İyiyim çok şükür, Senin de iyi olmanı diliyorum inşaallah...Dostlar, Sağlık her zaman önemli idi, fakat içinde bulunduğumuz bu dönemde daha da önemli olduğunu, değerini daha da iyi anladık gerçekten...Hepinize şifalar dilerim...
Printable View
Şimdiden herkese sağlıklı ,mutlu ,hayırlı bayramlar dilerim.
bütün yatırımcı arkadaşların bayramını kutluyor,sağlık,sıhhat ve esenlikler diliyorum.
Bende tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı ni kutlar ayrıca Filistine de başsağlığı dileriz
Cümleten iyi bayramlar arkadaşlar ,Rabbim Filistinli kardeşlerimize de bayramın yüzü suyu hürmetine yardım eylesin.
Gece pazarı nin karşısından içeri girince 500 m kara tarafinda dalia sitesi
200 metre yanda pazar kuruluyor sebze meyve
Hayırlı Bayramlar... :wave:
Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim...
sayın nilkiz başta siz olmak üzere bütün yatırımcı arkadaşların bayramını kutlarım.saygılarımla.
iyi hafta sonları önce endekste ne oluyor.
endeks dışarıda ABD enflasyonuna rağmen kanal üstünde bulut üstünde bolingeri yukarı ittiriyor bana göre pozitif ve ben boşluğa gideceğini düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/1oes0e5.png
uzunda böyle görünüyor. eğer boşluğa giderse küçük bir düzeltme sonra 1500 lerdeki tepe denenebilir.
hem fibo hem kanal direnci bu hafta kırılmazsa geri gelebilir. öncü sat verdi dikkatli olunmalı cuma kırmasını bekliyordum.
https://i.hizliresim.com/r3zbx5z.png
iyi kağıt yanlış fiyat bedava valla en son Türkiye Whirpoolu aldı çok baskıladılar. benim hedefim büyük bekleriz
belki alt desteğe değmek ister o zaman ekleme yapılabilir. 35 üstü yani kanal kırılımı hızlı gider.
neden tuttuğumu artık bilmiyorum 28 lira üstüne gelmediği sürece sürünmeye devam temettüyü alacağız bu hafta
bu hafta yataya bağlar en fazla 18lere gelir 9 günlüğe ortalamaları bekler çok açıldı buralar alım fırsatı. seneye 3 tl temettü dağıtabilir.
https://i.hizliresim.com/cd7a6s7.png
50 günlükten tepki verdi böyle ir şey bekliyorum Ereğli ile makas açılmıştı azaltabılir.
15.60 hem bolingeri yukarı ittirecek hem de bulut üstüne atacak. MACD 0 altı kestiği için atak yarım kalabilir. Bekliyoruz. esas olay 16.20 ler geçilince.
yine MACD 0 altı güçsüz 67 liradan 49 a indi taban oluşumu var her ay temettü başlıyor sanırım onun için talep var. 57 ler geçilirse trend başlar.
ben X bekliyordum beni yanılttı. eğer teknikçi avlamıyorsa 6 aylığa kadar 19 20 arası rahat. bu ikili dip normalde zirveyi geçirmesi lazım. bir çok kağıtta gördük daha evvel.
ilk grafik haftalık ikincisi günlük kanaldan tepki verdi. sanırım bu sene temettü dağıtılmayacağı önceden haber alındı ve 7 tl den bir fon ya da grup malını çıktı. okla gösterdiğim yer daha önceki grafikte de var burada kaldığı sürece yeni zirve dener. nafta etilen hala süper.
ALINTIDIR:
uzun vade yatırımcı için.
1. KAR etmiş mi? cevap evet ise.
2. geçen seneye göre net kar enflasyondan fazla atmış mı evet ise
3. esas faliyet karı enflasyondan fazla artmış mı evet ise
4. esas faliyet karı bir önceki çeyrekten fazla artmış mı evet ise
5. satışlar geçen seneye göre artmış mı
bu 5 soru cevap evet ise kağıdı tutmaya devam. ayrıca çöplerde ayrışır.
gelen bilançolarda üst üste 3 çeyrek zarar eden şirketleri ekrandan çkarın.
gelen bilançoda satışları artarken cirosu artarken net kar artmıyorsa ekrandan çıkarın