Şirketin satılmayıp , tasfiye edileceğini düşünüyorum çünkü Atlas Halı ve Royal halıyı ayırıp öyle ihaleye çıkarmışlar, alıcak kişi olsa böyle birşey yapmazlardı 2 sini bir vermek isterlerdi
Şirketin satılmayıp , tasfiye edileceğini düşünüyorum çünkü Atlas Halı ve Royal halıyı ayırıp öyle ihaleye çıkarmışlar, alıcak kişi olsa böyle birşey yapmazlardı 2 sini bir vermek isterlerdi
Ben bu tahtadan mal almak istesem daha profesyonel davranirdim🤣 Kafası çalışmayan adamlar cok komik oluyor ya😁😁😁 Acemi hırsız gibiler herseyi ellerine yüzlerine bulastiriyorlar
tasfiye edilecek şirket 72 yeni işçi alımı yapıp bayi ağını genişletmek için uğraşmaz. satılmazsa faaliyetine devam eder. faaliyetine engel bi durum olduğu için gözaltı pazarında değil bu hisse.
satıştan önce tahtası kapanmış demirbankla kıyaslayanlara kulak asacağınıza aracı kurumunuzun araştırma departmanını arayın sorun bundan sonra neyle karşılaşabilirim diye.
Bu arada şirket halka açık yani alıcak kişi sadece %50 sine 500 milyon tl + borç üstüne alıcak yani %100 ü 2 milyar tl ye gelmiş olucak 2 milyar tl ye 10 tane royal kurulur :) 0 dan
Bu arada şirket tmsf nin eline geçmeden önce zaten bu fiyatlarda fiyatlanıyormuş 1.5 2.85 tl arası siz bu fiyattan alıpta kaç tl den satmayı düşünüyorsunz açın grafiğine bakın azıcık
Adamı zorla konuşturacak fabrikadan
sen o makineler alamazsın arazisini daha saymıyorum marka katmadim kur bakalım
O kadar efendisi kurt
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa'nın en büyük entegre yünlü dokuma kumaş üreticisi YÜNSA bile 70 milyon tl ye satıldı borcu çok azdı , Borcu inanılmaz seviyelere ulaşmış piyasada fetö şirketi olarak bilenen şirkete kim 2 milyar tl verip borçları ile birlikte alır akıl var mantık var ihaleden birşey çıkmaz ve tek tek fabrikalar satılıp tasfiye edilir şirket
:)) tamam sen almazsın, zaten salı alamayacaksın. boşuna uğraşma bence. ilk mesajın ve tüm mesajların bu başlığa yazılmış. bakkal hesabın da yanlış. %50 değil 70. o bahsettiğin borçlarından hariç satılıyor, aç satış ilanını oku. salı günü gelecek kapı bekle ya da. 200 milyona royali kurarsın demek:))
350 milyon tl=50 milyon dolar bedava İstanbul'da lüks bir site parası hey yavrum hey ölmüş eşşek kurttan korkmaz ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba kurt kardeşim royal için hesap
Acmisin ne iş başka yerde yazında yok panik yapıp mal kapma peşindesin bu acik net yoksa iyilik yapmak için burada ne işin var neden yeni çıktın meydana sen hayırdır demezlerml sana kardeş ellinde senet yoksa boşu boşuna konuşma akılı başka yerde ver
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar çok rica ederek operasyon yapanlara cevap vermeyelim ve de kaale almayalim. Bu insanlarin derdi kafa karışıklığı yapıp mal sattirmaktir. Ne koparirsam kardır mantığı yani. Arkadaş belli ki acemi. O yüzden yokmus gibi davranıp gerçek bilgi paylaşımı yapalım..
Koskoca bankasyayı 155 mlyon tl ye kimse almadı 2 milyar tl ye Royal alıcaklar haklısınız :) İhaleden hiçbirşey çıkmayacak şirketi tasfiye edip kottan çıkarıcaklar ytd https://www.haberler.com/bank-asya-2...464063-haberi/
Tahtası sığ olduğu için yüklü bir alım dedim. Ayrica alacağım eger fırsat verirse sözümüz söz... Yatırım tavsiyesi değildir.
Yaklaşık 7 ay’dır bu hissedeyim. Yazılanları okur çok nadiren yazarım. Şükür🙏Royal ile ilgili Beklediğim günler yakın “uçan halı” olacak derkende bunu kastetmiştim. Şirketin satış haberi ile birlikte foruma dadanan ulu’yan zekası sıfır olan arkadaşa birkaç bilgi vereyim.
Öncelikle nekadar cehalet içinde olduğun belli yazdığın hersey mi yanlış olur arkadaşım.
