Twitter da Mardin çetesine hedef 3,5 - 6 ralliye çıkacak demiş ytd.
Printable View
Twitter da Mardin çetesine hedef 3,5 - 6 ralliye çıkacak demiş ytd.
Bizim Menkul ve Yapı Kredi'nin birbirleriyle yüklü miktarda hisse paslaşması garip, zaten dün gün sonu işlemlerine baktığımda bir kaç aracı kurumdan açığa işlem yaptıklarını gördüm. Tahminimce Bizim Menkul'den yapılan işlemlerin hepsi piyasa yapıcısına ait değil, bir kısmı açığa işlemdir. Aksi takdirde hem piyasa yapıcısına hem de şirketin kurumsal kimliğine yakışır işlemler olmaz.
Ben en çok finali merak ediyorum, Geçen sene 1,20'den başlayarak topladıkları malların son yükselişle birlikte ortalaması 2'yi bulmuştur. Bilanço'dan gelebilecek olası iyi bir haber kullanılıp iyi bir karla millete mi verecekler.
Müdahale gelemediği sürece tutulmaz nereye gideceği kestirelemez fili dolaşımı az şirketin zararı yok karı var beklentisi büyük tabi fiyat vermeyi dogru bulmuyorum söyledikleride ytr tvsiyesi değil dir kısmetten ötesi yok dün bindik gemiye b gurubuna yükselme beklentiside var hissenin forumdan okuduğum kadarıyla hissede olan bütün ky ALLAH gönlümüzce versin diyorum...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.44-2.46 arasında iyi mal topladılar
Kimler alıyor kimler satıyor paylaşabilecek var mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cb48a93155.jpg
Yapı Kredi topluyor bakalım nereye götürecekler
yatırım tavsiyesi değildir
6 aylık bilançosu ne zaman açıklanacak firmanın.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesine güvenemeyenler seans sonunda vedalaştı.
Bence iyi bilançolarla bedelsiz ve bedelli gelecek şirket önce b grubu olacak sonra da a grubu olacak bir aksilik olmazsa eğer ..Şuan 25 milyon tl iç kaynaklarda var ayrıca gelecek olan karlarla bedelsiz potansiyeli var ayrıca yeni açıklanacak projelere kaynak için bedelli de gelebilir bekleyip göreceğiz bu arada benim hedefim 2,5 tl idi ve orayı geçip o fiyattan kapattı ve sözümü tuttum.portfoyü bayağı azalttım kalanı 3 tl ve üzeri satarım ancak kısmetse
Sermaye tavanı 330 milyon tl ytd
Kâğıtta şuan için golden cross var bakalım bilançoya kadar nereleri görecek bu arada bizimin yaptığı satışlarının bedeli bakalım ne olarak kullanılacak geçen sefer güre tesislerinde ticari alan alımında kullanılmıştı ...kurumsal bir yatırımcı olsam horizonda ki daireleri peşin iskontolu olarak hepsini alırdım metro galip emmi asıl seni bekliyoruz biz toptan takası ancak sen alırsın :)) ytd
Pazartesi bi yüzde 10 daha koyar tahminim 2.80 civarı kapatır kademe kademe 3 ler görülür ilerisini nereye gideceyini kestirmek zor patron veya ortak satışı gelemediği sürece tbi ytr tvs değildir..
B grubu bu gidişle kesin. 9 ağustos bilanço açıklanacak. 3 iş günü de üstüne katarak 3 ü aşarız. Önemli olan bilançodan sonraki hareketi. Bizim yükselmeye izin verdi bantı kırdık. Bizim sattıkça da dolaşım artıyor bu da hacmin artmasını sağlıyor. Güzel günler Yen'i başlıyor gibi ytd.
Eski yazılarıma bakınız 2017 nin kağıdı olacak demiştim herşey güzel olacak ytd
Hedef neresi olmalı sizce
Bence erken ayrılmışsın dosdum...
Karcebe yakışır dostum ne diyelim katılıyorum sana
6 aylık bilanço ile 3–3.5 arasına oturabilir.Sonrası ise zaman gösterecek.Hayırlısı artık.
Mantıklı dostum B ğurubuna girecekse yolu var bence karıda var yatırımlarıda var daha ne olsun en azından borsada a gurubunda olan bi çok hisseden daha iyi ortak satışı yapmazlarsa bu hisse uçar nereye gideceğini kestirmek zor tarihi zirveler gelebilir..
2.62 yi kırınca şenlik var
Galip gelmediği sürece ve gün içi tavan yapmadığı sürece çok güzel yerlere gelebilir.ytd.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirket bilinçli olarak ne yaptığı anlaşmanın ortalama gelirini yayınladı ne Kartal projesindeki satışlarla ilgili gelir hakkında bilgi verdi nede İstanbul Kilyos daki konut imarlı arsasıyla ilgili açıklama yaptı!? bunda kasıt aramak kadar doğal bir durum olamaz açığa satışın olmadığı tahtada baskıyla yıllardır millete kan kusturan bu vicdansızlar endeksin %100 doların avronun nereye gittiğinin hesabını iyi yaparken hertürlü lüks şekilde aileleri ve yandaşlarıyla yaşarken hissedarlara lanet oktmaya devam ediyorlar.Dürüstlük neyse öyle davransınlan şirketin değerini gizlemesinler.biryerlerden torpillimi bunlarda üstü kapalı açıklamalarla olağan durumları işleri gizliyorlar!?
hissenin çoğu ellerinde temeddü verseler kendilerine verecekler!baskılayarak geri kalanlarıda haber akışını üstü kapalı yazılarla geçiştirip topluyorlar,siz 10 katı kazanırken küçük yatırımcı olarak bizlere hainlik yapmış olmuyormusunuz!? dolar avro kaçtı bu hisse 1 dolar dahi etmiyor onca değere ve değer artışına rağmen vicdansızlık etmeyin krgyo babaları anaları!
Sayin cefaks beyi kim aldi kim versi paylasmasi icin davet ediyorum yada baska birileri de paylasabilir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançosunu kaçında açıklayacak
En son gun ayin 9u ama buyuk ihtimal bugun aksam yada yarin sabah aciklanir cunku buyuklerimiz bilanco oncesi hissenin artmasina izin vermesi bugun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekleriz ne olacak burda çok bekleyen ky kardeşlerimiz var eskiler ben dün 2 bugün 3 kısmetten ötesi yok kısmetimizde ne varsa kar veya zarar..
3/1 ile devam az bir lot kaldı alan hayrını görsün 1 hafta 10 gün dinlenebilir hayırlısı ytd
Banka borcu olmayıp o kadar nakit ve mal varlığı varken sabırla beklemek en güzel ödül olacak inşallah.
Bu hisse de yeni proje veya projeler için sermaye artırımı zaruri 66 milyon sermaye günümüz şartları için az bir sermaye 3 aylık bilanço karı ile 25 milyon var buna 6 aylık ve 9-12 aylıklar eklenirse 1-1 veya 1-2 sermaye artırımı mümkün bu da beklenti demek bekleyen kazanabilir ben 3/1 portföyü KRGYO da devam 3/2 yi devrettim Hayırlı uğurlu olsun alana kağıdı yükselten ykb ve işbank bu gün bir miktar maldan çıktı yeni alıcıların gücü tahtayı 3,5-4 aralığına çekebilir ben 9-12 aylıkta iyi karlar ve projeler bekliyorum ytd
Pasta paylaşabilir misiniz? Kimler aldı kimler sattı?
Pasta paylaşacak arkadaşa şimdiden teşekkürler