Bu arada sıfır altılma işi 27 Temmuz a ertelenmiş.
https://www.borsaistanbul.com/duyuru...in-Ertelenmesi
Printable View
Bu arada sıfır altılma işi 27 Temmuz a ertelenmiş.
https://www.borsaistanbul.com/duyuru...in-Ertelenmesi
Dolar ikili depeye gidecek gibi bir his var içimde.
Yarın tekrardan alış deneyeceğim.
Bugün endüşük gösterdiği rakamın üstünde alışım vardı ama
benimkiler gelmemiş.
Zaten milisaniye kalmış oralarda.
Nasıl oldu anlamadım.
Neyse 688 den filan girebilsek, 720 ye dek satmıcam bi daha.
Huylu huyundan vazcaymassa pek dabi. :he:
bilgi için teşekkürler sayın devran42...
eğer hala gündemden düşmediyse sıfır atma işi benim ağustos sonuna kadar yeni dip beklemeyip B dalgası oluşumunda ABCDE düzeltme beklentim daha önce evrilebilir dediğim WXY düzeltmesine döner...babalar bunda mı anlaşma sağladı acaba. bu daha iyi olur tabi ki...
ABD ADR ler karışık.
https://i.hizliresim.com/ZnjduY.jpg
Benim yazdıklarımdan etkilenerek 7.5 - 8 aralığında thy alan varsa yarın yukarı olunca bir kısmını verebilir. Yarısını verse maliyeti 4 liralara inmiş olur. İşin doğrusu kendi aklınızla alıp kendi aklınızla satmak.
Thy tahtasının tarihi ibretlerle doludur. Yeni başlayan varsa özellikle vadelisinde küçük miktarla alıp satması mantıklı olur.
Ben vermeyeceğim, elimde bulunduğu sürece vadeli ve spot arasındaki makastan faydalanabiliyorum. Her gün, bazen gün aşırı maliyet düşürme imkanı var, geri çekilme olsa bile beni etkilemez. Bu imkan olmasa yarısını verirdim.
Başka bir hisse almayacağıma göre TL taşımaktansa thy taşımak daha az riskli.
İşler düzelirken bunu ve gıda hisselerimi veririm. Hangi sektöre, hangi hisseye geçeceğime o zaman karar veririm, biraz futuristlik yapmak gerekiyor, bazı şeyler değişecek. İşler zora girince hükümetin borç para bulacağına da hala inanıyorum.
Hem PGSUS hem de THYAO icin strateji hazırlıyorum.
PGSUS da en az 10 TL THYAO en az 1 TL alma stratejisi
Yarın işlem yapacak olan varsa paylasayım
Bence dolar da son iki gün..en geç önümüzdeki haftadan itibaren gümleyecek.. Bu yazdığım burada kalsın..
ABD, dünya sağlık örgütüne desteği kesti.
IMF, Brezilya ve Türkiyenin ciddi ekonomik sorunlarla karşılacağı uyarısında bulunmuş..
Borsada tepki bitti ya, Olumsuz haberler pompalanıyor..
Ayrıca dolar yükselirken borsalar nasıl yükseldiyse,bu sefer de tam tersi olabilir..
Dolar aşağı,borsa aşağı..hımmm güzell..
Bugün biraz terletti beni:)
Sabah tarihi bir ters köşe yaptılar..Dün 10,9 kapamıştı tüm kağıtlar eksiyken 11,28 oldu..Oradan vere vere bir geldi 10,15'te devre kesici girdi yani tahta kapandı..Maalesef o sırada full mala daldığım için diğerlerini satıp bunu yakalamam 10,49'da oldu..10,65 sattım çıktı indi ama çok kötü kapadı..
Ani çıkışlarda yakalarsam çok iyi kazandırıyor düşüşleri de çok keskin.
sayın TOKATYILDIZI470
benim 10/10 um vob için ayırdığım yani vob hesabımda duran miktarın %10 nu. yani sıfırlamam imkansız. bazen çok nadirde olsa 20/10 a çıkarım. 100/10 1 kez oldu o da 5 dakika ya sürdü ya sürmedi yıllar önce gelen bir fırsatta...ama uyarınıza teşekkürler...
Aman polemik olmasın yanlis anlamayın.
Sayin Dalgaci sız kendi mesajınıza alıntı yapmış ve bende iki gözüme katılıyorum demissiniz
Alenichev ile ilgili
Eskiden ikigozum nickli bir arkadas vardı diye hatırlıyorum.
Alenichev yazısından sonra ikigozum yazısı goremedim ama sız kendi mesajına alıntı yapıp ikigozume katılıyorum deyince kafamda soru işareti doğdu.
Not : aslında 2 nickli olmanızda hiç sorun olmazdı. Önemli olan hoş uslubunuz ve güzel taktiginiz
https://i.hizliresim.com/QEMfB9.jpg
PGSUS da nasıl günde 10 lira kazanılır.
P.S. Hızlı hareket etmek ve riski sevmek gerekiyor
-------------------------------------
16 NİSAN PERSEMBE TABAN 46.71 TAVAN 57.07
REFERANS NOKTALARI 48.80 - 49.20 / 53.00 - 53.50 (53.50 üzerine az da olsa cıkabilir)
1. Senaryo.
Pgsus eksi acar. 50 TL altı beklenir. 49 TL en uygun seviye. 50 TL altında yavas yavasta toplanabilir
Yukarıya tepki verir ve 53 ile 53.50 arasından revers short olunur ve buradan piyasanın durumuna göre tutulur ya da 49 50 arasından pozisyon kapatılır.
2. Senaryo.
Pgsus artı acar. 53.50 den short 49 liradan reverse long olunur.
Adamlar pgsusta veremediklleri mali yukardan rahatça yukarı cektilerse ki ben öyle olduğunu dunuyirum. Bu yüzden endexe sert düşüşler olmadan işi bitirmeleri gerek. Pgsus emdexe ters kagittir bundan sonra endex yukarı giderse çok rahat verirler tabana doğru vererek. Bugün sadece pgsusta işlem yaptım akşama kadar. Stoplu işlem yapınca yakalanma ihtimalin yok.
sayın 777,
doholler duruyor mu? :)
Maskelerden umudumu yitirdim.(fotoğraf gerçekse gerçekten çok yazık)
https://twitter.com/elifferten/statu...63864518557699
EREGL den cok umutluyum. Bugün paranın cogunu buna koydum endeks cerezlik.
Dolar neden hala düşmedi.
Sabahı mı bekliyor acaba.
O maskenin geliş fiyatı 600 krş. yani Vatandaşın değeri bu kadar. bunu anlamış olduk.
Her evde dikiş makinası var, şablonlar da var, evde yapılabilir olması lazım.
Muhtemelen şık görünmez, fakir herif evde yapmış derler çekincesi olabilir.
Ben bulamasaydım mecburen evde bir tane dikip markete gidecektim.
Aldığım şeyin kumaşını bulsam dikişi basit, kulağa takmak için de lastik gerekmiyor.
Bazı uzmanar kendini korumak için değil başkasına saygı ve bilmden hasat isen başkalarını korumak için takmak gerekir dedi.
Bu beklenti gece 23.49 Saati itibariyle
seans kapalı iken yapılmış olup Zabaha hiç birşeye bakmadan tahmin sezgi ile edilmiştir
Uzun saatler iş değişe bilir farkında olalım
Kesinlik payı yoktur / tutarsa tuttu tutmazsa tutmadı deriz ...
Yarına Eksi Açılış bekliyorum
Dowun da Daxı da Benzin döküp Yakarlar diyorum
Al tut Sıkıştır tavsiyesi değildir
Ytd