1. Şirket 353 mn bedelle borçsuz şekilde satılacak satis ilanı orada borclardan ayrı diyor
2.Şirketi kimse almazssa tasviye edilir diyorsun şirket feto operasyonunda kontak kapattı tasviye olmadı. 72 işçi alındı fabrikaya iş yetismiyor nasıl tasviye olacakmis🤔500 mn cirosu var!💪
3. Bank Asya’dan bahsetmişsin Bank Asya bir finans kurulusu devlet neden para ile parayı kurtarsin, gider yenisini açar ama bir Royal acamaz çünkü Royal sanayi şirketi.
4. Yunsa için 70 mn demişsin yunsa için bence 70 bile çok yunsa’nın mal varlığı yoktu arsasını çoktan satmıştı daha ondan bile haberin yok.
5. Dunya Savaşı'ndan kamış fabrika (yunsa) ile Royali kıyaslayan cahilin birisin.
6. Royal satilmassa ki Bence bu fiyata kesin havada kaparlar. Hadi diyelim ki satılmadı satılmasa dahi yıl sonu 20 mn net kar eder.
7.Bu arada şirkette çalışan kişi sayısı 700 buda ortalama 3000 kişinin geçim kapisi demek. Bilmem anlatabildim mi😉
Bir atasözü ile bitireyim
“İt ürür kervan yürür”😉
Forumda ki gerçek kişilere selamlar iyi bayramlar 👋
Ortaklar öncelikle merhaba, beni bu forumda bilen arkadaşlar bilir. Cüzide olsa bir malım var royalde. Fakat hakikaten satış ile ilgili bir sürü muamma var benim kafamda, onları şöyle sıralamak istiyorum. Lütfen net bilgiye sahip olan arkadaşlar yazsın.
1- Şirket hisse satışı yapmıyor, bu çok net. Bi aralar otomasyoncu nickli arkadaşın dediği gibi tib satışı oluyor. Eğer böyle olursa bizim hisseler ne olacak?
2- İhale başlangıç fiyatı 353 mntl fakat borç içinde dışında mı şartnamede net bir açıklama yok. Eğer net açıklama gören varsa link atsın okuyalım.
3- Satış ilanı var ama hala kapta haber yok.
4- Acaba salı satışa kadar tahtayı geçici olarak kaparlar mı? Çünkü tmsf satışlarında genelde öyle oluyor.
Uzun zamandır Royal takipçisi olarak bir yorumda ben yazayım. Şu satış ilanında çok belirsizlik var. Ve bu satışta ky nin payı yok. Nerden cikariyorsun dersen 353 milyon borçsuz satılacak deniyor. Sizde hemen 6o milyona bölüp 5 TL değer biciyorsunuz. Bu satış ilanindan ben bunu anlamıyorum. Bu satış ilanindan ben şirketin isminin dahil tüm varlıklarının satildigini ve borçlu kısmının da ky ve TMSF ye kalacağını anlıyorum.kisacasi bu satış bu şartlarda olursa tam bir fiyasko. Ama olurda ek bir açıklama yapılır belirsizlikler netliğe kavuşur o zaman haklısınız derim.
VIA_A3_Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek olarak da sunuda belirteyim şirket bu haliyle alacaklarını tahsil edip borcu kadarda ihaleye edilse nakpilsadan 35o milyon alacağı + 600 milyon ihale bedeli - 650 milyon borç /60 milyon hisse başı 5tl ye tasfiye edilir ama şu haliyle ihale edilir alacaklarını da alamaz ise 10 kuruş etmez
Arkadaşlar satış haberine bile bu kadar olumsuz bakıyorsanız. Sizin bu kağıttan beklentiniz neydi de aldınız. Bu kağıt için gelebilecek en iyi haber satış haberidir. İçeriği ne olursa olsun kurtuluşumuz satıştır. Tek risk satılmama riski dir. Yunus Emre Termik santralinde olduğu gibi. Korkusu olan yarın açılışa satış versin. Birbirinizin kafasını bulandırıp vebal almayın. 2 liralık şirket 6 liradan satışa çıkıyor siz hala polemik yapıyorsunuz birbirinizle. Para cesareti sever bunu unutmayın.
