Citi menkul den veren Latif mi acaba
Printable View
Kanalİstanbul tamamlandığında
Uzunluk, 40 - 45 km
Genişlik, yüzeyde 150 m tabanda 125 m
Derinlik, 25 m olacak.
Kanalla birlikte İstanbul Boğazı, tanker trafiğine tümüyle kapatılacak...
Kanal İstanbul için dört Çinli şirket Ankara’da ihaleye hazırlanıyor https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...aniyor-1826770
Nasıl bir çakallık peşindeyseler; böyle giderse, yarın(!) kanala başlandığında beklenti bitti deyip hissede satışa da geçebilirler🤭
Al-sat tut değildir
Bu Duruma ne zaman Dur denileçek
Kanal Açıklamaları Geldikçe Aşağı salıyorlar Bilinçli bir şekilde
Arkadaşlar temettü ödemeleri ne zaman yapılacak 5 mayıs olarak belirtilmiş eğer yanlış anlamadıysam genel kurul yapılalı baya oldu çünkü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emlak döşeme gayrı menkul.
İtina ile döşenilir.......
Doğru kardeşim sende haklısın yıllardor bekliyoruz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DÜNYA FENA GISGANIYO ...ne dedisek o arkadaşlar temel analiz büyük yıkımı gösteri,yor.kanal istanbul için umut yok para piyasalarında ..öylr olsaydı emlak gyo ikili fiyatlardan olurdu ..babacanı bekleyin başka çare yok .bu bir siyaset yazısı değil mantıklı olun .dünya finansal piyasalar kimi görmek istiyorsa doğru insan odur..babacan ülke çin ve emlak gyo için toparlayıcı olacaktır.huzur saygı güven ..covid ülkeyi dünya birincisi yaptı ne yazıkki ..insanlar parayı değil artık canını düşünüyor ..böyle bir ortmda borsa ne kadar güvenilir..
Kanal askıya çıktı o da fayda etmedi. Kanal amuda kalksa belki bu defa hisse toparlar
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazma vurulur ama bitirilemez diye düşünüyor çoğunluk. Genel bütçenin bozukluğu gerekçe gösteriliyor ancak çin'e verilecek muazzam tavizler ile neredeyse sıfır maliyet ile mümkün olabilir. Haberlerde iddia edildiği gibi beş çinli şirket ihalede yarışıyor ise kuşak-yol projesi ile çin devletinin desteği de alınır.
Çevre - su kaynakları için felaket de olabilir ama bu olguya duyarlılığı olan zaten kendi seçmeni değil siyasi engel de yok bu anlamda.
Resim daha net görüldükçe taşlar yerine oturacak. Dalga boyları küçülecek ama sermayenin eridiğini görmek, katlanabilmek ayrı bir sabır konusu.
Tüm paydaşlara önce sağlık ve huzur sonra bol kazanç dilerim.
Made ın China
Kanal İstanbul
Kim güvenir.
Ara bul..
Varsa, yoksa kanal..
Kanalınız batsın!.
Ky’yı batırdınız la!.
Al-sat tut değildir
Kanalın demirlerini ereğli yabcak sanırım, önce onu yükseltiyorlar daha sonra cimentocu yu bulduk mu en son sıra buna gelicek tir, yağni ölme eşeğim ölme
Kapanis süper olmuş
Emlak konut kanal İstanbul'daki evleri mi yapacak
Kapaniş bence süper bravo bravo çok güzel kapaniş
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
EKGYO
EN
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
09.04.2021 18:13:36
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)A+ A-
Özet Bilgi
İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşme İmzalanması
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
*
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
İhalesinin 2. oturumu 18.03.2021 tarihinde yapılmış olan İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Eltes İnş. Tes. San. ve Tic. A.Ş. ile 08.04.2021 tarihinde imzalanmıştır.
İhale değerleri aşağıdaki gibidir;
Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 3.111.000.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı (ASKŞPGO) : %40,00
Asgari Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG): 1.244.400.000 TL.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/926313
Emeğine sağlık emek çekip kap haberini atmışsında adamlar bunun 30 katını sosyal sorumluluk adına yardım yapıyorlar.Aynı Suriyelilere bakıp kendi insanı nı aç bıraktığı gibi
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim ekgyo yoksa bu haberden dolayimi düşüyor
https://www.google.com/amp/s/www.myn...-finans-416562
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
Evet arkadaşlar bende aranıza katıldım yeni maliyetle bakalım neler olucak kağıtta bu kadar baskılanmasının açıkçılardan dolayı olduğunu düşünüyorum onlarında kurşunu bir yere kadar bence rahat olun
Kurşuna gerek Yok kanal İstanbul masalı var ya....
Kanal İstanbul İstanbul'un nefes borusu olacak yeşil alanları ile bir cazibe merkezi olacak köprüleri metrosu ve yaşanabilir bir hayat biçimi ile ekonomimize ve dünyanın en güzel kanal İstanbul yerleşkesine sahip olacak.. şu anda yeşillik alan �nya sağlık örgütünün belirlediği yüzde 7 civarında İstanbul'da bu Kanal İstanbul ile yüzde ona çıkacak haydi bismillah durmak yok kanal İstanbul'a devam
EKGYO' da benim de yatırımım var. Tüm ortaklara da bol kazanç dilerim. Yalnız 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' diyerek, gerçekleri saklamanın da doğru olmadığını düşünüyorum.
Mesleği bu olan, yıllarını vermiş insanların sözlerine de kulak verin. Sadece siyasilerin sözlerine değil...
https://www.youtube.com/watch?v=0HNl1e_6ero
İnsanları yaftalayın hemen. Ne paylaşılmış ne denmiş? Terkos gölü hakkında devletin Çed raporuna dahi yansımış endişeler hakkında iki çift kelam? Yok.
Acıklı bir öykü bu. 'Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil durumu' benimkisi kusura bakmayın.
kanalın doğaya bir sıkıntısı olmaz bence başta bende karşı çıkıyordum ama düşündüm yararlı olacağı kesin ama bu denli büyük bir projeyi Ak parti tamamlayabilir mi 2023 e kadar imkansız zaten resmi gazetede kanala devlet garantiside bu yüzden verildi
kanalın doğaya bir sıkıntısı olmaz bence başta bende karşı çıkıyordum ama düşündüm yararlı olacağı kesin ama bu denli büyük bir projeyi Ak parti tamamlayabilir mi 2023 e kadar imkansız zaten resmi gazetede kanala devlet garantiside bu yüzden verildi
Garanti koza da çok farklı sıkıntılar varmış alakası yok ben araştırdım