en son 4,70 lerden mallandım ve para kalmadığı için ben heyecanlanamıyorum. dün 5,15 de satışlarım vardı, 13 den döndüler. onlar gitseydi bende heyecanlanırdım.
Printable View
Bu başlığı şu anda 18 kişi okumaktadır. (9 üye ve 9 ziyaretçi)
kuluçka, angaralı umut, bufalu, By Akıl, cennetyolu, dteknik, insanol34, intelijansiya, TEKFAZ
hayırdır bişey olduda benmi göremedim.
Insallah olacak hep birlikte göreceğiz 😂
endeks oldu 1110 bunlar hala 90 ı kaldırıp indiriyo.enerjiler teker teker uçuyo,şimdide zoren başladı.
orge-aksen-zoren-akenr hareketlendi bizimki taktı 90 a öylece bekletiyor. endeks 1118 den kar realizasyonu bekliyo heral hisseyi 4,50 ye tekrar vermek için. 1500 puan değişen endeksde yerinden kımıldamadı. 5 den sonrada hareketlenmezse ve yarın endeks gevşerse tekfaz heyecanlanır.
Ben bunu bilir bunu söylerim.Bilanco kötü gelecekse yukarı çeker malı dağıtırdı.Bu baskı iyi bir şey hem bilanço iyi gelecek çünkü fabrika çalışmadı zarar yazmayacak hemde GENEL kuruldan herkesin aksine ben bomba haber çıkacağı kanaatindeyim.ytd
Hisseyi cok baskiladilar. Milletin sabrini ölçüyorlar etmiyecegim küfür....
84-85 e salacaklar gibi duruyor.
Halk 100 bin lotu teknkalrmde 4.90 dan aldı.Hisse 1 kademe çıkmadı resmen oyun pesindeler.ytd
ufak ufak yabancı alışlarımı görüyorum ne? yat fin ile credit topa giriyor gibi.
Kop artık mevsimi geldi....
Endeks %3 primli bizim yav..... Hala yedi cedlerini andirma pesinde.ytd
5.01 -5.13-5.30
5.01 -4.92- 4.83
endeks koptu gidiyo,oyalanma artık.
karanlık oda formatımı değişti? niye durmuyo bist?
31,76 Milyon kar geldi
Tekstil tarafındaki durgunluğa ve satış düşüşüne rağmen güzel kar.
bilanço çok iyide,bunlar bilançoyla götüren adamlar değiller sıkıntı orada.
Hemen hemen tüm enerji/elektrik/petrokimya firmaları, kârlarına/zararlarına bakmadan son 1 saatte uçtular. Bilançosu kesinlikle hayal kırıklığı yaratmayan ve teknik göstergelerinde sıkıntı bulunmayan arsan'ın, yarın (en azından saat 14'e kadar) bu atmosferden olumlu etkilenmemesinin kesinlikle sürpriz olacağını düşünüyorum.
Ben yine tekrar edicem ama ben genel kuruldan gündem dışı bomba haber bekliyorum.ytd
Piyasada hisse alım satımı yapan çoğu kişinin Arsan tekstilin büyük ağırlıkla enerji yada doğalgaz işleriyle uğraştığını bilmediğine eminim. Şayet yakında yapılacak Genel kurula elektronik ortamda yada şahsen katılacak yiğit biri varsa bunu toplantı gündeminde soru olarak sormasını yada önermesini isterdim. Bütün enerjiler %5-10 arası yaptı. Arsan Tekstil ise bilinmezliğinin de etkisiyle kayda değer bir hareket yapamadı..
Arsan Doğalgaz ve Elektrik Dağıtım A.Ş olsa mesela kulağa daha hoş geliyor. :) Farklı fikirler de olabilir tabi..
Bence de bilanço beklentilere yakın geldi. Şirketin kasasında yaklaşık 100 milyon civarı nakit te birikmiş durumda. Genel kurulda Serdar Bilgili grubu temettü için bastıracaktır. Temettü vermez ise de yeni bir yatırım vb olumlu bir karar da çıkabilir. Ayrıca bu bilançoda, İştirakleri sayesinde şirketin her yıl 60 milyon civarı bir kar getirebileceği ve Tekstil tarafının etkisinin fazla olmadığını da görmüş olduk.
bizde enerji firmasıyız ağalar,hazır güzel bilançoda gelmişken bi el atın artık. hatta el bile atmasanız hisse gider fizana köstek olmayın yeter.
bloomberg News'un konu hakkında doğrudan bilgiye sahip iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, Türkiye Karadeniz'de bir enerji kaynağı keşfetti ve bu kaynak muhtemelen doğal gaz.
BORSA İSTANBUL'DA ENERJİ ŞİRKETLERİ DEĞER KAZANDI
Borsa İstanbul'da enerji şirketleri yükselişe geçti. Ak Enerji, Aksa Enerji, Ayen Enerji, Aygaz, Tüpraş, İpek Doğal Enerji, Petkim, Zorlu Enerji gibi sanayinin önde gelen enerji şirketlerinin hisse senetlerinde yukarı yönlü sert hareketler yaşanarak yüzde 5'leri aşan prim görüldü.
Tekstil kısmının bilanço üzerinde etkisi az demiştim ama bilançoyu incelediğimde tekstil kısmında geçtiğimiz 6 aylık döneme göre 17 milyon TL olumsuz yönde fark tespit ettim yanılmıyorsam. Yani pandémi olmasaydı 50 milyon civarında bir bilanço gelmiş olabilirdi.
Ama bilanço herşeye rağmen çok iyi. Arsan'ın tahtası sahipsiz olduğundan kısa vadede hisse fiyatlarında fazla birşey olmayabilir ama uzun vadede yatırım yapılabilecek bir şirket olduğunu son dönemlerde sunduğu bilançolarla kanıtladı.
Aramızdan genel kurula katılacak varsa, Şirketin ünvanının Arsan tekstil,enerji yatırım AŞ olarak değiştirilmesini gündeme getirebilir.
yine değişen bişey yok. kırmızıyı gördü indirdi şalvarı. şimdi uğraşki yukarı çıksın.