Selamlar...Hürmetler abi...Aşı oldum 2 doz biontech...Epey oldu.
Bist iyi dayandı. İmamoğlu pislik yapıyor abi...Kanal projesine karşı olabilirsin de. Bu projeyi yaptırmamak için proje oluşturup, para harcanır mı yahu?
En piyasa dostu aday tabii ki Erdoğan. Fakat Erdoğan bence bırakacak. Akşener'den umudum hala var. Bence Akşener muhalefet içine yerleştirilmiş bir sigorta. Davutoğlu, Akp'nin başındayken Kılıçdaroğlu ile koalisyon pazarlığı yapıyordu. Bahçeli bir anda her şeyi bozuverdiydi ya, işte bence Akşener öyle bir şey.
Şimdi bir seçim olsa muhalefet kazanır ama iktidara gelemez. Çünkü koalisyonun içinde İyi Parti ve Hdp var. Yani bozulması çok kolay.
İmamoğlu,Yavaş,Kılıçdaroğlu,Davutoğlu,Gül ve Babacan bunların birbirlerinden hiç bir farkları yoktur. Hepsi kaybeden taraftadır. Şayet iktidara gelirlerse, Türkiye de kaybeden tarafa yerleştirilmiş olacaktır.
Bu başlık dünya nüfusunun azaltılacağını ve bu konuda anlaşamamış iki güç odağı olduğunu iddia ediyor.
1-%50'ciler. 2-%30'cular.
Trump %30'cudur. Biden %50'cidir.
Cumhur İttifakı %30'cuların desteğini alan bir iktidardır. Muhalefet ise %50'cilerin desteğini alıyor.
Bu çocuğu Tvlere çıkardılar, perişan ettiler.Alıntı:
Medyanın Elli Tonu
@Medyanin50Tonu
· 14s
Koronavirüs salgının başlarında "Korona Türkleri etkilemez " sözleriyle çok konuşulan Doç. Dr. Oytun Erbaş'tan yeni açıklama: “Eğer ben doğru işler yaparsam Ben Türkiye'nin Elon Musk'ıyım. Bak bunda mütevazı değilim. Çünkü şu an bir Oytun yetişmeye kalksa kırk sene sürer.”
Laboratuvarda aşı geliştireceği yerde medyada maymunluk yapıyor.
Ciddiye alınacak laf değil. Dünyadan bi haber bir siyasetçi. Ötv'yi kaldıracağız diyen, ötvnin niye var olduğunu bilmiyor demektir. Ötv sonuçtur. Otomobil üreteceğiz,gelirleri arttıracağız,herkesi otomobil sahibi yapacağız dese ben inanmam tabii de tabanı inanabilir.Alıntı:
İbrahim Özkan
@ibrahim_ozkan61
· 23s
İYİ Parti iktidarında otomobillerden alınan ÖTV Kaldırılacak.
100.000 TL olan araçlara artık 300.000 TL vermeyeceğiz.
https://www.diken.com.tr/nasa-anorma...-tespit-ettik/
Alıntı:
NASA: Anormal derecede yüksek alkollü bir kuyruklu yıldız tespit ettik
Alıntı:
NTV
@ntv
·
14d
CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR
#Tekirdağ'da sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükseldi
Olaya birde tersten yaklaşalım, aşı mesela çok sağlam ve dayanıklı insanları tespit edebilmek içinde uygulanmış olabilir mi? Her ülkeye gönedrilen, her insana yapılan aşı grubu farklı olabilir mi? Sonuçta hepsinde barkod var, sistemde kime hangi aşı vurulmuş belşi, sonraki etkilerin takibi de kolay,
Bir diğer konu biyolojik silah, böyle bir şeyin sonucu uyguladığınız bölgede bildiğiniz genocide dır, ayıretmeksızın yok eder, oysa aşı nerdeyse herkese uygulanabilen en kontrollü araçtır.
