BİST 90 bini geçti krstl 1.24 değip şuan 1.21-1.22 çalışıyor ortam hoşuma gitmedi.1.25 e değemiyorsa bir sıkıntı var demektir.
Dikkatli olmanız da fayda var.Benden uyarması...
SAYGILAR SEVGİLER
Printable View
BİST 90 bini geçti krstl 1.24 değip şuan 1.21-1.22 çalışıyor ortam hoşuma gitmedi.1.25 e değemiyorsa bir sıkıntı var demektir.
Dikkatli olmanız da fayda var.Benden uyarması...
SAYGILAR SEVGİLER
Yorumların devamını bekliyoruz üstat
1.27 degdi
Tavana degdi
Re-pie, teknoloji şirketlerine 17 milyon dolar yatırım yapacak
Alim Telci'nin paylaştığı bilgilere göre şirket, 2020 yılında teknoloji şirketlerine 17 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.
Türkiye merkezli bir yatırım şirketi olarak hizmet veren Re-pie, önemli bir haber ile karşımıza çıktı. Re-pie yönetim kurulu üyesi ve genel müdürü Alim Telci'nin paylaştığı bilgilere göre şirket, 2020 yılında teknoloji şirketlerine 17 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.
Paylaşılan bilgilere göre 17 milyon dolarlık yatırımın 7 milyon doları içecek sektöründe nesnelerin interneti teknolojisini kullanan bir
firmaya yapılacak. Webrazzi olarak edindiğimiz bilgilere göre söz((( konusu şirket çay ve Türk kahvesi odağında))) nesnelerin interneti tabanlı bir servis sunuyor.
Yapılacak olan 7 milyon dolarlık yatırım ile birlikte girişimin yüzde 50'sini satın alacak olan Re-pie, söz konusu girişimin adını ise açıklamadı. Kalan 10 milyon dolarlık kısım ise Re-pie'ın yapay zeka, nesnelerin interneti ve siber güvenlik alanlarında hizmet veren girişimlere yatırım yapması için kullanılacak.
Ülkemizde de hızla yayınlan Corona virüs salgınından etkilenmeyeceklerini paylaşan Re-pie yönetim kurulu üyesi ve genel müdürü Alim Telci, doğru girişimleri bulmak için şirket içi kaynaklardan yararlanacaklarını da paylaştı.
Re-pie'ın şu an için toplamda 6 yatırım fonuna sahip olduğunu da ekleyelim. Toplamda 520 milyon TL yani 86 milyon dolarlık bir fon tutarını yöneten Re-pie, yıl sonuna kadar bu sayıyı 1 milyar TL yani 165 milyon dolar seviyelerine kadar artırmayı hedefliyor. Re-pie'ın önümüzdeki dönemde yapacağı yatırımları sizlere aktaracağız.
bakalım şu çay ve kahve yatırımını kime yapacaklar :bu konuda çok şirket var..?
Dün belirttiğim seviye olan 1.25 kritik seviye idi.Orasını kırarak 1.29 tavan ile kapattı.Dolayısı ile bugün itibarı ile 20 günlük hareketli ortalaması 1.26 ya denk geliyor.Buranın da üstünde bugün kapatmayı bu havada ortamda başardı.200 günlük ortalaması bugün itibarı ile şuan 1.38.Umarım burasını yarın veya öbür gün kırabilirse trend değişebilir.Dün sattığım hisselerimi bugün geri aldım.Duruşundaki asaletten dolayı.Ama stop her zaman elimin altında.1.23-.1.24 kapatmaya kalkarsa ben yokum.
SEVGİLER SAYGILAR.
100 GÜNLÜK VE 50 GÜNLÜK ORTALAMASI 1.50 ye DENK GELİYOR.Eğer oraya gelir de 2 gün 1.50 nin üstünde kapatırsa Takviye mal alır.Bir sonraki bilanço tarihi 6 hazirana kadar burada olurum.Ama tek şart 1.50 üstünde kalması.
SAYGILAR SEVGİLER.
