https://x.com/ozmanonur/status/18951...OTvJSyo0Vy4hWg
Printable View
Rootech kripto varlık platformu atatp’nin karbon sertifikası alım satım platformundan çok daha büyük iş çıkaracağı benziyor..
Diğer start up ve alan genişlemesine ek olarak bu işin kısa vadede sonuçlanması ile bilançoların güçlenmesi çok uzun sürmeyecek..
Şirket yazılım ve yapay zeka altyapısını derinleştiriyor 1-2 yılda epey yol katedilmiş..araştırdıkça matruşka gibi neler ortaya çıkıyor..
Ham yazılımcı bir şirket olduğundan konjonktürün içinde en güçlü adaylardan biri olarak gördü piyasa..
Kıymetli paylaşımlar için teşekkürler sn. Kazançkapısı emeğinize sağlık
Emeğine sağlık kardeşim
Sayın kazançkapısı turex de beklemedik katladı gitti bunun la ilgili öngörünüz nedir hissemden buna geçmeyi düşünüyorum onda biraz zararım var kol kesip.
Şirket ucuz fiyatlanıyor..
Dün gelen httb..hasılat 10 katı para ödüyor piyasa ..
https://i.hizliresim.com/b0p05a8.png
Bilanço riski almam diyenler %5-6 yı göze alıp öyle alsınlar bence..
Şirketin satışları-favök ve faaliyet karı ile ilgili endişem yok..em yi kimse hesaplayamaz..
Hikayesi olan kağıtlar arıyor tüm yatırımcılar...Bilişim sektörü ve yapay zeka sanırım hepimizin aklına giriyor. Matriks biraz borsa ile ilgili olan herkesin yabancısı olmadığı bir şirket. Şu andaki ederi dolar bazında neredeyse halka arz fiyatının altında (umarım yanlış hesap yapmamışımdır) Atatp de yakaladığımız ivmeyi burada da göreceğimizi ümit ediyorum. Hadi hayırlısı diyelim.
Hoş geldin üstadım :)
Evet dolar bazlı halka arz fiyatı 0.71 cent..
https://i.hizliresim.com/nvyl5oc.jpeg
Bende alıyorum bir miktar hayırlı olur inşallah aldıkça yukarı çekti tahtacı
Tşk ederim güzel günlere inşallah
Net kar üzerinden em sebebiyle tahmin yapmanın güç olduğu aşikar o halde favök üzerinden gidelim..
https://i.hizliresim.com/66l3p8j.png
2024/9 aylık favök 271 milyon tl yılı 400 milyon tl ile kapatmamız olası bu durumda mevcut favök 7.65 den 5 seviyesine inecek..
Ham yazılımcı şirketlerde bu oran ortalaması 10,56 seviyesinde..
Ancak en.muhasebesine uyarlanan fd/favök 6.26 mevcut durumda yani 400 milyon tl bir rakam fd/favök 4 civarına çekicek..
https://i.hizliresim.com/8i8cita.jpeg
Bilanço ne zaman bilgisi olan varmı
devir teknoloji devri...devir yapay zeka devri...matriks kaliteli patronları ile büyümesi ile şu anda 40 tl lik zirvesine göre bulunduğu 21 tl lik fiyatları ile bence çok uygun yerlerde...kendim de bu seviyelerden ciddi miktarda mal aldım...nisbeten yüklü olan diğer hisse pozisyonlarımdan bir miktar zararına da vererek burada pozisyon aldım...gerisi de nasiptir diyorum...
gelen enflasyon verisi bu ay içinde yapılacak merkez bankası faiz toplantısında faiz indirimini gündeme getirdi...beni takip edenler hem avrupa hem amerika hem de türkiyede en geç aralık 2024 yılında faiz indirimlerinin geleceğini söylemiştim..bu öngörüm doğrulandı...bu faiz indirim süreçleri devam edecek....
olumlu piyasa yazılım ve teknoloji ayağında matriksi beğendim...enerji alanında gesanı seçtim...gyo alanında ozakgyo yu seçtim...dolayılı yönden gyo sektörü ile yakından alakalı çok ucuz kalmış yataşı seçtim...gerisi de nasiptir diyorum..
2006 yılından beridir borsadayım geçen 19 yıllık sürede nakitte kaldığım süreleri toplasam herhalde toplamda 20 gün yoktur...geçmişte düşen piyasa bile kazanıyordum ama 2024 yılında öyle olmadı...borsada olup da kazanan çok nadir kişiler oldu 2024 yılında...ama her şeye rağmen moral bozmak yok...yola devam...biz hep böyle kazandık...böyle kazanmaya da devam edeceğiz...tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum..
Sn. Kekonunda belirttiği gibi 2024 yılı gerçekten bizler adına çok zor bir yıldı. İnşallah 2025 yılında geçmiş yıllarda yaşadığımız ivmeyi yakalamak nasip olur. Herkese hayırlı kazançlar dilerim.
Bu hisse geçen yılı telafi ettirir umarım herkese yeni bir atp nin dığuşunu seyrederiz
Şirketin neler yapmak istediği güzel özetlenmiş..
Matriks borsada kazanmaya başlayan ve bilgiye ihtiyaç duyan yatırımcının el kitabı gibidir. Kullanabilen için her şey mevcut, eskiden daha karışıktı ama 2021 de matriks iq ile başka bir noktaya taşıdılar. Neden matriks alalım, ben de kendi adıma bu soruyu sordum, şirkete de sordum. ARGE de 130 kişi var, bu çok ciddi bir rakam arge çalışmaları için...İkinci nokta kripto varlık alım satımı için hazırladıkları Roobit platformu, spk onayı sanırım eli kulağında...Geleceğe yatırım yapan startup vari bu şirketler önümüzdeki dönem çok gözde olacaklar. Covid sonrası alternatif enerji kaynaklarına olan ilginin şimdi ve önümüzdeki dönem bu tür iş yapan şirketlere yönelmesi kaçınılmaz gözüküyor. Ben kendi adıma bir süre bu sularda gezineceğim.
Kripto varlık alım satımı platformu gerçekten muazzam ek gelir demek bu piyasaya da çok ilgi duyan var..
Kripto platformundan kimsenin haberi olduğunu düşünmüyorum ciddi bir beklenti ..başvuru 7.11.2024 tarihinde yapıldı.
Ayrıca yıl sonu ciddi bir zam yapıldı program kullanıcılarına..
Kapanışa doğru güzel bir ivme geldi yarım devam eder inşallah.
Bilanço ne zaman acaba
Bakalım dünün tekrarı olacakmı gün içinde iyi bir aksiyon oldu ama sonrasında salıverdi maalesef
Net Dönem Karı veya Zararı
130.604.144
bu rakam ve diğer veriler beklentiyi karşılıyormu.
Bilanço gelmiş hayırlı olsun net kâr 130 milyon
Var mı güzel bir analiz