sn nuri para kazansa harcama telaşına düşüyor, kazanamasa üzüntüden kahroluyor ve entegral haberleri atlıyor... ben de sn happy ye hak vermeye başladım galiba :) :) :)
Printable View
sn nuri para kazansa harcama telaşına düşüyor, kazanamasa üzüntüden kahroluyor ve entegral haberleri atlıyor... ben de sn happy ye hak vermeye başladım galiba :) :) :)
bırak ajansı da sallamıyor ayva.
Abi elentrukler kesiliye, tablet sarj olmuye be ya...
Fur kirbaci, fur kirbaci....
:))))))))))))))))))
Abi Erzincandaki askerin serbest kalmasi gerekiyordu...Kaldi...
Valilerden acayip aciklamalar geldi...Gozume batanlar,
Erzincan valisi, orduevindeki askerin 210 promil alkollu oldugunu acikladi. Isguzarlik yapmaceksin...
Batman valisi, Batman'in (filmdeki) Batmanli oldugunu mu ney oyle birsey soledi.
Samsun valisi, Samsung Samsun'un onune gecmemeli didi...
Sivas valisi, gecenlerde Sivas' ta buyuk bir patlama olmus ve butun Sivas bunu duymusken, cocuklar catapat patlatiyor gibi birsey soledi.
Bunlar ne yaptiklarini bilmiyorlar...Gorevini yapceyn, kraldan cok kralci olmacen...
http://odatv.com/israil-ile-baglarim...512171200.html
Biyir abi, cogu yorumcu bunu borsa acisindan olumsuz algilayabilir. Halbuki olumlu.Alıntı:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Kudüs krizine ilişkin “İsrail ile diplomatik bağları koparırız†dedi.
Netanyahu istifa diyen kalabaliklar toplanmis Tel Aviv'de. Yolsuzlukla sucluyorlar...Iran milisleri Sam'a gelmis, Israil kalkar furur, netekim furdu.
Adamin askeri kaabiliyeti var. Tayyip Agam Kudus meselesini vurguluyor, demek ki mesele Kudus degil. Israil heran bir cilginlik yapabilir. Heryerden mesaj veriyorlar, sakin yapma diyolla...
Devrim Muhafizlarinin tuyleri yolunacak, baska yolu yok.
Ayvagubegin pera kaybettigi nerde gorulmus be ya? Ayvagubek 2 yildir bu forumda yazar, bir kere terste kalmistir...
111.000 endekste "ari viz viz viz" deyerek deyerek foruma gelmis, endeks 101.000'e gitmis, perasini geri almistir.
114.700 endekste, 36.000 puvan alacam demis, actigi 3 parti short 36.600 puvan vermistir. Tesaduf desen, bu gadder tesaduf olur mu abi?
Ayvagubbak ince hesaplarin adamidir.
Ahaaa iste son pozisyon, sabah 6'ya gadder analezi yaptin, sonunda kararimi verdin, didimkine long pozisyon acilacek...
127.500'den furdun longu. Sincilik 4500 puvan verdi. Takmisin 2000 puvan asagidan şeytan kilidini, vampir gibin kanini emecen, birakmam...
Tabii burada bir hata yaptim, onu da yazem...
127.500 oncesi bir pozisyonum daha var. 130.150'den long actin, 130.550'den kapattin...Celik comakci isi...
Iste bunu yapmacektim, 130.150'yi tutacektim, geri gelende 127.750-128.000 araliginda ikinci partiyi vuracagidim.
Boyle yapsaydim elimde 2 parti long olacakti...
Neyse sinci pozisyon nerden kapatilacek, shortlar nerden furulacagin hisabini yapam...
Abi bir kebap icat ettin...Muthis lezzet...Hatta olmaz boyle bir lezzet...
Kirnizi etin yaninda en kalitelisinden kirnizi şarap çekeceyn...
Iddia ediyorun, dunyanin en lezzetlim kuftesini yaptin...
Abi topu orta sahadan çatala taktim...
Lem bu da mi gol degil beaa? Opsayt deyemen, cunku şutu orta sahadan cekiyon,en yakinimdaki rakip takim oyuncusu 5 metre ilerimde, demek ki foul de diyemen...
Yuhhhhhhh....Yarin bir gapli acarsa gorecen hanyayi konyayi...
Fur pelacan kirbaci...fur...
Heç birşiii komaycen...Tabi kiymayi şişe tutturmak icin, mesela bir kg kiymanin icine bir seker kassugu birşiii koyuyon, orasi sır...
Merinos, ivesi, karaman koyunlari ulmaz...Kivircik kuzusu olcek...Yag, kuzuda homojen dagilmis ulmali.
Eti orta dişten cekceyn...Et-yag orani % 65 et, % 35 yag olmali...
Komur ulmaz, meşe odunu olmali. Mese odununun uzerine kuru bir ot atilmali. O ot da sir...Sirlar bende.
Pisirme esnasinda % 35lik yag oranini % 7-8'e dusureceksin. Şişe takili kiymayi muhurlecen, küftenin ici sulu kalacak.
Tuz ve baharatlar tabagin yanina konacak, kimyon olmazsa olmaz.
Mcdonalds mis Burger King mis ezer gecerin....
Ulmaz boyle bişiiiiii....
Ah Rumeli ah...
Uleynnn nasil birakirsiniz Selanik'i beaaaa??????
şehrin ortasında o dediklerinin hiç biri olmaz.
şimdi köfteci yusuf var:
http://www.kofteciyusuf.com
Abi o gadder cok icadim var ki, hangi birini yapem?
Abi bunnar kiskanc insanlar, nizami golu saymiyorlar...
Napem abi ben, agzimla guş mu tutem?
Cekemiyorlar abi beni, ellerim ceplerinde biliyon nu? Aliyon peralarini cehallarin...
