tahmin ediyorum.
Bu hareket iyi bir satış fırsatı olabilir ama buralar hala ucuz.
Metro grup alıp verir hisse almak kolaydır sorun bu hisseleri 3-5 kişiden blok alıp nasıl geri kimlere verecegi malum kademeler 100 lotlar alıcı var
bera da aldı 9 milyon hisseyi çıkamadı daha Pagyo da işi kolay degil !!!
ayrıca patron böyle bir niyetleri oldugunu sanmıyorum ...
Yarın bende son günün. Enaz yarın 5.50 üstü kapanış yapmazsan satış tuşuna basmaktan çekinmem.
seneye hissesine güvenenler
linke tıklayın
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri alınmaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
gün sonu pasta atacak var mı? tşk,k
yuzde 8 artıdan eksiye gecti
Böyle devam ederse brüt takasa girmesi süpriz olmaz. Sanki buna ugraşıyorlar.
Çaycı tahtaya destursuz girmiş sanırım.
metro dan alış gösteriyor bayatlı artık iş ,gedik,tacirden çıkıyor bakalım akaşam nereye virmanlayacak
Sanki yeniden arz ediliyor. Büyük savaş var tahtada. Dogum çok sancılı oluyor lakin sonu güzel olucak.
metronun aldıklarını sadece gedik ve tacirler satmış
Ortalama 4 tl maliyet, ortalama 4-5 aylık taşıma maliyeti ile elimde tuttuğum pagyo'ların hepsini bu yükselişte elimde çıkardım. Hissede devam eden arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.
Hocam hisse okadar el degiştirmişken keşke biraz daha sabredebilseydiniz. Okadarda beklemişsiniz. Gerçi güzel kar yazmışsınız, hayrını görün. Ben asıl yükselişin bu aksiyonlar bittikten sonra yaşanacagını düşünerekten hiç satmadıgım gibi 4.89 fiyattan ilave alımda yaptım. Bu tarz sert hareketlerden sonra biçok hissede tahmin edilemeyen rakamlar görülüyor. İnşallah burdada böyle olur. Eger bu bir tuzak degilse ov dede aklımda korkunç ralamlar var. Bakalım ya çok kazanıcaz yada bu işten büyük zararla çırak çıkıcaz.. Yazdıklarım deli saçması olmakla birlikte,kimseye yatırım tavsiyesi etmiyorum. Herkes kendi kararını kendi versin.
kademeli çıksaydınız sanki daha iyi olurdu, dört yıldır halka arz fiyatını ilk defa kalıcı gibi geçti gözüküyor...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasları görmedim ama totalde para çıkışı var görünüyor. Bence bugün hayırlı bir gün olmadı. Finans'ın takasında kaydileştirilen ortak satışı bugün gerçekleşmiş olabilir. (tamamen tahmin) 5 milyon lot işlem akıllara zarar... Biz temettü 45 kuruş mu 48 kuruş mu gelir aceba diye hesap yapan adamlarız. 5.50'den dakikalar içinde 4.60 gören hisseyi tekrar 5.2 civarında görünce sattım geçtim iyi para verdi. daha fazlası olsun inşallah alanlar da kazansın.
Genel takası verebilecek olan var mı bakalım metro aldıklarını nereye virman yaptı
galip bu hissede güniçinde de hisseyi /%10 yaptırıp milletin dikkatini çekiyor ky atlıyor tabii galip Ekibi ellerinde ki malları saat saat kontrol ediyor millet aldıkça gün içinde bu sefer taha -%10 kadar hisseyi aşağıya çekiyor bunu niye yapıyor tavan tavan yapmaktansa oynaklık yapıp hissenin f/k ve çarpanları yukarı çekmeden düşük fiyattan malı çalıyor gibi me geliyor
Aynı taktik FONET uyguluyor aylarca....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil
alan metro veren tacirler gedik oldu nette belki 100 bin satış olmuştur
Yatırımcılar Pagyo soguklugu var nedense aynı zaman da patronlarda alım yapmıyor nedense !1 demekki kendilerine 4 tl ucuz gelmiyor.
para analiz de http://www.paraanaliz.com/2017/genel...ardesim-19453/
Bence önümüzde ki gyo bir kriz çıkarsa şaşırmam yeşil gyo patron mal satıyor nakit akımlarını kredi almaktansa halka açık şirketler üzerinde paylarının satarak şimdilik sağlıyorlar diye düşünüyorum finans kesimi inşaat sektörüne kedi vermekte çekimser davranıyor olabilir mi
Genel olarak performansından çok da memnun değildim. Temettü kağıdı diye aldık ama kiraları temettüyü artıramadılar bir türlü. Hisse de 4 liralardan bir türlü kurtulamadı. 5 civarı pahalı mı? Bence değil ama tahtadaki işlemler mal satmak için bi dümenler çevrildiğini hissettirdi bu sefer sattım.
elli kuruş temettü verse, 5 tl fiyattan %10 luk yıllık getiri demek, banka mevduat faizleri seviyesinde, bankanın garantisi var ayrıca...fiyatlar enteresan noktada...
Sanırım cuma hareketinde ky gel gel yapmış para çıkışı var
Hocam cuma günü 5.00 liradan 5.52 ye mal alış fırsatı bşke vermeden paldır küldür gittigi gibi 5.00 lira ya dönüşüde aynen o hızla oldu. Bence ky ne alış nede satış fırsatı bulabildi. Zaten tahta oturdugundada 4.90-5.00 arasından ky ancak almış olabilirki onlarda şuanda zararda sayılmaz. Belliki tahta el degiştiriyor ve bu hafta d*****n kuyrugu kopacak. Bakalım danamı elimizde kalıcak yoksa kuyrukmu.
Sırf bu metro yüzünden aracı kurum dağılımını gösteren derinliği gösteren Program aldım. Çünkü bu adamın aracı kurumunun girdiği hisseleri almamak için.cuma günü beni Program sahibi etti sonunda.simdi patronların bu aracı kurumda hesap açıyorlar mal satmak için.50 kuruş bir saniyede bir hisse duser mi.bunun adı yatırım değil.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar ky mal kitleme derdinde
metro bugun yok sanırımm
fiyatlar 5 civarında dengelenecek sanırım, aşağı çekilmeler alım fırsatı olabilir...