Bu konuyu politika gidişatı açısından cok dikkatli takip edenler var. İlk somut mesaj da buradan alınacak.
Printable View
Oph -0,044%
ıdh +0,389%
Taze getiriler... Ake 1.83/gpa 2,03/fpe 2,06..
Fonlarda katılım dışına çıkmıyorum sn cerento.
Acil ihtiyaçlar için ayırdığım likit varlık kısmının bir bölümünü Pdd'de tutuyorum. Satımda valör T+1 olması benim için önemli, aylık kar payı getirisi üzeri getirsin, benim için yeterli. Bir miktarda Zpk var.
Bende Pdd'nin bukadar defansif yönetileceğini düşünmüyordum. Arada günlük ufak dalgalansada, ortalamada şuan 17 civarı getirisi var sanırım. Tabi stopaj indirimi biterse değişecektir. Faizler tepe yaptığı noktadan sonra bir miktar getirisi artabilir.
Saygılar.
Şu dönemde en çok dikkatimi çeken fon OPL oldu.
Risk seviyesi 2 fakat getirisi tatmin edici.
Saygılar.Sevgiler.
Arkadaşlar büyük miktarda özel sektör tahvili barındıran fonların bir riski var mıdır? Daha önce böyle bir muhabbet dönmüştü burada sanki o yüzden soruyorum. Hangi tahviller olduğu açıklanmamış portföyde.
Tacirlerin bir fonunu almıştım. Değerlerine nereden bakabilirim? Sitesinde bulamadım. Fonun adı TCD.
TEFAS
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağolun...
Uzatmadılar galiba stopajı mevduatta, fonda. Örtülü faiz indirimi aslında.. Neredeyse 100 puan kadar mevduatı etkileyecek. Ancak bu kadar ülke parası ile tasarruf yapana engel olunabilir gerçekten. Sonra ''dövizi altını bozsanıza'', bozun da vergi olarak binelim tepenize..
PPZ nedense alınamıyor. Başka iyi yönetilen para piyasası fonu var mı?
hazır stopaj sıfırken yararlanmak lazım
Bugün alınacak PPZ de stopaj olacak mı ?
şu kriz günlerinde en iyi toparlanan IPB olmuş...
hisse yoğun fonlar sadece YILDIZ PAZAR da işlem gören hisseleri mi almak zorundadır?ALT PAZAR YA DA ANA PAZAR dan hisse alabilir mi?
izahnamede böyle birşey yazmıyor....bilen var mı?
para piyasası tablosundan kendiniz seçin...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...35122&page=478
Ppz alicaksan elini cabuk tut
Alinamiyor diyorlar.asiri alim varM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PPZ alınırsa bundan sonraki günlerde vergiden muaf oluyor muyum?
EvetM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun son saatler alim icinM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün (30,03,2021) AOY satış vermiştim...t+3 olmasına rağmen geri dönüş 6 nisan...bize değilde onlara göre t+3 müş meğerse...bunu da yaşayarak öğrendik...
bilginiz olsun....
coniyler, hanslar, başladılar gene, Garan satıp Tl den çıkışı
heralde son lota kadar satmaya niyetli bunlar
ne kadar lotları kaldı acaba?
TCD negatif getirmiş:
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TCD
Bende takip ediyorum. Yogun turev kullanan farkli basarili bir fon. Serbest fon gibi yonetiliyor biraz sanki. Portfoyun %30 - 40 ile girmeyi dusundum bi ara fakat turev de terste kalirlarsa eksileri can yakar , ama zaman zaman ciddi miktarda pozitif getiriyor %4 , %7 gibi.
Dun oglen 1 den once satis verdiyseniz 2 Nisan saat 14 civari hesabinizda olmasi gerekir diye biliyorum.
Yazdiginiz yazilari imzaniza koymaniz cok iyi olmus. Bu zamana kadar gozumden kacmis, musait bir zamanda inceleyecegim.
Bol kazanclar , saygilar.
Mevduattan daha iyi getiri için AHU nasıl arkadaşlar bir de bugün alınırsa Stopaj muhafiyeti geçerli olurmu? Ist yada Osl alternatif olarak düşündüm ama siz ne dersiniz??
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahu alimi gecti
Ahu 20 gundur iyi getirisinden dolayi
Karaborsada pay yok 10 gundur bir pay alamadim.
Sen hala karar vermedinmi tefas saati bitti. Artik valorsuz banka pff si alabilirsin.
Fiba fil gibiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadasim kararini ver.
Fon alicaksan artik banka pff si harici kalmadi.tefas saati gecti.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.