Cevap yes I did veya not at all
Ulen o white house aciklamari o ne oyle
Ne Evet ne hayir hep orta da cevaplar bunu da ortaya cevaplasin da goruyum
Soru net cevap net
O kadar ya
Avrupa isi
Printable View
Cevap yes I did veya not at all
Ulen o white house aciklamari o ne oyle
Ne Evet ne hayir hep orta da cevaplar bunu da ortaya cevaplasin da goruyum
Soru net cevap net
O kadar ya
Avrupa isi
Covid salgınından aylar önce, önemli bir bilimsel gelişme olmuştu. Molekül düzeyinde madde transferi gerceklestirilmisti. 2019'da bu haberler tek tuk vardı. Şimdi hiç bulamıyorum.
Mesela bir kişinin burnuna 70 milyar virüs gönderilebilir.
Diyelim ki, bu kişiye tedavi uygulanmaya başlandı, hastaneye kaldırıldı. Yine 70 milyar virüs gönderilebilir.
Hiç bir tedavi ise yaramaz.
Abi aslinda Ben thk 100. Yil kutlamalarina 12 yil evvel izmirde gittigimde baya iyi bi Pakistan ucagi gordum
Hatta ekip yaptirmis bi beyzbol sapkasi armasi vs kullaniyom hala Hedlye verdilerdi
O ucagi alsak ya Gayet iyi
Isvec ucagindan iyi
Isvec veremez istesede abd den bi telefon tmm
Japon uçağı var mi acaba?
Japon iyidir.
Japon. Mitsubishi x-2 shinshin varmis ama vermezki Adam kendine yapmis
İlhami Işık adlı kullanıcı beğendi
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
2d
Otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 48 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Ekonomi Kalemi
@Eniyiekonomistl
·
3d
15 Ekim'le biten haftada TL mevduat 4 haftalık ortalamasında artış +%66 döviz tevdiatta düşüş -%18
Bu cenah hep aynı. Böyle bir tweet atılınca hemen altına böyle bir tweet geliveriyor:Alıntı:
Abdullah T.R
@TraderAT12
·
14s
Berberim Covid19 sebepli ölmüş 32 yaşında.
▪︎Çift doz biontech
▪︎Herhangi bir ek hastalığı yok
▪︎sigara/alkol yok
▪︎2. Dozdan sonra 2 ay geçmiş
●Covid19 ve 10. Gün vefat.
Alıntı:
Leyla Andaç
@LeylaAnda38
·
12s
Bizde geçen hafta 2. Biontek aşısından kaybettik amcamızı . Aşıdan 2 gün sonra kara mantar oldu bir ayda öldü
Hulusi Agam istesin abi...Emir gomuta onda. Verenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü kara değil,Japon.
Şaka bir tarafa o uçağın üstüne yok. Biz sihalari veriyoruz. Çünkü bize know-how veren, uret ver diyor.
Bu sihalar 100 yıl once, Nablus Savaşında bize karşı kullanılmıştı.
Osmanlı saatler içinde bir ordusunu kaybetmişti.
Japon vermez o uçağı.
Bak görürsün, Ingiltere ne yapıp edecek, Abd kongresinden kararı da çıkartacak 40 F16'yi bize verdirecek.
Türk medyasında, Rus uçağı alırız martavalları boşuna çıkarılmıyor.
Yoksa Putin, Ingiltere'yi oyacak. Boris bunu Biden baskanken yapmak zorunda.
https://i.hizliresim.com/og7foh6.jpeg
Ah be Nevzadım korgeneralim. Sıfırdan yarattin, sonra milyar dolarlara sattin. Ne ceo'lugu yapcen gari.
Bosverseydin be ya.
Yemek Sepetine sizilmis, bütün veriler çalınmış.
Olmadı be ya.
Zeman gostercekki Abi biz alsakda almasakda ucagi rus - avrupada nere olur bilmem bi yerlere salca olmak zorunda
Cunki abd o kadar cok agir silah getirdi ki Is artik tehdit boyutunu asti
Fazla bekleyceklerini dusunmuyom
Bu tarafta dassault sirketi sahibinin kopter i goz gore gore dusurduler
Bu defa bati dunyasi kaybetcek ama Yani yuzde Yirmi bi sanslari var onu da kullanirlar puff olur
Ben Tr de abd ussu olmamasina memnunum ama tezkeredeki yabanci asker buraya gelebilir maddesi talihsizlik oldu
Birak yerse Yesin ingiltereyi
Ukraynadan turk siha lari rusu bezdirmek icin
Bunu da ingiltere guvenli kalsin diye yapiyoz da - rus ta tabi anlamiyo
Sonra bizi duduklemesinlerde
Dikmisim ingiltereyi bana ne be ya ingiltereden
Biz yanlis oynuyoz oyunu
Zincirleme geçiriyorlar. Eyvah eyvah...Bu isin sonu kötü. Parası olan kemençe çalar diyemeyiz, güvenlik hızla bozulmaya başlar.Alıntı:
SONDAKİKA
LPG’ye 48 kuruşluk zam bekleniyor.
