Yatırımcı gelmesin diye oyun üstüne oyun boş zaman bizi haklı çıkarır inşallah ytd
Printable View
Yatırımcı gelmesin diye oyun üstüne oyun boş zaman bizi haklı çıkarır inşallah ytd
Aynı hareketleri 35-40 ve 40 - 47 bandında da yaptı. Şimdi 45 -51 arası tekrar yapıyor. Umarım iyi bir oyuncu gelir de elinizde patlar...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancılardaki lotlarda satış var mı
Gören bilen var mı durum nasıl
Ama tek bir gercek de dolasimda gözüküp dolasmayan 1660000 lot. Sımsıkı tutuyorlar. Bu pilav çok şu kaldıracak o kesin.
Kapanis
TURGG:
Son Fiyat: 46,36
Son Hacim: 8.354.323
Son fiyat itibariyle 200 günlük basit ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif (RSI>50).
Orta vadeli görünüm pozitif (RSI>50).
İlk 3 Alıcı: Merrill Lynch:9.507 Yatırım Finansman:2.291 Gedik:2.012 . İlk 3 Satıcı: A1 Capital:-3.966 Ziraat:-3.635 Global:-3.135
10 yok 5 var iş yaparmı
Bende onu diyorum şuradan aldım buradan sattım demenin kimseye faydası yok. Bizlerde duymak zorunda değiliz.
Sende 5000 lot olsa burada patron havası yaparsın .polen olduğun zamanları biliyoruz 50 lot 100 lot al sat yapıyordun
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugünkü alıcıların maliyeti hep 47 üstü. Mantiken yarın adamların maliyetine kadar kolay çıkar. Zaten satıcısı yok tahtanın. Gedik bile mal gelsin diye devre kesince eşleşmede kaç bin lot almıştı.
Huylu huyundan vazgeçemiyor. ;)
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur
Umarım öyle bir zaman gelir.
Bir zamanlar Kerevitas gıda vardı .5 lerde git gel yaptı.Yuzde 8 den yüzde 1 e düşüyordu.Bunu sürekli yapiyordu.O kadar yipratmisti ki..Çoğu ky. sattı.Hisse 98 i gordu.
Bu hissede çetenin ötesinde çok kalınlar var.Onlar sadece asalak .Ruhunu satan parazitler.Asil bu kalinlara ulaşmak lazım.Senin üç kurusuna göz dikenler...
Alavere dalavere seytansi hareketler.
Onumyzeji günlerde çok hızlı seanslar olacağını düşünüyorum.
Bugün merrril lynch robottan çok işlem yaptı. Hissenin yükseldiği anlarda sürekli 129 lotluk emirlerle aldı. Büyük geri çekilmeler yaparken 1 er lot satış yapıp düşen kademelerden tekrar aynı şekilde alışlar geldi.
Bu arada iş ve gedik gibi klasik tahtayı aşağı yukarı süren kurumlar işlem yaptı. Gün içinde gediğin takası merrilli geçti. Nette 8 10 bine ulaştı gedik.. Sonra klasik gedik aldıklarını geri verdi, aşağı bastılar.
Silkeliyorlar ne gelirse. Ben hlgyo da 2.5 yıl bekledikten sonra böyle bir silkelenmiştim. Turgg de böyle olmayacak dedim ama beni de biraz silkelediler😁 ama sorun yok bu sefer yüksekten de olsa almayı göze almış durumdayım.
Yarın merril tekrardan işlem yapacak mı merak ediyorum. İnşallah sadece iş ve gediğe kalmayız.
Bu derece yabancı takası artışı gayet iyi.
Hayırlısı olsun.
Günaydın kademeler
Satmak isteyen satsın boşa taramasin aşağı doğruhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a395406441.jpg
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A1 131 e başladı.
Bu saate kadar toplamayan ya da elinde tutmayanın maliyeti yıllardır bekleyen bizlerin maliyetinden çok olsun bi zahmet, imar kapıya dayanmış kim satar malını bu saatten sonra almak isteyene mal çok, aşağı çekince mi çok toplarsın yoksa yukarı götürünce mi, Turgg yatırımcının dikkatini hala çekmedi, bir kısım yabancı alışı hariç ancak haftaya Eczyt ile dikkatler Kartaldaki arsalarda olur kanaatindeyim ytd
Bas bas nereye kadar 47 olmasın diye imar imar imar... ytd
Perşembe pazarına çevirdiler yine hisseyi, askı da bitmek üzere hala zirveyi kıramadı.
Ateş 🔥 aldı artık dikkat çekiyor bakalım ne olacak ytd
Bu günün alıcısı kim? Takas görebilen atabilir mi?
ALICILAR NET LOT MALİYET
teb 3380 48
MERRİL 2650 47,6
AK 1569 47,75
SATICILAR
A1 1782 48,07
YAT.FİN. 1490 47,42
DENİZ 1200 49,45
GEDİK 1100 49,35
TURGG:
Son Fiyat: 47,3
Son Hacim: 3.181.127
İlk 3 Alıcı: Merrill Lynch:3.023 TEB Yat.:2.930 AK:1.870 . İlk 3 Satıcı: Gedik:-2.284 Yatırım Finansman:-1.495 Deniz:-1.179
Yanılmıyorsam rahmetli Kemal Sunal' ın filmiydi, Şaban ne kadar sert erkek olduğunu cümle aleme göstermek için mahalleden paralı adam tutup sıraya dizip tekme tokat dövüyordu tokatı yiyen tekrar para almak için sıraya geçiyordu hemen. Bunlarda satıcı tarafı boşken dönüp dolaşıp alışa girip kafaya tekme tokat yiyorlar malı. 5 senedir şu bayat numaralarından vazgeçemiyor spek onun için de karınca kadar yolu zor alıyor. :)
Kademe görebilen varsa paylaşabilir mi
Teşekkürler şimdiden
Buyurhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...68f34d6173.jpg
birileri iş olsun diye çevirmese malları....
oturacak 50 li fiyatlara...ama olsun geciktirir yanlızca...
MERRİL robotuna selamlar
çok eğlenceli olmaya başladı bu hisse. hala 129 129 alıyor :)
Üç yıldır aynı ipte asiliyoruz.Kol mol kalmadı.Ustune üstlük bir de tartaklama yok mu ...Yine de o ipten düşen yok.Simdi sallama donenine geçtiler.Ha gayret biraz daha sabır.Birbirimize destek çıkalım.
Vinnn
Turgg 47.42
19 Şubat
17.35
TURGG:
Son Fiyat: 47,06
Son Hacim: 4.728.515
İlk 3 Alıcı: Merrill Lynch:4.329 TEB Yat.:3.380 Vakif:2.847 . İlk 3 Satıcı: Garanti:-2.458 Gedik:-2.432 YapiKredi:-2.110
Bu kadar sığ hissede bu kadar kısıtlı zamanda iş yapmak kolay değil.Hem mal dökecem diye uğraşacaklar, hem yeni alıcıları uzak tutmaya çalışacaklar. Çok geç kaldılar operasyon çekmekte, hareketleri çok panik olduklarını ele veriyor.
dun ku gedik 51.50 den o kadar mali aldi mesala kardesim 700 lot satti 51.50 den karsilikli islem olmadi sanirim...adamlar cidden aldi ama ne olduysa zararina sattilar...bunlar bedavami aldi bukadar lotlari...