Degerli musterimiz Kervan Gida halka arzinda hak kazandiginiz 90 lot gun icerisinde hesabiniza gelecektir. B016 ziraat
Printable View
Degerli musterimiz Kervan Gida halka arzinda hak kazandiginiz 90 lot gun icerisinde hesabiniza gelecektir. B016 ziraat
1000 liralık alım talep etmiştim,966 lirayı hesabıma iade etmişler.Alınan hisse de hesapta yok.Dağ fare doğurdu.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazilanlari okuyorum da gerçekten çok komik.
Arkadaslar bastan beri kurallar belliydi, neden bu kadar abartıyorsunuz, anlaşılır gibi değil.
Paralar bugun iade edildi, hisse de birkaç güne hesaba geçecek. Hayir simdi gelse ne olacak, 6 7 tavan olana kadar yine bekleyeceksiniz, yine bekleyeceksiniz. gören de dolandırılmışsiniz sanir.
Bu sabirsizlik ile borsada nasilislem yapıyorsunuz, şaşırıyorum valla.
Değerli Müşterimiz,
Kervan gıda halka arzı sonuçlarına göre bedel iadeleri yapılmış olup, almaya hak kazandığınız senetler Çarşamba günü hesaplarınıza geçecektir. Saygılarımızla
OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
Garanti'ye bak ya. Ne bedel iadesi var ne başka bir şey. Zaten 70 lot altını kabul etmiyorum demiştim. Alsınlar lotlarını bir yerlerine dürsünler kurumsal firmalar. Birbirlerine satarlar artık.
Bi garanti yok daha değiştirincem sonunda hep sıkıntı bu garanti
Akbankta aynı. Ne hisse var ne de tutar iadesi. Para blokeli olarak duruyor. Akbank pişmanlıktır.
arkadaşlar zıraat geçtimi hesaplara bilgisi olan varmı
Ziraat lot miktarını ve gün içinde hesabınıza geçecek mesajını yollamış bana. Artan para iade geçmiş. Lotlar henüz geçmedi.
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakifbank devasa lotlar geldi[emoji1787]
Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 lotun geçecek diye mesaj gönderdi bana ziraat :halay:
dünkü sağlam düşüşte insanların parası da korunmuş oldu ayrıca. bir de bu açıdan bakın. ben vakıftan dün artan paramı bugün ise lotlarımı aldım. paramı yanlış ir pozisyona yatırmamı engelledi bu süreç. bu açıdan koruyucu bir önlem gibi oldu. dünkü yüksek düşüşü çok kimse beklemiyordu mesela. olaya nereden baktığınızla alakalı bu durum.
ne zaman işle görmeye başlayacak , yarın mı...
Sn, ft-2, ben de sizin gibi soğuk bakıyordum halka arzlara. Son birkaç senedekiler hariç yazdığınız gibi halka arz fiyatının altından işlem gören hisselerle doluydu. Ancak son birkaç senedir inanılmaz bir talep var görüyorsunuz. Sizin beğenmediğiniz şirkete Norveç Varlık Fonu son derece ucuz ve kıymetli buluyor ve milyonlarca lot alıyor. Bireysel yatırımcı 33 kat talep ediyor. Hepimiz küçük spekülatörler olduğumuz için 9 liraya alıp kimbilir kaç liraya satacağız ve 2-3 senelik vade faizini birkaç gün içerisinde çıkartacağız. Zaman bizleri haklı gösterdi.
Size katılıyorum.Dünkü sert düşüş kervan gıda sayesinde belki de hiç farkında olmadan bizi büyük bir zarardan yada hatalı pozdan korudu. Bugün de uygun gordugum yerlerden pozisyon aldım. Harika oldu. piyasanın içinde olmayan kişilerin yüzde 3 e takılmasını normal görmek lazım.Herkes büyük resmi göremeyebilir.
Burada ki arkadaşlar niye nakit kullanarak aldı anlamıyorum, çoğu yatırım firmasında hisse pozisyonu teminat olarak gösteriliyordu. Ben yatırım fonlarini teminat gösterdim o nedenle para dönmüş dönmemiş diye beklemedim. Bu sistem çok güzel paranız günlerce boşta beklememis oluyor.
350 adet talepte bulundum garanti bankasından. 12 adet gelmiş :)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ziraat 95 lot gelecek diye mesaj attı hesapta 20 lot görünüyor
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5500 lot talep ettim, halk yatırım 163 lot geldi.
gelmez diye 200 adet yazdirdim 56 tl hesaptan dusup para iadesi yapmislar ama hisse yok masraf falan degildir umarim bir daha halka arza katilmam garanti bankasindan basvurmustum
adamlar persembe giris yaptiklarimizi bugun hesaba gondermisler
heralde cuma girdigjmiz talepleri yarin hesaba gonderecekler
cok ilginc hakikaten [emoji846]
Talepte bulunmuştum lotlar yok ?
Ama benim artan para dün hesaptaydı, işlem de yaptım.
9 liradan 6 lot hesabınıza geçer.
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 tane gelmiş...komedi gibi..:)
Kontrolmatik gibi tavan boyunca alırım artık arza katılmayıp para kazandım
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
ft-2 hala yazabılıyormu merak edıyorum norvecten bıle talep var bana kalırsa 7-8 kılıtten once acmaz sonra alıntılarım bunu
hisseler tamamen hesaba gecti
Tahtanın seyrini kurumsal yatırımcılar belirleyecek. Bir haftada bize yüzde elli yeter derseler 5. gün çözülür tahta.
az veriyorar ki, sizi hırslandırıyorlar... daha pahallıya tahtadan vermek için...
çünkü, kaçan kovalanır...
borsa, algı ile oynama üzerine kuruludur...
bir hisse çok çok iyi olsa bile yavaş yavaş yükselse kimse suratına bakmaz...ama kötü bir hisse 2-3 tavan, yüksek işlem hacmi yapsın herkes üşüşür..çoğunluk bilançoya bakmaz, hisse yükseliyor mu ona bakar...sonra düşüşe geçince sebebini öğrenmeye çalışır...
naten-esen iklisine borsada işlem görmese kimse 5 kuruşunu bile bağlamaz...ama tavan tavan götürünce alan çok olur...
eğer bir hisseye borsaya açık olmasa o fiyatı verip almaya eliniz gitmez ise kumar oynuyorsunuzdur...
bu hissede bilanço güzellemesi seziyorum...sadece seziyorum...ileriki yıllardaki bilanço ile ancak anlayabileceğiz...9 aylıklarda makyaj dökülmeye başladı..
bir tek deniz bank kaldı sanırım hisseleri aktarmayan