Evet kaptaki açıklamaları okuyabilirsiniz.Muhtemelen yakın zamanda çağrı duyurusu çıkar çünkü çağrı yapacaklarını belirttiler kaptaki duyuruda
Printable View
Çok baskı yaptılar çok. Başka hisse olsa bu haberlerle uzaya çıkmıştı... nasip varsa alırız 3 5 kuruş, beklemeye devam
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebliğe göre çağrıdan yararlanmak için devrin yapıldığı tarih olan 31 Mart tarihi baz alınacaksa tren kaçmış olmuyor mu bu durumda... Yani ben 19 Nisan 2021 de aldım diyelim. Bu durumda çağrıdan yararlanamıyorum yanlış yorumlamadıysam. SPK tebliğinde önceden böyle bir şey yoktu. Bunun da patron lehine suyunu çıkarmışlar... Ky ye kim ne zaman para yedirmiş ki zaten?
(3) Zorunlu pay alım teklifinden yararlanabilecek pay sahipleri ve pay tutarlarının belirlenmesinde;
a) Birinci fıkra kapsamında ortaklığın yönetim kontrolünü sağlayan payların veya oy haklarının iktisabının kamuya açıklandığı tarih,
b) İkinci fıkra kapsamında ortaklığın yönetim kontrolünü ele geçirmeye ilişkin ortakların kendi aralarında yaptıkları özel yazılı anlaşmanın kamuya açıklandığı tarih esas alınır.
Bunu hiç düşünmemiştim
Başka düşünen varmı deseniz daha doğru olacaktır
Burada yazan yok ama 600 kişilik bir telegram grubunda sadece armada yatırımcısi olarak topanladik, belki oradasinizdir bilmiyorum ama dilerseniz boyurun gelin sizde katılın bize:))
Çok garip bir gun oldu... +7 den kapanışta eksi kapaması...
Zorunlu alım teklifi fiyatından satmak için ne yapmak gerekiyor bilen var mı?
bu aramda ne iş yapar be ya ?
Alt pazardan çıkması için ne yapması lazım bilen varmı acaba
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün bir tavan çekti hemen ceza verdiler bugün tavan çekti bir ceza daha , Spk göz açtırmıyor ,kaplaminde de aynısı oldu hisseyi hergün ceza yağmuruna tutmuştu her cezayi sırayla hergün verdilerdi. Tamam ceza olsun ama herkese olsun ayrım olmasın Uluse on gündür tavan gidiyor dahaca bir tane ceza verdiler kaplamin ve armadaya peşpeşe ceza ama uluse gelince tık yok .çifte standart niye olur anlamadım gitti .üstüne üstlük uluse 74 milyon zarar açıkladı diye biliyorum
Bugün iki devre kesmesine rağmen spk ceza vermedi,hayret gözlerim yaşardı.
Armadayı bölünmeden önce 1 lira 57 kuruşa almıştım yani bölünmüş hali ise 78 kuruş sattığım için temettüyüde alamamıştım buralardan alan arkadaşlar her halde mangal yürekli üstüne üslük 1lira 49 kuruştan verdim 5000 lotu herkese bol kazançlar asla yatırım tavsiyesi değildir
12 yıllık üye olduk yeni üye
buna ne oluyor 10 gündür tavan gidiyor??
size garantili yükselecek hisse söyliyim mi?
forumda başlığına gidin, yaklaşık son 1 yılda 5 den fazla mesaj yazılmamışsa.....bil ki bu hisse gidecek
ytd
Bu kagit neden sürekli düşüyor grafiği ne durumda
Yeni poltek .
1 yıl sonra 5.000 tl
Yeni poltk armada bilgisayar.....Hayırlı uğurlu olsun.....Şimdi al 1.5 yılda 5000 tlden sat
Yeni poltk......Şimdi al 1.5 yılda 5000 tlden sat.
Üzerinden aylar geçmiş yorum yok.. 5000 binler hayal aleminde kalmış 😀
16 milyar hasılat, 93 milyon zarar.. Deyyusluğun zirvesi bu. Ders kitaplarında okutulacak bir becerisizlik abidesi. Domates satsa daha karlı olurdu mal herifler. Şirketin başına Kabzımal koysan daha iyi yönetirdi.
Bu Firma ne iş yapar:)
DFG tarafından hazırlanan Ingram Micro Bilişim Sistemleri ( INGRM ) Bilanço Yorumu:
https://youtube.com/watch?v=8iSEOr6Me9c
İyi seyirler.
Yukarıdaki link 24/3. bilanço,
aşağıya 25/1 ekliyorum.
Her ikisi de temel olarak çok faydalı
https://x.com/MatriksB/status/1920886425937150383
NEDEN INGRM? (TUCLK’in TAVAN YAPTIĞI HAFTALIK TABLO)
https://i.imgur.com/vCtptKG.png
https://i.imgur.com/dxIgBAx.png