Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
31d
Rusya devlet bağlantılı medya
Merkel: Başkan Biden ile müstakbel işbirliğini dört gözle bekliyorum http://sptnkne
Bak herkez GÜL döktüm yollarına şarkısını söylüyor:)
Printable View
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
31d
Rusya devlet bağlantılı medya
Merkel: Başkan Biden ile müstakbel işbirliğini dört gözle bekliyorum http://sptnkne
Bak herkez GÜL döktüm yollarına şarkısını söylüyor:)
çetinkaya faiz arttırdı, hemen ertesinde şutlandı...
uysal faiz arttırdı, hemen ertesinde postalandı...
artık gözleri öyle dönmüş ki MB geçmişi bile olmayan, bütün işi reisini rt'lemek olan adamı getirdiler...
bence ağbal ilk toplantıda faizi düşürür... sembolik de olsa 100 puanlık düşüş bekliyorum...
piyasalar badem bıyıklıyı "istemiyorlardı" görevden alındı.
siz diyorsunuz ki; "piyasalar bunu olumsuz görecek."
peki!
Demokratlar dunyaya baris getircem diyip dunyayi kaosa soka sinsi o.c. laridir
Isid ypg bu o.c.lerin eseri
Ahh herif su coronada biraz ciddi duracaktin 3 paralik ettiğin imajlarini yerle bir edecektin 4 yil daha
Güncel Haberler
@HaberRotaniz
·
53sn
AK Partili Mehmet Metiner koronavirüse yakalandı
medwig ;
investingi geçmiş burası..
şu zig zag midir ne skimdir , ne yazıyor bu sürekli saçma sapan..
Ayıcıkların gözü aydın. Bu hafta çok bunaldılar ama pazartesinden itibaren selalelerle rahatlayacaklar
bu hafta şelale olacak öyle mi..?
sizin neden sifirladiginiz belli oldu arkadaşlar..
sıfırlayıp sıfırlayıp poz aciyorlar vay arkadas ya..
Şimdi dolar kontrolünü yanlış anlayan olup salça olunmadan düşüncemi açıklayayım .
101 milyar dolar piyasadan çekilen dolar var , geçende yazdım bunun %60 badem sisteminde dir.
En azından çevremde olan kişiler de öyle , duyduğum yandaş şirketlerdede dolares olduğu söyleniyor .
Tr deki avel muhalifler trump gitti diye seviniyor
G.tunde bombalar patlamaya basladiginda sevinirler guzelce
4 yildir patlamayan bombalar ilk nerede patlar ???
Herifin gitmesiyle krizin siddetlenip akp nin oylarini arttircagi les bir doneme giriyoruz
Güncel Haberler
@HaberRotaniz
·
2d
Donald Trump’ın avukatı Giuliani, pazartesiden itibaren birçok eyalette dava açacak
Saraydan inme Naciye piyasa iilk toplantıya kadar şans tanır.
TR nin adı olmuş dıjj piyasada little china.
Ama doları olmadığından bu oyunu liranın geçtiği arenada oynuyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Longculari anlıyorum piyasa yukarı çıkıyor gibi yaptı cuma günü dışarıdaki vadeliler ekşi iken biz art i 1 yaptık. Adamlar diyorki haftaya düşecekse niye cuma günü aldılar. Sanki palalar bir tek vadeli de mi işlem yapiyor ve onlardaki paranın sınırı yok gibi. Yeni baskan Bidin in tr uzerindeki etkisini bilmeyen de lutfen islem yapmasin pazartesi bir banka eksi 7 uzeri acacak.uzun lafı kisasi pazartesi gap lı satış var kimse kendini kandırmasın. Olaki vadeliler art i acarsa bilinki sortculari kıstırmaya çalışacaklar ama bu da pala için çok zor olur. Ytd.
achtung schau, das ist sehr wichtig
Bye bye happiness
Bye bye love
Hello emptiness
Bye bye my love, sarı kafa goodbye
Somalı madencilere bir şey yok
Somali halkına var
Gerçi Somayı a.k.p kazanmıştı yine
Din alkolden daha fazla uyuşturuyormuş
Güncel Haberler
@HaberRotaniz
·
12d
Almanya, Türkiye’nin tamamını yeniden riskli bölge ilan etti
Şimdi bu değişikliği faiz artışı yapılacak diye yorumlayan gitsin alıcılarını bir kontrol ettirsin. Yok ptesi acil toplantı filan, ne diyeyim Allah akıl fikir versin.
Ha ptesi dolar, borsa ne olur..onu ptesi sabahı zaten göreceğiz zaten. Bir yöne şartlanmamak lazım. Hem açılış -2 bin olsa ne olur, önemli olan kapanış.