Tam bahsettiğin kritik yerde kapattı
EVEET bugün gene stresli bir günü arkamızda bıraktık.İki kere devre kesici devreye girdi..2.27 ve 2.22 de.Ben riske girip 2.22 den hatırı sayılır mal aldım.(devre kesici devrede iken)
Amaa kapanışa kadar ekranın başından ayrılmadım kapanış çok önemli idi.Kapanış ımız 2.24-2.25 sanki speek beni dinliyormuş gibi dediğimi yapıyor.2.23-.2.24 kapatsa aldıklarımı tekrar satacaktım zararına.Tabiki yarın sabah satabilirdim ancak.AMA BİÇAK SIRTI KAPATTI.Yarın haftalık kapanışını en kötü ihtimalle 2.26 kapatırsa çok iyi olur.Yarın 2.20 test ederse stop aynen çalışır ve dönüşüm olmaz.Anlık değip dönerse o ayrı mesele tabiki.
Eğer yarın 1.30-1.31 kapatırsa haftaya çoşkulu pozitif bir beklenti oluşur ve 1.50 ihtimali %90 olma olasılığı olur.Dalgalanma boyu da 1.58-.159 a kadar olur.
SAYGILAR SEVGİLER
Bir hatırlatma daha yapayım.Normalde Ramazan da prim yapması beklenen 10 hisseden birisi de KRSTL dir.Geçen sene bu başarısını gösteremedi maalesef .Umarım bu sene ramazan ayını pas geçmez :28: Ortam pas geçmemesi için gayet müsait.
https://invst.ly/qbqs8
CORONA virüs,ü gerçekten dünyada ve bizde çok sıkıntılı bir zamanda geldi : hazine tam takır oldugundan herhalde bagış kampanyası başlatıldı..yani yine halka yardım için yine halktan para iste..
krstl için ise:: ramazan nisan 24 de başlıyor bugünü saymaz isek 21 gün kaldı inşallah bu illette kontrol altına alınsın fakat dünya liderlerinin açıklamalarına bakar isek haziran,dan bahsediliyor enaz bu yıl sonunu bulur diyenlerde var..
bu durumda GIDA ve SU ön plana çıkıyor : şayet krstl beklentim gibi 2 milyon üzerinde bilançoda kar açıklasa idi çoktan düştügümüz yerlerden tepe noktalarına çıkardık..daha önce yazdım sürü piskoljisine takılıyor..yoksa bu yılda RAMAZAN ayı filan gibi görüşler bana göre boş geçen yıl fayda saglamayan bu yıl hiç saglamaz diye düşünüyorum ..şayet 1.20 üzerinde dayanıp durabilirse tekrar yukarı kesmesi dilegi ile..
cuma günü akşam bazı büyük şehirlerde dışarı çıkma yasagı gelebilir..?iç işleri bakanı ve saglık bakanının açıklamalarından ve istanbul B.B imamogluda bunu istiyor fakat son söz söyleyecek olan belli..
Coin me şifresi varmıdır
Sn. sulzer tebrikler. öngörüler tam isabet oldu. saygıyla sağlıkla kalınız.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En önemli yer olan 200 günlük ortalaması 1.38 den geçiyor. Orası da tavana yakın olduğu için biraz zor görünüyor.En azın dan bugün 1.35 e değip 1.32-.133 den kapatsa çok iyi olur.Nitekim en son test ettiği en yüksek seviye olarak görebiliriz.1.36 değerse yarın büyük start verebilir ve kesinlikle bist ekside bile olsa yarın 1.38 bandına çıkabilir.Bu arada işlem hacminin 3 gündür düşük olması patlamaya hazır bir bomba ama önce 1.36. Şu an itibarı ile 1.31.32 arası seyrediyor.
Niye sessiz burasi son zamanlarda. Herkes satıp çıktı mı yoksa?