Belkide gerçekten fluenza aşısıdır, kıllandıran sadece sürekli gözümüzün iç i ne sokmaları.
https://www.usainquirer.com/what-is-...ion-sea-spray/Alıntı:
Fatih Pax Turca 1283 - Türk İhtilali
@turkucgeni
Biraz tarih ..
Deniz Spreyi Operasyonu : 1950 yılında Serratia Marcescens ve Bacillus Globigii adlı 2 bakterinin Kaliforniya'daki San Francisco Körfez Bölgesi'ne püskürtüldüğü gizli bir ABD Donanması deneyiydi .
Grip ve zatürre vakaları 3 kat arttı .
Alıntı:
Between 1949 and 1969, the U.S. Army conducted 239 secret bacterial warfare tests in various cities across the country. While this seems like another one of those crazy conspiracies, it's true.
It wasn't until the trial in 1977, that the Army admitted to staging many mock biological attacks on, and unbeknownst to, American citizens. Some of these experiments used live bacteria assumed to be harmless, including Serratia marcescens and anthrax simulants.
The reported goal for these staged events was to assess the U.S. population's vulnerability to similar biological attacks from foreign enemies.
Alıntı:
Olay idrar yolu enfeksiyonuyla hastanelere müracaat eden ahalinin idrar testleriyle açığa çıktı .
Hastaların idrarında Serratia'dan kaynaklı kırmızı pigmente rastlandı .
Alıntı:
ABD ordusu benzer deneyleri Washington, New York, Key West, Panama City, Alaska ve Pennsylvania'da sivil halkın üstünde uyguladı. Testler, ülkenin dört bir yanındaki ordu mensupları ve ailelerinin bulunduğu çok sayıda üsse de yapıldı.
Alıntı:
Bu simülasyonların bazıları havaalanlarında,turnikelerde, otobüs duraklarında ve metrolarda gerçekleşti. Havaalanı sahte saldırı testi,bakteri püskürtürken terminalin etrafında evrak çantaları taşınarak başlatıldı. Metroda, bakteriyi yaymak için Bacillus yazan ampuller bırakıldı.
Alıntı:
Norfolk Deniz İkmal Merkezi deneyleri (1951): Virginia'daki bu üste kasaları açmaya çalışan işçilere nasıl bulaştıracaklarını görmek için mantar sporlarını dağıttılar. İşçilerin çoğu siyahiydi. Mantar hastalığına beyazlardan daha duyarlı olup olmadıklarına bakıldı.
Alıntı:
Biyolojik Silahların Potansiyelini Test Etmek İçin Kimyasalların Püskürtülmesi (1950'ler): Çinko kadmiyum ve sülfür ,açık hava testinde uçakla dağıtıldı. Missouri'deki St Louis ve Minnesota'daki Minneapolis de dahil olmak üzere birçok Amerikan şehrine püskürtüldü.
Alıntı:
Büyük Kaşıntı Operasyonu (1954): Pirelerin bombalara yüklenip yüklenemeyeceğini öğrenmek için tasarlanmıştır.
Testler, Sovyetler'in ABD'yi Kore Savaşı sırasında Kore ve Çin'de veba ve kolera ile enfekte olmuş böceklerle dolu kutuları bırakmakla suçlamasından sonra gerçekleşti.
Alıntı:
Neyse ki artık böyle şeyler yapmıyorlar .
Uluslararası yasak var.
Böyle işlerin dedikodusu bile kelle alıyor .
Saddam'ı düşünün , Irak'ın ırzına geçildikten sonra kimyasal silahı olmadığı ortaya çıktı .
Öyle bir ciddiye alıyorlar işi .
https://i.hizliresim.com/s94u1ki.jpg
Alıntı:
Vaziyet
@vaziyetcomtr
İmam, müezzin ve din görevlileri, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’dan Kapuz Plajı'nı bir gün için sadece kendilerine ayırmasını istedi.
Derhal hepsi görevden alınmalı?Alıntı:
ahmed
@ahmed77623813
·
10d
@vaziyetcomtr
adlı kişiye yanıt olarak
Ukrayna'dan KIZ ARKADAŞTA getirelim mi?