:))))))))))))))))))))))
Ne Selanik Selanik diye vizildaniyorsunuz
Sanki Madagaskar adası
Çıkarın bi vize , gidin yiyin koftenizi kim tutuyor :kahkah:
Bi de Pala'nın köftesi var
Onu forumdaki kuzu dan yapıyormuş , ama kartladigi için eti sinirlidir :kahkah:
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
hutiler ne yapmış ?birini mi vurmuşlar?
Nerden bulayım
Karı kocaya , soydan robota kacarmis :kahkah:
Kim bilir hangi robotla hangi piyasada surtuyor
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
https://youtu.be/leQfkx1utG4
Bu da mi gol deel beaa?
Ha ha ha...
Mendil veren mi?
:))))))))))))))))))))))))))))))
Mangal maşalarindansiniz, efendim...
https://youtu.be/fmDqqwdt02M
Hop diri dini dat diri det tiri dom...
Hoop dee...
:))))))))))))))))))))))))))))
Google'a ayvagubek yazdin, yokardaki mesaj cikti. Tarihe dikkat...Alıntı:
ayvagobeknuri 05-05-2016, 12:02http://www.msn.com/tr-tr/haber/turkiye/oktay-vural-mhp-diye-bir-parti-kalmad%c4%b1/ar-BBsF5Ac?li=BBpmdUa&ocid=SNYDHPBence takibi gereken ana mevzu budur. Akp'de olanlar bu mevzunun türevi...Gelişmeler artık darbe seçeneğinin güçlendiğini gösteriyor.Tayyip Agam Hdplilerin dokunulmazlığını kaldır diyor. Davut, kaldırmamak için meclisi sirke çeviriyor. Tayyip Agam, başkanlık sistemi diyor, Davut, bunu yapmamak için bin tane fırıldak çeviriyor. Tayyip Agam, Mhp'de kurultay toplanmasın diyor, Davut, toplanması için faaliyet gösteriyor. Tayyip Agam Suriyeye bulaşma diyor. Davut, oraya Tsk'yı sokmak istiyor. İlk roketler atıldığında Genelkurmay başkanını arayıp, Suriyeye gir diyor. Genelkurmay yazılı emir istiyor, Davut derhal çark ediyor.Binali gölge hökümet kuruyor. Davut, Binalinin siyasi hayatını bitiriyor. Fakat bunları yaparken, kamuoyuna Tayyip Erdoğan'ın askeri rolünü oynuyor.Davut çok yamuk adam...Ali Ağaoğlunun son açıklaması bile Davut'a destek amaçlı. Ağaoğlu bu kadar gerizekalı biri değil.
Darbe gecesi saat 22.00 ulmadan bir mesajim vardi, darbe bastirilir deyu...
Bunlari boyle acik yazdim, cunku darbe bize yapildi. Desifre etmekte bir sakinca yoktu.
Artikin ne yapilacaksa biz yapacaz. Olacaklari biliyon, nerden biliyon, ben ulsam ne yaparin diye dusunuyon, urdan biliyon.
Herbiseyin dogrusunu biz biliriz...
Ahmet K. Han
@Ahmet_K_Han
Tarihte bugün:
1979'da Sovyetler Birliği, Afganistan ile 20 yıl geçerli bir "Dostluk ve İşbirliği" Anlaşması imzaladı. Tam bir yıl sonra Sovyet birlikleri Afganistan'ı işgal etti.
"Rusya'nın sadece iki müttefiki vardır; ordusu ve donanması"
Çar III. Alexander
Abi sabaha gadder analez yapiyon.
Analezi komuşun, kararimi verdiym demişşim, long puzisyon acilacak...
Napçam nobet mi beklacam?
Lem ben uyamacem mi?
Nasil bir manyaksiniz bilmiyon ki????
bir şey yaptığın yok iki yazı cukkalamışsın o kadar.
Bence Trump'un Kudus' u baskent olarak tanimasi Israil'e destek degil, ciddi bir kostek...
https://i.hizliresim.com/Ey4rzA.jpg
Timaş yayinlarindan cikmis...Yazari Eric Jan Zurcher
Boyle haberler var...Yuksek ihtimal yalandir.Alıntı:
#sondakika
Sur,ye ordusu,Hizbullah ve İran devrim muhafızları İsrail ile sınır olan Golan tepelerine çok sayıda kuvvet göndermeye başladı.
Alabilen alsin abi...Nasil alceyn? Talep boyle...Alıntı:
CHP'nin elinden ATATÜRK'ü, AKP'nin elinden DİNİ, MHP/HDP'nin elinden milliyetçiliği aldığınızda, geriye konuşacak hiç bir şeylerinin olmadığını görürüz!
Foreks Haber
@ForeksTurkey
TCMB brüt döviz rezervi 1 Aralık itibarıyla 89,86 milyar dolar(Önceki $96,35MLR) Altın rezervi 22,59 milyar dolar(Önceki $22,60MLR) Toplam rezerv 112,4 milyar dolar(Önceki $118,9MLR)
DARWE
@darwetzsche
·
1 sa
Yerinde edilen küfür her zaman güzeldir... yerinde bile küfür etmeyen biri varsa onu hayatınızdan çıkarın içten pazarlıklı ***in biridir...
Ayrıca küfür strese iyi gelir
https://m.mynet.com/chpye-tehdit-mes...-haber-3540209
Vali boyle olmali, sadece gorevini yapmali...Milleti keriz yerine koymacen.Alıntı:
Son dakika haberine göre Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, CHP Estimesgut İlçe Başkanlığı binası kapısına 'Yaptığınızın hesabı sorulacak dinsiz hainler' yazılı not bırakılması ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda 3 kişinin yakalandığı belirtildi.