Yaklaşık 2 yıldır kristal almadigim için kendimi çok şanslı hissediyorum [emoji1]
Öyle içimden geldi yazmak istedim [emoji106]
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sn mterdemli neden öyle dediniz
tsk ederim
Merhaba arkadaşlar hisseye sahip olalı bir hafta oldu hissenin son durumunu kıdemli üyelerimiz yorumlayabilir mi?Tskler
Sn Scharif07 küstürdük mü yoksa seni, niye yazmıyon artık
issemiz fiyat düşüşlerinden sonra oldukça güzel potansiyel taşımakta......
bu korona günleri elbet bir gün bitecek her şey normale dönecek. O zaman daha net konuşabiliriz....
Lakin ilk çeyrek bilançosunun oldukça sığ geleceğini düşünüyorum şhsen. hem mevsimsellikten dolayı hem koronadan dolayı....
Bugün itibarı ile tüm krstl leri tavandan 1.72 den vermiş bulunuyoruz.Geride kalan arkadaşlara hayırlı kazançlar dilerim.
Şu anlık diğer at a binmeye devam edecem BNTAS.
SAYGILAR SEVGİLER
Hayrını gör...
kalan arkadaşların benden daha fazla kazanması dileğiyle
https://invst.ly/qg-s1
bu yolun bitmemesi gerekiyor..?
https://invst.ly/qg-tb
Sn Sulzer grafik okumayı bilmiyorum.Attıgınız grafiği yorumlar mısınız size zahmet
1.resim hissenin kanal içinden kalıp veya kanal dışına çıkacak olursa aşşagı degil yukarı kırması beklentimiz..?
2. resim büyük çanak oluşumu ve kulp tamamlamasını 2.49 tl şayet geçerse çanak derinligi kadar yükselmesini bekliyorum..?
bugün endeks %2 + yapmasına ragmen tepki vermemesi aşşagı dogru salınımıda pek desteklemeyip 4 kademe içinde kalması bunda endeksin + oluşu katkı saglamış gözüküyor ..?
yön konusunda haftaya kaldı ..fakat çarşambadan sonra dışarı çıkma yasagı olabileceginden 4 günlük risk almak istemez spek kardeş ..kıssaca üst kanal çizgisinin üzerine atma dilegi ile : bol şanslar
Y.T.D
https://invst.ly/qhgm4
Emeğine bereket Sülzer Abi [emoji846]
Azcuk alduk bakalım nasibleneceğiz mi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://invst.ly/qkovl
spek gözümüzün içine içine sokuyor fincan kulp formatında :günlük olarak
krstl diger içecek gurupları içinde çok agır olanı malesef ..?
diger ersu ve pınarsu 3 tur fark attılar bizimkisi düştügü yere 2.48 bile gelemedi ..
https://invst.ly/qkozl
renkler hissenin ne duruma geldigini gösteriyor..?
acaba krstl ,da 6.00 tl olabilecekmi..:cool:
https://invst.ly/qku7t
yukarıdaki resimler aynı olmuş arkadaşlar kusura bakmayın..zaten kimse bir yorumda bulunmamış: bol şanslar
Teşekkürler sn. Sulzer. Bıçak sırtındayız. Ya sağlam bir çıkış olacak ya da yeter bu kadar çıkış gevşeyip biraz dinlenelim diyecekler. 5 yıldır bu hissedeyim güzel karlar yaptık çok şükür ama geçen seferki yükselişte çıkamadık 240 lardan 0,90 lar ve tekrar buralara geldik. Bakalım bu sefer yakalayabilecek miyiz trenden iniş zamanını. Tren devam edecek mı yoksa makas değiştirip dönecekmi. Aklımda deli sorular...
resim bu kadar diyecek gibi durmuyor tahminim 5,50 veya 6.50 arasında bir yer gösteriyor hesaplamalarım:fakat buna spek ve patron karar verecek :olacak diye birşey yok
2013 den beri takip ederim şayet 250 üzerine atarsa gidecegi yer yukarıdaki rakkamlar diye sesli düşünüyorum:Y.T.D
Borsa İstanbul, KRSTL hisselerindeki işlemleri nedeniyle 2 yatırımcıya 3 ay süreyle tedbir uygulanacağını duyurdu
https://m.borsagundem.com/haber/bors...etirdi/1487516