Siz Fransız Okulu mezunu musunuz?
Olabilir tabii, herşey düşünülebilir.
Virüs, bazı hablogroupları hiç etkilemiyor. G Hablogroup hiç etkilenmiyor. Mesela; Abd'de yaşayan
Kızılderililer yine etkilenmiyor. Bunlar toplam dünya nüfusunda çok az paya sahip insanlar.
Alıntı:
Enis Doko
@enis_doko
·
8d
Elon Musk bilim insanı değildir...
Yaaa Doç.Dr.Oytun Efendi...Aslında pandemi başında söylediği ''Türk Geni'' sebebiyle linç edilmişti.Alıntı:
Fizik ve ekonomi alanında lisansı var. Herhangi bir bilim dalında lisanüstü derecesi mecvut değil. Herhangi bir bilimsel yayını, raporu ya da konferans bildirisi mevcut değil. Fonladıği hiç bir projenin içinde araştırmacı olarak yer almıyor. Musk bir iş insanı ve yatırımcı.
Söylediği yanlış değildi. Abd'de Kızılderililer etkilenmiyor. Onlar da Yakut Türkleri.
Türkiye'de ara ki bulasın.
https://youtu.be/WdpLr5_P0a0
Alıntı:
Prof Dr Güner Sönmez
@DrGunerSonmez
·
7s
Sadece 10 saniyelik bir espri yapıp “Sinovac Sinovac, Biontech Biontech” dediği için bu arkadaşa hemen soruşturma açılmış. Hiç doğru değil, yaptığı işe bir renk katmış, bu kadar hoşgörüsüz olmak zorunda mıyız? Keşke aynı dakiklik, takdir etme konusunda da olsa.
Alıntı:
Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu
@drkaanyl
·
30d
İş güzarlık ve kraldan çok kralcılık olmazsa olmazımız, bu gereksiz huylar yerine iyi ve doğruyu edinsek keşke, üzücü bir durum esprili bir duruma açılan soruşturma...
Suna Yildizoglu
@SunaYildizoglu
Ben bir zamanlar komik bir hatundum.
Alıntı:
Erkan Başar
@osmanerkanbasar
·
31d
@SunaYildizoglu
adlı kişiye yanıt olarak
Her daim öylesiniz üç beş zibidinin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Sevgilerimle..
Alıntı:
Suna Yildizoglu
@SunaYildizoglu
·
31d
Zibidiler umrumda değil, gelen mesajlardaki çaresizliktir benim derdim.
Vaziyet
@vaziyetcomtr
·
40d
Afyonkarahisar Kent Konseyi Başkanı Şemsettin Yasan, şehirde 21 yıldır düzenlenen caz festivali için "gereksiz ve lüzumsuz bir etkinlik" dedi.
https://i.hizliresim.com/nrd4ody.jpg
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
25sn
Ek gelir arayışında olan ve 2 binin üzerinde ada ve adacığa sahip olan Yunanistan, 6 adasını satışa çıkardı.
https://ahmetrasimkucukusta.com/2019...meyi-sagliyor/
Alıntı:
BU BAKTERİ İNSÜLİN DİRENCİNİ KIRIYOR, KİLO VERMEYİ SAĞLIYOR
Kilo vermek ve insülin direncini kırmak hiç zor değil. Karar verip, bu sürece başlayınca(diyet ve egzersiz) bağırsaklardaAlıntı:
BİR: Bu araştırma, bağırsak bakterilerinin sağlıklı yaşamak ve hastalıklardan korunmak için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.
İKİ: İstediğimizi yer yerimizden de kalmayız bakterileri içer obeziteden kurtulur, sağlıklı yaşarız diye düşünenler tabii ki avuçlarını yalarlar.
faydalı bakteriler çoğalıyor. Bu zaten sürecin bir parçası. Yani bakteri içmeye falan gerek yok.Faydalı bakterilerin çoğaldığını nasıl anlıyorsun? Kabızlık ortadan kalkıyor. Hiç şeker falan ölçmeye bile gerek yok. İyileştiğini de anlayabiliyorsun. Cinsel performans artıyor.
