Kartalcilar hadi gözünüz aydın. Sona az kaldi
Printable View
Kartalcilar hadi gözünüz aydın. Sona az kaldi
Hırsız var.
Kap var satış haberi.
Buda başka bir alem alo şoför yokmu ters yola girmişsin.
Bundan ekmek yok bir süre ilaca bakalım biraz diyor spek efendi...
Acaba ????
2.57 DEN İTİBAREN eczyt
https://www.youtube.com/watch?v=zjx8wIuiogw
ECZYT, da yüksek bedelsiz bekliyorum, tabiki bu benim görüşüm olup asla tavsiye değildir.
---------------------------------------------
25.04.2023 de tavan olabilir diye yazmışınız.Hisse yazdığınız tarihten sonra günlerce aşagı yönde seyretmiş.Bin düşünüp bir yazmak gerekiyor.Aksi taktirde KY a bir darbede siz vurmuş olursunuz.Aynı şekilde diğer tavan olur yazılarınızdan sonrada hisse çoğu kez aşağı yönde seyretmiş.Malesef..
Bir hatırlatmada benden. Sermaye tavanı 500 milyon olan şirketin verebileceği max bedelsiz miktarı %376 olur.
Bedelsiz hikayesi de ancak KY AVLAMAKTIR.BEKLENTİLER FARKLI.
2.55 İtibaren anlatıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=zjx8wIuiogw
Bir ara burada bir üye bedelsiz kapasitesini yazıyordu.25-30 kat gibilerinden.
Çok yüksek bedelsiz bekliyorum yazılınca, o oranlarda beklenti yaratmaması için yazdım.
Yazdığınız gibi bir seferliğine sermaye tavanı aşılabilir de! Bu aşım anca daha önce ayrılan yedekleri kadar olabilir .Buna bilançodan anlayan bir arkadaş bakar ise, en fazla ne kadar olabileceğini görür.
seçim belirsizligi kalktı.ekonomi yönetimi normal normlarına dönme emareleri veriyor.endeks biraz tepki verdi bu sebeple kendini üstad sananlar durmadan grafik hisse paylaşmaya başladı.nasılsa bu piyasada hemen hemen her hisse tepki verecektir.sonra ben biliyorum bu işi diye böbürlenecekler.bu sebeple bu algıcıları es geçin derim.izledim adam holdingler gidecektir buda gider gibisinden söylemde.ama 12 yıldır bu hissenin holdinglerle ortak hareket ettigini görmedim.takasta lotlar iş yatırımın elinde diyor .daha neden iş yatırımda bunu bilmiyor.%18 i küçük yatırımcıda dagılmış diyor ama halka açıklıgından bir haberdar .zaten halka açıklıgı %18.5 larda artık.yani anlıyacagınız hızlı hızlı sallayıp geçiyor .nasılsa içlerinden tutacaklar olacaktır bende takipi kasarım derdin :))
%18,35 in %18,5 u KY de.
DEMEK!
105MİLYONx%18.35=19,27 MİLYON halka açık lot miktarı demek
BUNUN
19.27x%18,5=3,565 MİLYON lotu Ky de demektir.:yes:
Spek hirsiz adam soysuz ılaci tepeye yaklaştırdin sinyali doğru almışım.
Burada çok mal kitledin garibana demk ki hala baskılara devam bu kadar capsizlik ac gözlülük yeter zaten ben dahil kimsecikler kalmamış son 2 haftadır yaptığın baskilardan sonra şimdi haberler öncesi rahat rahat işlem yap.
Bilo ağam sende çok cıktın...sen anladın gözlerinin ici gülüyor seni gidi hem kartal hem ayazağa yemede yanında yat mallarda paket zaten.
Yalniz bilo ağamın uşakları kendinize dikkat edin çocuğunuzdan çıkmasın yatırımcının ahlari. Sonra ben nerdenyanlis yaptım demeyin.
Kap var özetle paracıklar bilo ağamın bir cebinden diğerine girmiş.
Çek yukarı atlayan olursa ver malı formasyonu için hazır haber.
Banane malı olan düşünsün...
İştiraklerimizden Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin 2022 mali yılı karının dağıtımından Şirketimizin payına düşen tutar 190.410.069,72 TL, EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 2022 mali yılı karının dağıtımından Şirketimizin payına düşen tutar 86.019.610,64 TL olup, adı geçen şirketler temettü ödeme işlemlerini tamamlamışlardır.