Tahta büyük ihtimal 1 2 hafta içinde işleme kapatılacak İhaleye kadar , İhaleden sonuç çıkmaz isede tasfiye süreci başlayacak .
https://www.haberturk.com/ekonomi/is...esi-sonuclandi
Bmc Ethem Sancağa satılırken şirket satılmadı Bmc nin ismini değiştirip borçsuz bir şirket aldı geri kalan borç tmsf nin üstüne kaldı böylece ethem sancak borçsuz yeni bir şirket aldı yani royalde aynısı olucak makinalar fabrika satılacak isim hakkı ve borçlar tmsf de kalıcak tib satışı böyle olur
Tib satışı şudur Royal Halı ve Atlas halının tüm taşınmazları, gayrimenkulleri , makinaları , patentleri a dan z ye alıcı şirkete satılır ,Şirketin hisseleri satılmaz ,Satış sonrası İçi boş borçlu bir şirket kalıcak sadece ismi kalıcak
Detayları okuyabilrsiniz https://hizliresim.com/RPkeCO
Türk Ticaret Kanunu'nun 447. Madde hükmü uyarınca, şirketin borçları ödendikten sonra şirket tasfiyesinde bakiye kalması ve şirket ana sözleşmesinde aksine bir hüküm olmaması halinde küçük yatırımcıların bu bakiyeden pay alabileceği, bir şirketin hisse senedini almak suretiyle şirketin karına ortak olurken aynı zamanda zarar riskini de göze almış olmaları gereken yatırımcıların şirket ortaklarından farklı bir haklarının bulunmadığı anlaşılmaktadır /// Açıklaması şirket borçlarına karşılık satılacak borçlar ödenir ve geride para kalırsa o parada hissedarlarlaradn hissesi alınıp tahtası kapanıcak / Para kalmazsa yine tahtası kapanıcak
Sayın Yanlızkurt diyelimki dedikleriniz doğru. Neden bu kadar hararetli şekilde bizi bu dertten kurtarmaya çalışıyorsunuz onu anlamıyoruz forum ahalisi olarak. Elinde yoksa foruma girmezsin. Elinde varsa yarın satarsın. Bankasya örneği veriyorsun. Bankasyanın bankacılık lisansı iptal edildi. Zaten faaliyette değildi. Tekrar ediyorum. Vebale girme masumun ahı çıkar. Para kazansanda huzur içinde yiyemezsin.
Rahatsızmısın sen amacın nedir bu güne kadar yokken birdenbire ortaya çıktın kıl kıl Mesajlar atıp duruyorsun. Hissenin olup olmadığı dahi meçhul
2000 Yılına ait bir örnek daha Medya Holding( Atv Ve Sabah) tmsf tarafından borçlarına karşılık alınır ve tib ile satılır .Medya Holding borsaya kotedir , ve Medya Holding kottan çıkarılır . Elinde Medya Holding hisseleri olanda soğuk bi su içer
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...ildi_ID340132/
Bank asya değil sana tonlarca örnek veriyorum tib satışı ile ilgili Tib satışı ne onu bilmiyorsun gelip burda yatırım yapıyorsun .
Bmc,Medya Holding,daha birsürü tib ile satıldı ve hepsi kottan çıkarıldı elinde hisseleri olanda soğuk su içti yanlış anlama Royal 1 hafta tavanda gidebilir bu önemli değil ama sonuç ne o önemli şirket kottan çıkarılcak tib ile satıldığı için.
benim burada amacım ky mağdur olmasın , arkasında binlerce mağdur bırakmış şirketler var tib satışından 10.ayda ihaleye çıkıyor ne uçar ne kaçar en azından muallak ortadan kalkar elinde hissesi olan tutabilir ama yeni alıcak kişilere önerim bekleyin mağduriyet yaşamayın .Yinede kar zarar kardeştir ben üstüme düşeni yaptım uyardım.
Tib satışı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen okusun.Halka açık bir şirket Medya Holding tib ile satılıyor satıldıktan sonra kottan çıkarılıyor yeni sahibi 0 dan tekrar halka açmak istiyor eski sahipleri su içmek durumunda kalıyor
https://www.medyafaresi.com/haber/37...mansetten/1456
Arkadaşlar hisselerimize sahip çıkalım. Demek ki pasta baya büyük 😁😁
https://www.google.com/amp/s/www.eko...a-var.html/amp
Şiddetle linke bakmanızı öneririm. Güncel ve doğru bir haber ise çok umut verici
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Arkadaslar tmsf ile yazismamdir. Satılması durumunda ne olacağını sorumustum
https://i.hizliresim.com/BHul6R.jpg
Dayanamadım paylaşayım dedim. İciniz rahat olsun diye paylaştım
Burdan siz ne anladiniz
Şirket icra yolu ile ticari bütünlük olarak satılıyor.Yani mal varlıkları satılıyor (borcuna karşılık satılıyor) .Yeni alıcak kişi Royal i bütün olarak almıyor şirketin mal varlıklarını alıyor , borcunu alıcaklarını vs ben karışmam orası tmsdf de diyor anladığın.Kaymağını alıcak kişi yicek yatırımcılarda soğuk su içecek .