Cayır cayır kilo veriyorsun, ortada Tip2 diyabet diye bir şey kalmıyor.
''İlaç kullanırım, diyet yapmam, istediğimi yerim'' diyorsan ayvayı yedin. Bir ilaçla başlarsın, bir iki sene sonra bir ilaç daha ilave ederler. Bir iki sene öyle gider, sonra iki ilaç daha eklerler.
İşin kötüsü, kanser olma ihtimali artar. Falan filan işte.
Abdullah Songül
@OngunEren6
·
6d
Meteoroloji'den yeni uyarı: Süper hücre hortumla birlikte geliyor
Yapılan uyarılarda Karadeniz üzerinden gelen fırtınanın tam İstanbul üzerinde çok farklı meteoroloik olaylara neden olacağı belirtildi. Süper Hücre hortum, sağanak, fırtına, dolu, su baskınlarını da getirecek.
Güzel haber
Süper hücre
Özlemiştik Oleyoooo
Abi bi de dekamersiyon adlı kullanıcıyı çözümledim
Diyo ki galiba
O mrna sandığınız aslında basit bi gırip aşısı
Ben onun imasından bunu çıkarımladım
Ha şu var geçen sene olanlar harbi aşı olmuş olabilirler
Eksi yetmiş derecede saklanması gereken şey otogar köşelerinde
Tuhaflık yok Bariz geçen sene ki formül olamaz
Bu saldırının arkasında Çin'in olduğunu düşünebiliriz. Tüm Afrika kıtasında Çin'li sayısı 1,5 milyonu bulmuştur. Çad'da Çin'in 3 silah fabrikası var ve İslami Radikal Örgütleri destekliyorlar.Alıntı:
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
20d
El Kaide'nin Batı Afrika yapılanması Cemaat Nusret el İslam vel Müslimin (CNİM) Mali'de Alman ve Fransız güçlere yönelik bombalı araç saldırıları düzenledi.
Saldırılarda çok sayıda yabancı asker yaralandı.
Fakat diğer taraftan, hem Almanya hemi de Fransa askerlerine saldırmaları mantıklı değil. Çünkü Fransa'nın hem Almanya hemi de Abd ile sorunları var.
Yani saldırıyı Abd yaptırmış da olabilir. Allahtan burada Ruslar yok. Yoksa tamamen kördüğüm olurdu.
https://i.hizliresim.com/ipf5xfk.jpg
Alıntı:
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
Miami’de çöken binadan 11 gündür canlı çıkarılan kişi sayısı: 0
Dün gece de binanın geri kalan kısmı planlı olarak yıkıldı
120’den fazla kişi hala göçük altında
Erdoğan: "Tüm vatandaşlarımıza, 18 yaş üzerindeki herkese, aşı randevularını bir an önce alarak kendilerini ve sevdiklerini bu musibetten korumaları çağrısında bulunuyorum."
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
7d
ABD'de haftasonu yüzlerce şirkete yönelik siber saldırı düzenleyen bilgisayar korsanları, 70 milyon dolar fidye istedi. Korsanlar ödemenin kripto para olarak yapılmasını talep etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hububat et süt fiyatlarını aşırı şekilde yükseltmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz.
Erdoğan'dan çark: 'Aşı hizmetlerini de diğer ülkeler gibi ücretsiz olarak veriyoruz' .
Erdoğan: Şu anda Avrupa’da benzinin ve motorinin hem en ucuz olduğu hem de en az vergilendirildiği ülke biziz. Eskiden arabalarının depolarını doldurup öyle sınırlarımızdan içeri girerlerdi, şimdi iş tersine döndü depoları fulleyip sınır dışına çıkıyorlar.