Arkadaşlar bu Kartal arsası imari onaylanırsa diyelim , bu kağıdın temel olarak ederi ne oluyor temelden anlayan varmı?
Kartaldaki komşu şua inşaat arazisine emlak konut tabelası koymuşlar , bizi bu etkiler mi? Yaw hiç mi borsadan anlayan yok bu forumda ,bizde paraqmızı yatıralım bizde zengin olalım :)
Buna göre, 1 Temmuz tarihinden itibaren BIST 100 endeksine Ahlatcı Doğalgaz, Akçansa, Astor Enerji, Borusan Mannesmann, Can2 Termik,, İş Yatırım Menkul Değerler, Penta Teknoloji ve Qua Granite alınacak. Endeksten çıkarılacak paylar Alkim Kimya, Başkent Doğalgaz GYO, Erbosan, Fenerbahçe, Kerevitaş, Kiler Holding, Tümosan, Türkiye Sigorta ve Ulusoy Un olarak belirlendi.Alıntı:
Eczacıbaşı Yatırım
UYU SEN. Karpuz yata yata büyürmüş.
Erciyas Çelik Boru, Fenerbahçe ve Gözde Girişim ise BIST 100 endeksi için yedek paylar olarak açıklandı.
ECZYT,ECZYT, ECZYT, ECZYT ECZYT ECZYT tahminim bedelsiz bölünecek 10 mu,20 mi olur göreceğiz bakalım,tabiki yatırım tavsiyesi olmadan benim tahminimdir...
5700 endeksde 2022 de 181.60 görmüş,şimdi 140 larda,,özkaynak yöntemi ile değerlenen yatırımlarda değerleme genllikle yıl sonlarında yapılıyor.Bu durumda kar 2.5 milyar olabilir.
sermaye 105 milyon.
Nerden baksak iskontolu görünüyor.
Hisse uyur uyur birden şaha kalkar,bu işler böyledir.
Hadi bakalım kim ne duyduysa.
ECZYT,,,,,,Kedidir kediiiiii,rekor sayıda doğurmaya gelmiştir belki,asla yatırım tavsiyesi olmadan.
3 gün önce arkadaş sordu bryt gibi sürpriz yapar dedim almak hiç aklımdan geçmedi işleme yetişemedim tavan oldu
Komşu parsele turgg arazisine de bekleriz .[emoji16][emoji106]
*ECZYT-Eczacıbaşı Yatırım Holding 2023 yılı 6 aylık konsolide olmayan net dönem karı 444.637.197 TL (Önceki 256.166.467 TL )
cuma günü portföye girdi.. :plc:
https://i.resm.im/WMuk6iL.png
Tahta ½.Oyuncu geleni alıyor..Pyasada ki lot sayısı az..Belli ki ucuz iken topladılar..Ayazağa 75 m2 arsadan 460 mio $ gelir bekleniyor..Arsa eczilaç'a ait..% 30 yatırım ortak..Kartal arazisi 318 bin m2..18 uygulaması bitmiş herhalde..Ederi 1.5 mia $ bence..Buranın da % 11 gibi yatırıma ait..Vitra ve karo seramik satışlar çok iyi..Burnın da %50 civarı yatırıma ait..İlaçda yeni ilaç üretimleri mevcut..gelecek yıl kimsenin hayal bile edemiyeceği değerlere gelebilir..Benim kanaatim bu yönde..İnşaallah yanılmam..Sabırla yatırımcılığa devam..Yıl sonu 1 mia net kar beklentim devam..105 mio sermaye ile 10 kat kar..Hiç fena değil..Şirket borçsuz..Net brç artı 570 milyon..YPP 562 mio tl artı..9 mia özsermaye var..EFK %100 artmış geçen 6 aya göre..Çarpanlar çok iyi..Sabırla devam..
Kimse yok mu?
İlk kez böyle bir hissede forum görüyorum.
Kimsenin fikri zikri yok mu şirket hakkında..
Siz yeni katılanlardansınız. Zamanında çok şey yazıldı çizildi. Şimdi çekirdek çitleyip seyrediyor keyfini çıkarıyoruz:)
Selam,hisse harika yazan az, bu daha da iyi