Citi dönüp almaya başlarsa çok gider
Yoksa bugün yatay eksi kapatır gibi
Printable View
Citi dönüp almaya başlarsa çok gider
Yoksa bugün yatay eksi kapatır gibi
merill -95 bine kadar düştükten sonra biraz aldı
FENER:
Son Fiyat: 17,21
Son Hacim: 39.629.020
Son fiyat itibariyle 200 günlük basit ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif (RSI>50).
Orta vadeli görünüm pozitif (RSI>50).
İlk 3 Alıcı: Garanti:127.676 IS Yat:91.038 Deniz:81.324 . İlk 3 Satıcı: Merrill Lynch:-66.248 A1 Capital:-56.875 Yatırım Finansman:-29.051
FENER:
Son Fiyat: 17,18
Son Hacim: 63.674.030
İlk 3 Alıcı: Garanti:208.518 Deniz:90.328 IS Yat:89.694 . İlk 3 Satıcı: Merrill Lynch:-116.691 YapiKredi:-72.684 Yatırım Finansman:-61.514
FENER günlük
https://resmim.net/f/x8eT0x.png
Fenerbahce taraftarı alınmayacağı stata acıklandı güvenlik sebebiyle
FENER:
Son Fiyat: 17,28
Son Hacim: 82.430.400
İlk 3 Alıcı: Garanti:177.197 IS Yat:150.698 Deniz:85.233 . İlk 3 Satıcı: Merrill Lynch:-152.646 Yatırım Finansman:-97.380 YapiKredi:-79.178
Portfoyu 2 hissrye düşürdüm. 6 maliyetli porselenleri verdik daha yolu olsa da aza kanaat ettik.
Borsada 2 gündür bu çinde ki virüs muhabbetine satıyor diyorlsr genel dünyada da bi satış varmış. Endekse takıldık gibi.
Benim matematik 18-23 hareketini öngörüyordu olmadı. Dönüp gelirlerse başlayabilir.
Nakit var eğer TS yi yenersek ya da beraberlik haftaya burda tekrar arttırıcam. Yok yenilirsek ufak ufak yol alırım. Gs maçına göre de büyük resim belli olur. Mart-Nisan gibi iyice şekillenir. Herkesin stratejisi kendine))) benim kot beynim bunu üretti.
Hedef 29. Şampiyonluk.
Yatırım tavsiyesi değildir.
muhtemelen spek de pozisyon aldı ,tspor macı onemli 30 hedef koymuş
lafları dolanmakta 7 düvel biliyor ,tspor şampiyonluk hedefi kuvvetli olan inanmış bir trabzon var
onlar ıcınde bu mac teyit macı nıteligi taşıyor .bul karayu al parayı . bu ara gsray da katılıcak bu hafta alıcak çünkü macı
alır .balonlar havalarda ucucak sanırım
bu ara temel reisi kutlarım ,tebrikler kutbo tavsıyesını okumuştum
Pasta verebilen var mi..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta verebilen var mi..
buyrun FENER günlük
https://resmim.net/f/JYIuMX.png
Cumartesi d*****n kuyruğu kopar herhalde
Tspor gsray sivas maçlarını alırsa %99 şampiyonluğa gider, diğer maçlarda zor tabiiki.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FENER günlük
https://resmim.net/f/8mPXDF.png
Tadı yok bugün
spek yeyemeden ölecen len bu para hırsından yllardır 20 de gezen kagıdı 7 ye kata kulleyle düşür şimd,ide 17 leri geçmek için bin türlü oyun yap yarın yüzde 10 yapamazsan adam değilsin 8 sene dir beklemedeyim hesabı sen iyi yaparsın bu kagıt cumaya kadar gitmezse ts speğe çaksın oyuncsk ettiniz koca şirketi sahiplenen de yok
Gerçekten 8 senedir hissedemisiniz ? (Senelerdir hissedeyim yazanlara inanamıyorum) Yoksa al-sat 'la mı devamlı hissedesiniz ? Ben bir hissede 1 ay ancak kalabildim de. Sabredebilenlere imreniyorum, keşke bende başarabilsemSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık Trabzon maçını bekleyeceğiz herhalde
Borsa 116000 test etmek istiyor
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pazartesi aldığını iki günde geri verdi
Hala yükseliş için güçlü değil
FENER günlük
https://resmim.net/f/VLCcJL.png
Credit gelmiş ama koskoca Crredit'in yaptığı işleme bak ,insan utanır yahu
sene 2012 de kumpas olayı cıkmadan baktım fener yüz tl den 45 lere düşmüş ne kaybederim dedim o sıra temettü bile dağıtıyordu thy bozdurup 44.50 den giriş yaptım 5 bin tl gibi bir rakamla daha sonra kumpastır şikedir derken 22 lere düştü kagıt ana mal carfurb deydı bir kac sene sonra carfurları da satıp komple fenere bagladım portfoyu bu zaman içinde ne çektiğimi bir ben bilirim bir ara üç sene önceydi sanırım tavana yapıştı 50 lere çıktı kağıt ne oldu bitti anlamadan yüzde 30 düşürdüler aynı gün, rakamları tam hatırlamıyorum odur budur derken ben elime para gectikçe aldım o da yetmedi