Alıntı:
Senatör Cató
@senatorkato
·
6d
Konunun benzin fiyatıyla değil de kur ile alakalı olabilir mi? Sadece soruyorum.
https://i.hizliresim.com/be24luy.jpg
Alıntı:
Bazı Enfes Bilgiler
@enfesbiIgiler
Bir tren garında donarak ölen, dünya edebiyatının en önemli isimlerinden Tolstoy'un bilinen son fotoğrafı.
https://youtu.be/i5y1-Ru3Jpc
Raffaella Carra vefat etmiş...Ruhu şad olsun...Her şey silikleşiyor.
Bu ne şimdi? Artık bir şey anlamıyorum.Alıntı:
Ahmet Maranki
@maranki
ÖNEMLİ HABER AŞILILAR KAN VEREMİYORSUNUZ.Çift ünlem işareti
Aşılanmış insanlar kan bağışı yapamazlar, çünkü aşı doğal antikorlarını tamamen yok eder. yoksa aşılananlarda mikrop olduğundan dolayı mı?Ne dersiniz aşılıdan uzak duralım mı hani mikroplu ya
#Haddinibilbuzdağı https://twitter.com/CemilCan5834/sta...60316160/video
Rafaellaya çok üzüldüm keşke reisimizi onun öğütlerini dinliyip aşısını olaydı
Lev tolstoy ilginç bi kişilik lev yani Aslan leon yahudi ismi adam rus milliyetçisi donarak ölüyo raskolnikof katil zaten kendi
Ayıkla pirincin taşını
Şey e de Çin omuz atmıştır abisi rus Çektir bakam bi şunlara demiştir yoksa çinlide o cesaret ne gezer Gezer terlikleri
Serpil Özkan
@SerpilOzkan99
·
4s
BAKIN ŞUNU BİR DAHA NET YAZIYORUM :
-- GRAPHENE 'Nİ VÜCUDUNA ALAN HERKES AMA HERKES 2- 4 YIL İÇİNDE ÖLECEK !
-- Bir gramı bir futbol sahasına kadar canlı bir organizma gibi çoğalma kabiliyetine sahip !
-- Dünya şu an ceset toplama merkezleri inşaatlarına ihale açıyor!
Önemli haber...Alıntı:
#SONDAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
FETÖ’nün Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı, MİT operasyonuyla Türkiye’ye getirildi.
Alıntı:
Vaziyet
@vaziyetcomtr
· 4 Tem
Fatih Altaylı: "Herkes gücü yettiğince bir yerlere çökebiliyor, tüm bu 'çökmelerin' nedeni yargının 'çökmüş' olması. Tatili erken kesip eve dönüyorum. Yokluğumdan istifade bizim eve de çökmesinler."
Nurhan Çetinkaya Ermeni bir vatandaş. Fatih Altaylı'nın dedesini Ermeni mallarına çökmekle itham ediyor.Alıntı:
Nurhan Çetinkaya
@nurhancetinkaya
·
11s
Çökenlerin torunları da muteber yurttaş kesili verir bir anda..
Mete Sohtaoğlu
@metesohtaoglu
·
58sn
ABD'ye ait savaş uçaklarının Afganistan'dan çıkarılmaya başlandığı bildiriliyor.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de bazı hava araçları tutulmaya devam edilse de, şiddetli bombardımanların düzenlenebileceği uçaklar ülkeyi terk etti.
#Sondakika
İran
Tahran
Ülkenin balistik füze parçası üreten en önemli tesisi yanıyor.
Twitterda çok aşırı haber akışı var. Her dakika yeni bir haber var.
Elektrikler 8 saat kesiliyorsa, iç karışıklıklar çıkacak demektir. Bu haberi takip edelim, kısa süre içinde İran'da karışıklıklar, halk hareketleri beklerim.Alıntı:
ن
@FuckBBCPersian
·
21d
@temmuz1919
adlı kişiye yanıt olarak
Elektirik gunde 8 saat kesilir tehranda. Durum çox qirix
https://i.hizliresim.com/kjn5lli.jpg
Vecihi mi o? Ama yanındaki Ayşen Gruda değil?