Sayın jnothan sana meksika biberi alacağım. Metyusun gönderdiği samandağ biberi ile birlikte ye. Afiyet olsun.
Printable View
Sayın jnothan sana meksika biberi alacağım. Metyusun gönderdiği samandağ biberi ile birlikte ye. Afiyet olsun.
Acıların adamı, küçük emrahın kahkası takipteyiz
Sevgili Torik,
Biz hiç bilmemişiz tatlıyı, yememişiz. Sen baklava falan diyorsun ama hayal edemiyorum ben. Geçen bir yere gittik, baktım bardak içinde kırmızı bir şey. Dedim hele bu nedir? Manolya manolya dediler. Ver hele dedim ondan, bir bakayım neymiş. Yedim ama pek bir şey anlamadım.
https://i.hizliresim.com/kUeWJY.jpg
Ooo sayın jnothan bayağı elit yerlere gidiyorsunuz. Bu sunum bu lezzetler gizli gizli baklava yediginizin delaleti. Afiyet olsun.
Sayın jnothan sizin bu hissede oluşunuz bize cesaret veriyor. Daha çok heyecanlanıyoruz. Takipteyim. Yolunuz yolumuz.
Sayın jnothan dun akşam cok güzel bir çorba ictim. Icmeden önce o kadar çok toz biber attim ki inanamazsın. Sonra sen aklıma geldim. Çorbayı daha bir iştahla içtim.
Janathan abim hadi baklava yiyeceğine ..antakya da kozde peynirli künefe ye .... ozaman tatlının değerini bilirsin...
Haaa ben israrla aci istiyorum dersen Samandağ biberi birebir..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayin jnothan çok kibarsınız. Teşekkür ederim. Saygılar sunuyorum. Beni yormak istemediğini anlıyorum. Ancak teklifinizin basamak sayısını artırırsanız memnun olurum. Daha cömert olmanızı bekliyorum. Yatırım tavsiyesi asla değil. Saygılar sunuyorum sayın jnothan..
O imkanlar olsa, durumumuz olsa fabrika senin. Ama nerde?
Bu arada, Brisa iyi güzel. Kendi halinde bir şeyler yapıyor. Ama sen neden Kordsa ile ilgilenmiyorsun? Oraya da gelsene? Uzun vadede çorbanın bir baharatı da oradan çıkar belki. Tek baharatlı yeme.
Bir anda birden fazla tatlı yersem tadları karışır. Ayrıca şişkinlik yapar. Bence güzel beyaz büyük bir dikdörtgen tabakta dondurmalı baklava veya dondurmalı künefe veya kopukl bir kerebiç ama sadece biri olacak
üçgen içinde sıkışma görülüyor.kırılım yönünde hareket beklenir.aşağıda 21 günlük ortalamalar var ,kısa vadeli destek bölgesi olarak çalışabilir.yukarı kırılımda ise kısa-orta vadede fiyatların maviye gitme isteği olabilir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...414e1e4ec7.png
yukarı kırılım geldi.kısa vade için öncelikle yeşil trend takip edilebilir.18,90 yeşilden gelen günlük direnç.
sonrasında yeşil üstünde kısa-orta vade için mavi trend (22,50-23,00) seviyeleri beklenebilir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...8b95aca703.png
Bu resmi (BRİSA_$) hep yayınlıyorum..
Neden ?
Uzun vadeli yatırımın ne demek olduğunu, vurgulamak için..
https://i.hizliresim.com/PkSGEv.gif
Unutmayın, yeni tekerleme...
"Kaçan balık büyük olur"
Torik kardeşim..yani baklavayı yiycez dedin....bu topige sen ve keko dost harika geldiniz....
Gozlerimize inanamayacagimiz fiyatlar bunlar
out : "ACIMIZI ÇEKECEZ"
in : "KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR"
Sevgili İzmirli Hoca.. Acımızı hala çekeceğiz. Onda değişen bir şey yok.
Zamanında beklediğimiz için acı çekiyorduk. Şimdi her şeyimizle burada olmadığımız için acımızı çekeceğiz. Biz acı memleketiyiz. Akşamları açın bakın tv kanallarındaki dizilere, her daim ağlayan bir insan suratı göreceksiniz.
Diğer yandan, acımızı çektiğimiz bir husus ise kağıdın 1-1,2 dolara gelmemesi. Hani grafikte demiştiniz ya, bir düzeltme belki.. Böyle bir ihtimal var mı dersiniz hala? Yoksa acımızı çekmeye devam mı..
Borsa ' da yatırımda başarı, olasılıklar doğru değerlendirildiğinde elde edilir.
Şapkayı önümüze koyar duruma bakarız.
Burada şapka, başka bir bakış açısı olan beta nın (XU100 e göre) değerlendirilmesi.
Ve de, denizlerin fazla dalgalandığı bu günlerde, sağlam kayıkta olma durumu..
https://i.hizliresim.com/J4SYTO.gif
20 denemesi basarisiz oldu bakalım..ikincisinde ustunde kalıp orayı saglamlastiracak mi..
adam milletten malı almak için yapmadığı takla atmadığı madik kalmadı
şimdi malı toplamış millete verecek öylemi millet rüyasında görür BENCE brisa nın bir daha düşmesini.
yatırımcına hayorlı olsun güle güle taşısınlar
darısı kordsa ile çimsa başına
zaten topu topu üç şirketi var sabancıların borsada
Teknosa
Redmi Note 5A Prime cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan 3 4 yıl önce hisse için 3e düşer 4e iner diyen vardı kapak olsun :rtfm:
Sanirim bugun 20 kusuru gorup eksi kapatacak gibi..ulan yuzde 6 artı yi yedi gitti
Bence sen yelkenleri indirince düşüyor. HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama yuh yani valahha yuh 20,24 de deyip 19,20 lere don.
Umarım buradan aşağı giymez yetti gari..
Buyrun eksi olduk...yaninyuh sana spek .
Namussuz yuzde 6 cikip eksiye donmek .. aynı gün....vallaha yetenek ister
Dün anlayabildigim, yukarıdan kredili veya açığa alış girenleri yakaladılar, onları çarptılar, gibi. YTD değildir
Kor kuyuya atılmış
Bakalım bu kez nerede destek bulacak
:(
Fiili dolaşımı sadece yüzde 10
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşağı ve yukarı her türlü harekete müsait yani.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.