Tabana degilde tavanin bir kac kademe altina yazsaniz zincir emiri?
(Konudan bilgim olmadigi icin yaziyorum kusura bakmayin)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Onu ardyz yaptım 37 liradayken olmadı...çakallar %4 eksi yaptı devre kesti... 10 kuruş aşağıda kaldı benim emirim... devreden bir cıktı taban.... haliyle satmadi..hop arkasından bürüt takas uygulaması geldimi 2 seans da öyle taban yedik mi olduk mu %40 aşağıda...:))) tecrübe ile sabit
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky günlere oranla satışlar:
1. Gün 69 bin lot
2. Gün 70 bin lot
3. Gün 140 bin lot
4. Gün 419 bin lot
(Yanlışım varsa lütfen düzeltin)
Bu hesapla Ky'nın toplamda 700 bin lot sattığını görüyoruz. Hala ellerinde 8.8 milyon lot var buda toplamda %10 bile satılmadığını gösteriyor. Oyuncuların eline de 2.3 milyon lot geçri fakat tavandaki alıcılar ve Ky'nın malına sahip çıkması bana huzur veriyor. Daha gidecek yolumuz var gibi gözüküyor.
Valla arkadaslar benim hedefim %50 primle satmakti. Ama bugun patronun 2milyon lotu havada kapildigi icin (kimin aldigi belli degil belki kendi bile almis olabilir) hedefimi yukseltme karari aldim.
Rabbim herkese bol kazanclar nasip etsin.
Bugün gün de 10 mil.uzeri tavan olursa,helal diyeceğim bakalım...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.2m tavan. Eşleşen 400 bin. Hadi hayırlı olsun, yarın görüşmek üzere :yahoo:
Tavan da bekleyen ne kadar alıcı var
12 milyon
298 var herkeste ama ky vermek istemiyor. büyükler toplamak için can atıyor. Bu kağıdın gidebileceği yeri analiz edecek birisi varmı acaba?
bir alıcı derinlik geldi az önce. satanların tamamını a1 almış.
Arkadaşlar, Tavanda sürekli bu kadar alıcı beklerken ve satılan tüm hisseler aracı kurumlara giderken bir KY olarak birkaç gün emir girmeyeceğim. Aksi durum aracıların ekmeğine yağ sürmüş olurum.
YTD.
Biraey aormak istiyorum. Alanlar ve satanlar icin hep araci kurumlar diyorsunuz. Bistte islemlerin hepsini zaten araci kurumlar yapmiyor mu?
Atiyorum benim yaptigim islemlerde araci kurum olarak gorunuyor. Sanki araci kurum tum alimlari kendi icin aliyormus gibi bir hava yaratiliyor?
Peki madem aracı kurumlar kendilerine almıyor, neden o zaman hiçbir KY de 298 lottan fazla yok??? Bu hissede bu kadar işlem yapılmışken neden KY alım yapamıyor??
Kucuk yatirimcidan kastiniz sizin bizim gibi insanlar mi yoksa bunlarin icine buyuk paralarla bu isleri oynayanlarda dahil mi?
Nerden biliyoruz bir sahsin bot programlar kullanarak tum satislari toplamadigini?
Ornegin tavan furyasi bitip hisse normal islem girmeye basladiginda ben gidip tacirlerden(ornek veriyorum) 1milyon lot alik yapsam bunu araci kurum mu almis oluyor? Hayir. ???
Tum alim satim islemlerini sonucta araci kurumlar veya bankalar uzerinden yapmak zorundayiz. Anlatmak istedigim bu. Yanlis mi biliyorum acaba?
Arkadaşın aracı kurumdan kastı banka harici direk a1 gedik meksa gibi yerlerden alanlar. İş yatırım, vakıf, halk, yapı kredi adam akıllı alamadı daha. Onu kastediyor. Düz sizin bizim gibi vatandaşlar banka kökenli aracı kurum kullandığı için toplayanlar tahtacı şimdiye kadar.