bedelli patlattı koç baskan borç harç bedelliyi de ödedik al satla falan işim yok al hedefe kadar bekle benim işim o kadar uzun sürdüki beklemem nerden ne aldım hepsini unuttum garanti yatırımda geriye dönük son 5 sene görünüyor sanırım,görebilsem koç başkana göndermek isterdim ky yı ne kadar zor durumda bıraktıkları nı ama adamların umrunda değil para gelsinde fener hissesi yerlerde sürünsün derdindeler hisse su an eski fiattan 46 tl de biz 8 sene önce verdik 45 tl e bunun kar neresinde 17,50 de ne varsa düşürüp duruyolar ama orada sonunda geçilecek fener e yıllardır öyle biri danadı ki kendinden başkasını düşünmüyor tek kıyagı 7 den rastgele giren vur kaççılara 17 lerden sattırmak oldu adamlar bir kaç ayda malı götürdü bizde sadık yatırımcı beklemeye devam Allah bildiği gib yapsın spek cezasını çekecek benim çektiğimi o da çekecek
Şahsım adına çok teşekkür ederim. Kullandığınız yegane “ , ” sayesinde okurken nefessiz kalıp ölmekten kurtulduk[emoji2][emoji2]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tspor u deplasmanda yenecek güce fazlasıyla sahibiz şampiyon olduğumuz yıllarda bunu basardik % 99 diyorum kazanırız ytd
Bugun alımlar artabilir kapanışa doğru
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FB yada TS 'nin kazanması, ikisinide en fazla 3-5 dk. etkileyecek galiba. DOW 'un (-)2.09 % kapanışından sonra, BİST nasıl açar acaba. Yenen takımın hissesi, ilk birkaç dk.da itina ile döşenebilir. Dikkat edilmeli. Son 2-3 ayda BİST %33 yükselmiş. İnşallah dönüş başlangıcı değildir buralar.
Bu hakem bu federasyon ile fb sampiyon olamaz
Yine hakem yine yenilği geçmiş olsun
rakibi eze eze yenildik , olacak iş değil..
tsporun golden önceki pozisyonu (2.gol) korner değil, FB nin iptal gölünde faul namina bı şey yok, Ali palabıyık denilen şahıs yine aldı maçı verdi rakibe..
tspor bu futbolla ilk 3 e giremez , hisse yönünden ise eksi açar artı kapar..
bu futbol anlayışı ile devam..
Arkadaşlar ben gs'liyim ama bu sene fenerin şampiyon olacağı düşüncesi ile hatırı sayılır fener hissesi aldım. Ama maçı 90 dk seyrettim fener çok kötü oynadı, sebebi ts çok iyi kapandı top yaptırmadı ceza alanı çevresine sokmadı orta alanda ve kendi sahasında topla oynamasına izin verdi fenere. Vedat sahada yoktu, ozan top yapamadı tolga desen bitmiş.rodrigues kanadını iyi kapattılar. İnşallah fener şampiyon olur, para kazanmak adına ama bugün futbolu ile ts'nin şampiyon olma şansı en az fener kadar.
tahminim cıktı tspor alır demıstım , saha avantajı hakem, taraftar ,medya vs herturlu İmkanlarını kullandılar .maalesef sadece ıyı oynamak yetmiyor
bu sene basaksehır ,tspor,fenerbahce,gsray (basaksehırın ) taraftar desteği olsaydı gecen sene sampıyon bu senede şampiyon olurdu .kısaca tspor fener arasından biri cıkar bu sene
pazartesi ciddi bir düşüş olursa skordan olmaz bence, genel borsanın durumundan olur
Maç sonucu galibiyetle bitseydi endeksi takmayabilirdi ama şimdi çifte kavrulmuş lokum oldu, hem Bist Hem maç sonucu hisseye olumsuz etki edecek görünüyor. Geçmiş olsun.
sivas balonu geçen hafta sinyal veriyordu bu hafta infilak etti sırada ve darısı diğer balon tspor için , bı kaç hafta içinde ne dediğim anlaşılacak..
fb veya başak şampiyon olur , gsray zorlar gibi şu anda durum..ytd
bu akşam gsray in puan kaybedeceğini düşünüyorum , izleyip göreceğiz..
Elimde GS hissesi varken, Kayseriyi çok rahat yeneceğimizi, ayrıca TS ile FB maç sonucunun GS 'ye de yarayacağını düşünürken, cuma günü sattım. İçimden yurtdışı kaynaklı etkilerle P.tesi borsanın kötü açması geçiyordu. DOW 'un da 2.09 düşük kapatması Bist'in kötü açmasına sebep olmaz mı ? Herkes yensek %10 artı açardık diyor, şaşıyorum. Peki ozaman TS %10 açacak mı, bakalım. Bist 09.55 de 1000 puan eksi açsa, 10.00 dan sonra 1500 puana gitse TS 3-5 dk. sonra galibiyet falan takmaz eksiye döner. Yazdıklarım Bist 'in DOW 'dan etkilenerek kötü açmasına dayanıyor. Aksi durum düşüncelerimi çürütür. Ben etkileneceğimizi düşünüyorum.