Trump çıpası da gittiğine göre
Bahar veya yaz aylarında seçim olur artık
Herkes ayağını yorganına göre uzatsın bence
Ülke batıyor borsası çıksa ne olur ki
Neyin peşindesiniz anlamıyorum
3 kuruş daha kazanayım diye amma algı kasıyorsunuz
İlla başınıza depremi gelmesi lazım anlamak için
Sen 3 kuruş kazanacağım diye takla atıyorsun adam milyonları götürüyor
Hala borsa çıkacak masalı
Kıyamet kopsada bu kafa yok olsa
Nedir bu para hırsı
Ülke batmış borsasıda batacak batmıyorsa eğer milleti kalleş olmuş demekki
Başka izahı yok
Güncel Haberler
@HaberRotaniz
·
45sn
Erdoğan, Naci Ağbal'ı getirerek asıl operasyonu Berat Albayrak'a mı yaptı?
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
4d
Russia state-affiliated media
Macron: Amerikalılar başkanlarını seçti. Joe Biden ve Kamala Harris'e tebrikler! Üstesinden geleceğimiz çok zorluk var. Birlikte çalışalım!
Bıden cumhuriyetçiler gizli adayıydı.
Sağ seçmenin isteğini de yapacak.
Aynısı macronun da başına geldi.
Lepeni aratmayan politikacı oldu.
Ulusların artıklarını yiyeceği bir döneme girildi. Göçmenlerin gideceği bir yerde olmadığından her ülke içinde bu işi temizleyecek. Liberal devlet koministi Çin de bu gargaşada tek mal satan ülke olacak.
Güncel Haberler
@HaberRotaniz
·
51sn
Arınç'tan Berat Albayrak'a şok tepki: Ekonomik sıkıntı var
Gerçeklikle bağımız koptu.
Şu anda önemli olan çoğunluğun bundan ne anladığı yarın bir anda borsa yükselmeye başlasın, birileri faiz artırımı bekleniyor desin. Hoppa hepimiz inanmaya başlarız. kararın açıklandığı güne kadar hareket devam eder. O zamana kadar zaten atı alan üsküdarı geçiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ya ne diyonuz hafta sonu ne yiyonuz ne içiyonuz boğacıklarım bitcoin ne oldu bi bakın sanra ayıcıklarıma kızın dost acı söyler :oleyo::oleyo:
Olayın bankanın ötesinde o banka üstünden yapılan bir takım işlerle ilişkili (yüksekteki) kişileri, kontrol etme, kontrol altında tutma, ülkeyi, siyasetini dizayn edilme teşebbüsüne dönmüş durumda, bu ihtimaller birçok belirsizliğe gebe olabilir. Kaldı ki yeni başkan Biden RTE'yi iktidardan gönderme niyetini saklamayan birisi, banka işi de, cidden göndermek istiyorsa silah gibi kullanabileceği bir araç. Ek olarak Trump yönetimi s400 denemelerini kınamayla geçiştirirken Biden yönetiminin catsa'yı uygulamayı gündeme getirmesi çok uzun zaman almaz.
Bu düşüncelerle long olmak için aceleci olmam, Bistin diplerde olduğundan fakat bu diplerde epey sürüneceğinden dolayı da şortta olmam, bir süre daha gelişmeleri flat olarak izlerim.
borsa cikinca ulke kalkinmaz dusuncede ulke batmaz kisiler batar para el degistirir olan alt gelir grubuna olur yapacak bir sey yok herkes tercihleriyle kaderini cizer..dolari olan zenginliyor olmayanda fakirlesiyor dti milyarlarca dolar yine bu ulke insanin batacak ulkede 100 m kare ev 500 bin lira olmaz alicisi olmasa ikinci el 25yillik araba 40 bin lira olmaz..
bu ulke oyle kolay kolay batmaz ali gelir yonetir yer icer gider veli gelir aynisi olur bu degismez neden degismez aliyi veliyi olusturan bizleriz biz halk olarak ne kadat dogruyuzki sectiklerimizde kabahat ariyoruz..bu isleri konusmakta bos seyler kendi isimize ve kendimize bakalim kimseye muhtac olmadan adam gibi yasamaya bakalim..
Yarında piknik var.
mevcut yonetim geldiginde abd demokratlar yonetiyordu ve daha secim olmadan abd baskan gibi karsilanmisti simdi ayni demokratlar farkli bir sey yapacak bunada inanacagiz..gecmisi cabuk unutuyorsunuz.
Millet parkında bedava kek yiyip yuvarlanacaktık hani .......... :kahkah:
adam 77 yaşında çalışıp amerigaya başkan oluyor biz hala eyt tartışıyoruz :vk::vk:
merkez bankası başkanı değişikliği ile Biden ın seçilmesi tesadüf değildir, biz de mesaj gönderdik sanki..
bizimkiler doların artışını göz önüne aldılar..çünkü bundan kaçış yok artık diyorlar..Biden ne demişti, hatırlayalım, ben Trump gibi yapmam, darbe ile değil, seçim ile göndercem bunları..bizim halk kimi seçmez..tabiki yüksek dolar ve yüksek enflasyona sebep olanları seçmez..
yanisi şu, Biden bizi epeyce zorlayacak, bunun için yaptırımlar, sözlü müdehaleler, yabancı yatırımcıların ülkeyi terketmeye devam etmesi vs..hepsini tek tek kullanacaktır..bizimkiler bunu bildiği için ilk tavırını aldılar..olay bundan sonra başlıyor..