olumlu mu olumsuz mu algılayacak. doğan holding satılıyor hisseler primleniyor. bu ne olur acaba
Printable View
olumlu mu olumsuz mu algılayacak. doğan holding satılıyor hisseler primleniyor. bu ne olur acaba
HAber olumlu arkadaşlar
GT-I8262 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes satıp çıktı mı ? Bi ben mi kaldım
Bugün tavan olursa yarında olur bekliyorum sabırla
olumlu,,satış fiyatı da önemli ,,beklemeye devam,,,ytd
Bende burdayım. Tavan olursa inş yarın düşünüyorum satış
tavanı bozunca verdik ...bikere daha bakarız artık ...ytd
sabah 1.40 tan sattık ıyı kı sattım dıye sevınırken suna bakkk
1,45 orta verdim.1.48 ort 2katı aldım. Yarın yuzde 75 ni satacam hedef2 ama 1.70/75 yeter bana. Yuzde50 kar. Alanda inş kazanır
Ytd
3 aydır iyi bi hareket yapmamıştık beklediğimize değdi inşallah daha iyi olur
1,52 dende bizi döktü spek acayip çalıştı tebrik etmek gerek
Bu yarın tavan yapar. Geri dönmezse zaten 2 nin üstünde sayarım kendimi. Hedefi kısa tutmayacağım.
Bugun çok onemli. Bakalım spek haftasonu riskini alacak mı yoksa geri mi gonderecek
Çok mu bulaşan oldu burada adam götürmek istemiyor gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
neden çıkıyor bu kağıt?
Sabahleyin 1.57 den aldığım lotlar dursaydı iyi olurdu adam o kadar baskı yapa yapa çıkardı ki dayanabilmek gerçekten zordu
1.58 / 1.51 ve 1,51 deki 3 postayı 1,57 ve 1,63 ten iyi sattım 1,71 den de hepsi gidiyordu ama çokkk şükürrr
Allah bin bereket versin şimdide 73
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
1.44de aldım ilk ocaktan beri topluyordum 1.20ye kadar indirdim maliyet bugün tavandan 1.82 den çıktım Allah bereket versin bekleyerek kazanıyor insan Allah herkese versin inşallah
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim gibi böyle küçük yatırımcılar kazanınca mutlu oluyorum tebrikler
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugün tedbir gelir diye herkes kaçtı sanırım..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftasonu malda olmamak için satış yedi pazartesi devam eder
A grubu 1.56 dan
B grubu 1.21 den verilmiş. Benim anladığım bu. Hayırlı olsun....
Beklenti bitti kazananlar yüksek fiyata satanlar hayır li olsun
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket boş fason bir şirket değil üreten kar yapan bir firma.. alıcı kim merak ettim.. umarım hak ettiği yerlere tasır şirketi
Satış gerçekleşmiş mi şimdi.. Vay bee.. ÖnümüzDeki hafta pazartesi ne olur..
Beklenti alınır..... beklenti bitti....c grb eti, Budu neki değeri belli
Beklenti bitti ne demek ya... Pazartesi olumlu bence.. Sen boşuna algı yapıyorsun.....
Bedavaya vermisler YTD.
Algıcıların gelmiş olmasıda tuhaf :) he canım beklenti bitti sende yorma kendini, alan kişide spor olsun diye almıştır zaten, üreten firmalardan korkmayın.. kaldıki şirketin borcu yok ne uzun ne kusa vade.. mali tanloları güzel, green07 arkadas güzel özetlemiş
Kaça vermiş lerden bakmadinmi 1,25
1,21
Canı sağolsun .. yıl sonu beraber bakalım ne dersin bakalm kaç tl olacak.. alanı araştırdınız mı oeki ?
Denge kactan satılmış raciye.. 3-4 tl çagrı fiyatı idi 18-19 gördü.. yeni sahibin vizyonu önemli
Doğru bak sahibi kim ne iş yapar
Kipa 20 kuruşa satıldı. 4 TL lerde geziyor... İnşallah herşey güzel olacak..
Arkadaşlar piyasa dışında A grubu için 1.57 tl B grubu için 1.21 Tl borsa dışında hisseleri Eda özhan almıştır.Öncelikle borsa dışında satılan payları 4-5 kişiden bir kişi almıştır...şirketin çoğunluk hissesesi tek kişide olacak..A-B paylarına ortalama 1.40 tl den satın alması borsadaki paylar için bir şey ifade etmemektedir...Bu şirketin ölüsü 2.5 tl den az etmez...Hatta bir spek işe girerse iki haneli rakamlara bile gider...eski yönetimin gitmesi olumlu...biliyorsunuz bossa 3,92 tl den satıldı kaçlara gitti şimdiki fiyatı 15 lerde...2,40 tl fiyatlarda olan kipa 26 kuruşa satıldı şimdiki fiyatı 4 tl geçmişti..bunlara fazla kafa takmamak lazım...bugün borsada en ucuz şirketlerden biri megaptır. 13 milyon sermaye ile hasılat- gider düşüldüğünde 4,5 milyon net geliri olan bir şirkettir. en kötü haliyle 17-20 milyon tl lik satış yapmaktadır. Kar açıklayan bir şirkettir...Bossa akardanlardan kurtulunca nasıl gitti..bence megapın bu sahiplerinden kurtulması ilerisi için güzel günlerin habercisi olacaktır...