Şuan tahtanın sahibi kim olacak kavgası var. İzliyoruz sadece elimizde 299 lotla :)
Anladim tabiki. Ama benimde anlatmak istedigim su: ben banka harici bir araci kurumla calisiyorum. Benim alim yaptigim veya sattigim hisseleri araci kurum kendine aliyormus gibi gosteriliyor. Yani o araci kurum uzerinden islem yapanlar kucuk yatirimci da olabilir.
Dunku 2milyon lot kimin elindeyse maca 2-0 onde baslayacak demektir.
Onemli olan tavan serileri bittiginde ayni hizda geri dusmemesi. Bunu kimse istemez tabiki. Ama elinde yuklu miktarda mal olan adam bir gun tavandan mallari satip bir kac taban serisi yapip tekrar mal toplama mantiginda olabilir. Bunlarin hepsini bekleyip, izleyip girecegiz.
Size katılıyorum. A1 almış, gedik almış, qnb almış derken aslında o kurumlar değil de o kurumlardan alış veren şahısları düşünmeliyiz. Kurumlarda kar etmek için alım satım girebilir tabii ki ama her emiri de onlara bağlamamak gerekir. Şuan A1 de yatırım hesabım olsaydı ve gönderdiğim alış gerçekleşseydi siz aaa a1 yine malı toplamış diyecektiniz ama temelde mal sahibi ben olacaktım.
Ky'nın alamama sebebi ise %90'ının bankalarla çalışması. Bankalar kullanıcılarına daha stabil daha güvenli daha geniş çaplı hizmet sunarken hız konusunda geride kalıyorlar. Nasıl mercedesler iyi güzel stabil günlük kullanıma uygun kaliteli arabalar olsa da Ferrari marka araçlar daha özel bir kitleye hitap edip daha yüksek performans sunuyorsa aracı kurum mantığı da aynı mantık. Ayrıca aracı kurumlarda emir sırasında en önde olabilmek için aylık 30-50 bin liraya satılan özel emir paketleri olduğunu duymuştum.
Bence siz istisnasınız. Zaten aracı kurum adı üstünde aracılık ediyor, illa ki arkasında yatırımcılar var alanların. Benim gördüğüm ama banka kökenli olmayan aracılılar genelde trade amaçlı düşük komisyon ödeyen ve en az 1-2 milyon nakiti olanlar. Onlar yeterince toplarsa her türlü oyunu oynamaya başlarlar.
Bültende söz konusu halka arza ilişkin ayrıca "Kurulumuzun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği uyarınca, halka arz edilecek payların nominal değerinin yüzde yirmi beşine tekabül eden 2.312.500 TL nominal değerli paylar da satışa hazır bir şekilde bekletilmekte olup, söz konusu paylar, Şirket paylarının borsada oluşacak işlem fiyatının, halka arz fiyatının %25’inden fazla yükselmesi durumunda izahnamenin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayım tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde borsada satılabilecektir" ifadeleri yer aldı.
10.779.471 bekleyen
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben artık bekleyemedim bugün verdim benden alanda kazansın Biryerde şükür etmesini bilmeliyiz.. Allah bereket versin.. %60 kar
Haa bundan sonra 1-2 tavan yapsa çok üzülmem.. Ama şöyle 4-5tavan yaparsa tabi şu anki kazanca göre % 100 kayıp olur ozaman kayıp büyük olur.. Artık hayırlısı herkese bol kazançlar dilerim..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben vermedim bakalım yarın ne olacak
alıcı bir milyon kalana kadar devam
Rtalb az yakaladık...bakalım...buda dursun 299...
bende bugün vedalaştım. Bereket versin.toplam 598 tane vardı, kalanlarada bol kazançlar..
kaç gündür alabilen oldumu aranız da 298 den başka lotu artan kaç kişi var hep emir veriyorum gelmiyor serbest emir de girsek yok gelen giden
Ben sembolik takip amaçlı 1 adet tavana alış girdim.dün akşam 18.16 da .Ama gelen giden yok :)))
Benim anladığım bize alış fırsatı verdiği yer de geri dönüş an meselesi diye düşünüyorum..
Kesinlkle yatırm tavsiyesi değildir
Cuma günü çözülür diye düşünüyorum...bakalım mesele dün ve bugün alan aracı kurumlarin satıp satmamalari...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.