1.62 nin altına inmemeli inerse 1.57 ler gündeme gelir.
Printable View
1.62 nin altına inmemeli inerse 1.57 ler gündeme gelir.
hacım yenisin galiba buralarda.Tavan yapacak diyorsun da neye istinaden diyorsun.Bir söylede feyz alalım.Ben almadan da (alınca yazarım) tavana zor gider.
.
Kasım 2019 dan beri 0.90 lerden buradayım ve her yazdığımın altına imza koyacak yaşayan arkadaşlar da burada.
Adını vermeden yukarda bahsettiğim kagıdım da 3 aydır anadolu deyimiyle ''gavurun gavur gibi malı topladığı'' bir diğer tekstil hissesi.
USTALAR sakin olun sizler işi bilen insanlarsınız bizim gibi amatörlere yardımcı oluyorsunuz. Hisseye odaklanalım inşallah tavan yapar da mutlu eder bizi.
Cuma sabah yazdıklarımı telafi etti, yani yarında gitme ihtimali var, bazıları gün içi iyi görür ve bazıları haftalık aylık iyi bakar, şu an zararda sadece günlükçü kişiler olabilir, heybet bir gün ralli biter, doğru fiyatı biçen kazanır, herkese bol şans (y.t.d.):drunk:
yav bu kağıt niye 1.61-62 aralığından döndü acep.Bir bilen anlatsa da dinlesek.Ha bi de biz niye çeyreği 1.61 den yerine koyduk.?
şimdi iyi bir küfürü hak etmedimi bu
sn amatortrader,
Endeks eksi 2000 ve şehit haberiyle en düşük 1.56-57 yi gördü.Bundan daha dik duran kağıt varsa ona bakalım almak için söyle de.
ha aşağıya gelemez mi daha gelir tabi bu haberler böyle devam ederse.Ve ben de 1.54 ün altında durmam stop olurum.
Amatortrader özeline mesaj attım bak ltf.
Agayı ( İş yatırım) kızdırdılar.2 milyon lot daha alışta verirse kötü olur.
en iyi yerden aort üzeri kapattılar.Yarına hayrola.
yarın çok pis tavana kokuyor (y.t.d.):drunk:
Yarın açılışta tavan olması mümkün mü?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yoksa bu imkansız bir şey mi.?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavan ne için? Yoksa Açığa satış yapıp pozisyonunu kapatmayan mı var tahtada?
Yani tavan olamazmı demek bu?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya USTA lar anlamadığım bir şey var biri yardımcı olursa memnun olurum. dün hisseyi 1,60 dan aldım maliyetimi 1,57 gösteriyor gerçekleşen emir fiyatıda 1,60 gösterirken maliyetimi nasıl 1,57 gösterir bankayı aradım dedim kardeşim ben 1,60 dan aldım bu nasıl 1,57 gösterir bana diyorki siz ona takılmayın neticede aldığınız emir fiyatını biliyorsunuz diyor böyle mantıksız bir açıklama olur mu? sizce bu işin doğrusu nedir teşekkür ederim hepinize hayırlı bol kazançlar.
https://resmim.net/f/EwahJB.jpg
aylık takas
İki gündür niye çıkıyor niye iniyor hiç anlamadım
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin iştirakleri ile değeri belli, kişiden kişiye değişebilir tabi ama bence belli. Kağıdın hedefinin ederine ulaşmak olması beklenir en azından. Tüm hareketler bu büyük resmin alt kombinasyonlarıdır teknik analiz perspektifinde. Olan biten bu. Bir de tabi zaman faktörü var, muhtemelen şirket yönetiminin tutumuna bağlı olarak. Şirket her yüksek kar açıklama dönemine girdiğinde yeni yatırımlarla bu durum engellendi ya da parayı yatırımlarla değerlendirdiler denilebilir iyi niyet çerçevesinde. Sanırım yeni bir süpriz görmez isek, artık bu resim değişecek önümüzdeki dönemde. YTD
Olumlu havayı bozmak istemem ama ben 12 aylık bilançodan pek umudum yok...nedeni de yüksek döviz borcu ve dördüncü çeyrekte dövizdeki yükseliş...haa bu hisse zarar açıkladığı zaman da yükseliş yaşadı o ayrı...ama genelde kötü bilançoyu sert düşüşle fiyatladı hep...
Menderes tekstil zaten dovizle yurt disina urun ihrac eden firma.
yanılıyorsun...ama dedim ya olumlu havayı bozmayalım şimdi.Benim bilgim yok ama geçen burda birisi borçların TL ye çevrileceği gibi laflar etmişti...sonra yine pamuk stoklarının değerlenmesinin bilançoya olumlu yansıyacağını söyleyen de vardı...iyi düşünelim iyi olsun.
çok şükür USTA lar ses verdi :) siz olmayınca tadı olmuyor buranın...