Ekim ayı ihracatı 20.8 milyar dolar. 21 milyar dolar desek yıllık 250 milyar dolar yapar.
Ama hep rekor kırarak devam edecek. 1 yıl sonra enaz 280 milyar dolar olur.
5 yıl sonra ise 500 milyar dolar.
Hey yawrim hey...
https://i.hizliresim.com/6z4gtjb.jpeg
Uvvvvvvvvv....hi ho ho.Alıntı:
Elif Güveyler
@elifguveyler85
Basınçlıyım canım hiç öpmeyeyim
Abi 2017'de yanardağ patlamaları olacak dediğim ben...
Dow 35.000 olacak dediydim. Benzin 8 TL olacak didiydim.
Epsi bu forumda kayıtlı...
5 yıl sonra 500 milyar dolar ehrecat yapacaz be ya...
Abi yarısı naylonsa okey o iş tamam :))
turan çevik vol. 2 ...
Turan Cevik değildi.
Adı Gülten'di. Sol kolunun bilekten sonrası yoktu.
Turan Cevik'i tanırım.
YENİ — Rus RIA Novosti [
@rianru
] kaynakları:
“Türk Silahlı Kuvvetleri, muhalif gruplar ile birlikte SDG’ye (PKK/YPG terör örgütü) karşı operasyonu yarın başlatabilir.”
“Operasyon, başta Azez ve Tel Abyad olmak üzere Suriye’nin kuzeyinde farklı eksenlerden başlatılacak.”
Tayyip Erdogan:
"Yapılması gerektiği zamanda tabii ki yapılır. Ondan geri adım atılmaz."
"Eğer karşımızda bir terör örgütü olan PKK/PYD/YPG varsa, ne gerekiyorsa biz bunu yaparız. Bundan da taviz vermeyiz."
- AA -
https://i.hizliresim.com/h1cpxfi.png
Alıntı:
Zehirli gazların tespit edilmesi alanındaki çalışmaları ile bilinen TUBİTAK Başuzman Araştırmacısı Doçent Doktor Dilek Dündar Erbahar evinde ölü olarak bulundu.
Doçent Doktor Dilek Dündar'ın "böcek ilacı içerek intihar ettiği" öne sürüldü.
Cinayet değilse eğer;
insanlar niye intihar eder ?
Isin var, aç, açıkta değilsin.
Eşinle anlaşamadıysan güzellikle ayrılırsın, anlaşacağın bir başkası çıkar karşına.
Üzüldüm.
Not: pkk şefi duran imralida tavla oynsma pesinde galiba. "Emrinizdeyim" demesine gunler kalmış gibi.
https://news.yahoo.com/act-anti-semi...rBX5_Vm7RDl4AC
Alıntı:
Act of of anti-Semitism': Police investigate desecration of Torah scroll at fraternity house
Grafen ile ilgili ben de bir kaç kez mesaj yazmıştım. Bir kaç video da koydum.
Türkiye'de üretimi var.
https://yalteksan.com.tr/
Alıntı:
Yalteksan, savunma sanayi başta olmak üzere, üstün yalıtım gerektiren özel projelere, özel çözümler geliştiren, nano teknolojiyi etkin kullanan yenilikçi bir firmadır. 2003 senesinden itibaren Ar-Ge faaliyetlerine devam eden Yalteksan, 2011’den itibaren ticari ürün dönüşümünü tamamlanmış nano teknolojik ürünlerini özel projelere sunmaktadır.
ABD Dışişleri Bakanlığı
Türkiye ve Ypg ateşkes hatlarına saygılı olmali açıklaması yaptı.
hani alnına 666 falan filan ... hah o işte grafenle yani ... bu kadar diyebilirim ... henüz değil daha zamanı var. insanlık seçimini yapacak.
https://moonstar.tv/2021/11/01/akpli...bir-partiydik/
Alıntı:
Şanlıurfa’da AKP’yi desteklediğini belirten bir vatandaş AKP’li Akçakale Belediyesi’ne ait araçlarla fuhuş yapıldığını söyledi. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen vatandaş, ‘‘Biz size güvendik oy verdik, kerhane açasınız diye mi? Hizmetinizden bahsedin hizmetiniz nerede? Sayın Cumhurbaşkanım sizin adınızı lekeliyorlar.’’ dedi. Diğer yandan Telebyad Akçakale isimli bir hesap, belediye aracıyla fuhuş yapıldığını iddia eden bir fotoğraf paylaştı.
https://haber.sol.org.tr/haber/asi-k...-alindi-317352
Alıntı:
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın oğlunun Covid-19’a yakalanması sonrası ev karantinasına alındı. Erbakan’ın bütün programları da iptal edildi.
Aşı karşıtı ve bilim karşıtı demeçleriyle gündeme gelen Erbakan, “Aşı olmadım, olmayı da düşünmüyorum” demişti.
Alıntı:
Erbakan, mRNA aşısı olanların "yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olacaklarını" öne sürerek "3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir” demişti.