Nasuh gardaşım nerelerde, mapusa mı düştü?
Printable View
Nasuh gardaşım nerelerde, mapusa mı düştü?
Eski camlar bardak oldu.
Nshydn hc çoluk çocuk için zaten daha iyi değil mi? Cefasini sen, sefasını onlar. Hem her ne yapıyorsun bilmiyorum ama ihtiyaç veya acil kullanman gerekmeyen bir para olmalı sistem. Yoksa düştü çek kredi daha düşmez bir daha çek nasıl olsa faizler düştü çek. Bu insanların yaptığı en büyük yanlış. Yoksa bende kardan zarardayim herkes gibi. Yukarda öyleydi şimdi aşağıda böyle. Yani sistem sabır ve bekleme üzerine kurulu alım yerlerin abartılı olmamak kaydıyla. Sakin olmak gerek, Saygılar. Ytd
Sise'ye de iyi alimlar geldi. Geri alima benziyor.
http://share.matriksdata.com/Images/...1716485993.png
Kapanışta vermese dahi yarın kusar bu.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Detayli takip edemedim ama bu kaar aldigini gormedim ben. Varmiydi ki 1 milyon lotun ustunde gunluk kapatmasi? Hayirli olsun sizlere diyeyim. Nazar da degmesin simdi. Oraletin tuglacisini yedik. Ama o tepedeydi.
Soda 3.çeyrek bilançosu nezaman açıklanır sizce nasıl gelir arkadaşlar
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alattinin lambacilari, kaç zamandır ovucturup ovusturup duruyorlar, cin çıkmadı bir turlu. Halbuki ovusturucunun kuzeni bir milyon mu ne çakmış. O ona öteki öbürüne. Yürü be 🤣
Dostum takibe gerek yok, savaş tamtamları çalmadan önce şişe 4.6X lerde, soda 5.8X lerde, trakya 2.9X lerde idi. Şimdi, tabii, birkere, burada, bakıyorsun, soda 5.87, trkcm 2.96, şişe %5 gitmesine rağmen 4.20 de. Sankim tramp herkesin elindeki kendine demiş gibi birtek şişe etkilenmiş durumdan.
Soda da para girişlerini görebilen var mı
bu hafta ve önceki haftalar arasında epey bir fark var mı
sanki bu hafta para girişi fazla oldu gibi
Kendini de almış bugün ilk defa Şişe
İlgi: 24.12.2018 tarihli özel durum açıklamamız.
15.10.2019 tarihinde Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. payları ile ilgili olarak 4,08-4,20 TL fiyat aralığından 2.500.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Ortaklığımızca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. sermayesindeki paylarımız %67,22 sınırına ulaşmıştır.
Yönetim kontrolüne sahip olduğumuz Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'nin Şirkette sahip olduğu toplam % 0,05 oranındaki paylar da Ortaklığımızın kontrolü altındadır.
Pay alım satım bildirimi: 15.10.2019
Yapılan açıklama güncelleme mi? Hayır
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
Yapılan açıklama ertelemiş bir açıklama mı? Hayır
Bildirimin içeriği ; Alım işlemine konu payların nominal tutarı ile 14.10.2019 deki pay akçe işlemleriyle birlikte BARBANIN Şişe cam san. Sermayesindeki sahip olduğu pay %0,00338 sınırına ulaşmıştır.
Yapılan işlem giren şemsiyemidir? Evet
Bu şemsiye bir daha açılırmı? Hayır
Girenlerle çıkanlar eşitmidir? Hayır
Eee ne zaman çıkar? soktuk bir kere bakacaz artık.
Hayirlisi olsun sizlere. Yavrularindan sonra kendisinde de alir diye yazdik ama siz Sise'ye sitem ederken.
Halkbank a yeni iddianame hazırlanmış amerikanyada.
Bu arada bizde de garan, ak, halk, yapıkredi gibi bankalara açığa satış yasağı gelmiş.
bilmiyorum ki nedir bu çilemiz...
Piyasalarda islem yapanlarin cogunun mali parasi olmayan gomlekciler oldugunu da ogrenmis olduk Halk Bankasindaki islemlerle bugun. 200-300 bin lot en iyi alici/satici. Simdiye oralar 2 milyon lot olmustu. Tam bir kumarhane.
http://share.matriksdata.com/Images/...1055097439.png
Herifler baska hisselerde satmaya basladilar para cikarip islem yapabilmek icin bankalarda.Garanti, Meri, Credit, Yapi Kredi, Ak, vs tamamen kesildi bankalardan. Cunku aciga, yani olmayan para ve olmayan hisse ile islem yapiyorlardi hep.
bu gidiş 83k leri gösteriyor sanki...
Hepsinde yasaklayamazlar, serbest piyasaya aykiri. Halk 80 senti, 4.70'i gormustu simdi yasaklamasalardi.
Tombul kusta fena aciga satis oluyor evet. Sanayi hisselerinde fazla olmuyor atraksyon olmamissa.
Ama bankalarda acayip birsey. Adam sabahin korunde 3 milyon lot satis yapiyor olmayan mali, asagi dussun de 3 bin lira kazanayim. Ya da araci kurumun 1'e 5 kaldiracini kullanip gunici kapatmak sarti ile alim yapiyor, 2 kademe gitsin de 5 bin lira kazanayim. Her allahin gunu 60 kisi bunu yapiyor.
Tamamen kesildi Yapi Kredi, Credit, Ak, Garanti, Marbas, Tacirler, Meksa, Anadolu vs. bugun.
Açığa satışın borsa yatırım mantığında yeri yok ve olmamalı. Olmayan parayla işlem yapılmamalı. Aksi takdirde yatırım mantığından uzaklaşır ve arkadaşların dediği gibi kumar mantığına varır. Bunun sonucudur ki "Borsada yatırım yaptım." sözü yerine "Borsada oynuyorum." sözü kullanılır oldu. Bu ve benzeri bir çok uygulamalar karşısında SPK ve BIST yönetiminin çok duyarsız kaldığını söyleyebilirim. Dürüst yatırımcıların haklarını koruma yönünde hiç bir girişim yok. Hisse.net'i bile örnek alacak olursak kanun ve yönetmeliklere aykırı o kadar çok konu var ki şarlatanlar, dalavereciler köpeksiz köyde değneksiz geziyorlar.
sodadaki sert düşüşe baktığımızda terörist amerika sadece halk bankasına değil bu soda külünede cezamı kesecek te bizim haberimiz yok?
geri alım yine. bu geri alımlar olmasa şu an bu hisse 4.8x filandı sanırım. sata sata bitiremediler adamlar. çılgınlar gibi satıyorlar. yakında tamamen boşaltıp borsaya açık payların %80 i filan İŞe gececek....
Yatırım finansman soda ve birkaç şirket için 3 çeyrek kar tahmini paylaşmış. Varsa yapistirabilen. Paylaşabilir. Ytd.
Sise iyi destek atti yine. Garantinin satisi dedeler muhtemelen.
http://share.matriksdata.com/Images/...1827441833.png
5.70'in altina birakmiyor Sise. Buna gore plan yapmak faydali olabilir. Buyuk mallari satanlar yukarlardan bosalttilar zaten. Burdan satanlar o mallari alanlar, vs.