https://i.hizliresim.com/IBF26d.png
Printable View
Ben aldım , 3.80 - 4.00 aralığından bayağı verdim ISYAT çakalına .
Şimdi geri istiyorum az az toplamaya devam bende iyi var siz bana bakmayın .
Diğer kağıtlarımdan gelen her temettüyü de buna yatırıyorum .
EGEEN PSDTC temettüleri BASCM e helal olsun .
:party: :yahoo: Ben Bascm delisiyim daha önce yazdım .
Gelişen işletmeler pazarında olup Fiyatı çıkmayan Ana pazara giremeyen tek bu kağıt kaldı
Zarar edenleri dahi uçurdular . Bendeki malı isteyolar .
Bende ödenen paranın değeri yok . O yüzden kar zarar hesabı yapmam .
Temettü önemli o devamlı gelsin yeter . Aslında Temettüyü çok daha fazla bekliyorduk
ama olmadı . Kısmet gelecek seneye .
Eğer sakıncası yoksa ; hesap no,kurum kapalı bascm adet ekstresi atabilirmisiniz? günün tarih gözüksün ama :)
Gelişen İşletmeler Pazarı
Göz altı Pazarı
VS vs vs
Bence SALI PAZARI Siz hala isim seçerek alımlarınızı yapın yada başka tahtada otlanın .
Alt tarafı 20 lot 20 lot dünya mal aldım Temettülerim cebimde .
Siz Çarşamba pazarı mı Perşembe pazarımı ona takılın .
İsmini bulunca yazarsınız biz de öğreniriz ama 1 yılda değişecek gene gelin bekleriz .
Bu kadar saçma sapan yazacağınıza neden bu FİYAT PAHALI onu yazın .
Bırakın Saçma sapan Temelsiz eleştirileri . Bir neden belirtin ama nerdeee . . .
Kapıdaki benzinlikten girilince merkeze 22 dk da gidebiliyorsunuz
Arazisi o kadar büyük ki satsa fena para alır ayrıca arazide 2 adet dağ var :)
Üstüne üslük kar eden çimento şirketi KONYA dan da büyük ciroları karşılaştırın .
Yakında aklımda iken bir daha bakarım .
Malı kötüleyen zibidilere sormak lazım acaba krizde KOnya afyon ne kadar kaybetti ?
nasıl olsa sanal dünyada tükür kaç sıkıntı yok .
baygeorge doğru yoldayız.
açıklamalarınız için teşekkürler.20 adet hazır beton santralini de ben ilave edeyim.
Sadece Ankara şaşmaz tesisi 100-150 milyon tl eder.(hazır betonculardan alınan bilgidir.)
doğru hisse,uygun fiyat.
bol kazançlar.
Kimliğinizi açık açık yazarsanız ve Gsm telefonunuzu ben de buraya yazarım ararsınız kimlikler açık görüşürüz .
Gizli kapaklı iş yapmam kusura bakmayın . Kısaca tarihsel takas vs
sizin ve benim hesapları diğerleri de görecek .
Ya da Cep telefonunuzu özelden atın şahsen arayayım .
Tanışırız en azından .
Bir de hisse temettü veriyor sanırım yazdığınız kadarıyla. Temettü verimi % kaç yaklaşık.
Ben de bu hisseyi biriktiriyorum.Kisa vadede beklentim yok.Alıp unutma şeklinde.
Doğru haklısınız :ok:
iyi akşamlar. yarın da tavan olabilir. çok ucuz kaldı. bol kazançlar.:)
Merhaba Arkadaşlar ; Bu hisse hakkındaki görüş ve düşünceleriniz nedir ? Ankara - Sivas YHT ile igili bir yerde Baştaşın adı geçti ... Hisse Alınırmı Alınmaz mı yoksa daha beklenmeli mi ! Hissede Beklentiler nedir ? Benim dikkatimi çeken 3 aylık oralam hacmin : 3.000 Adet den bir anda 10. 000 Adet civarına çıkması oldu. Hacim artışı sizce alışmıdır satışmıdır ... hacim artışı anlama geliyor. Teşekkürler.
Arkadaşım selam ben ve arkadaşlarım yaklaşık dört aydık her fiyattan alıyoruz.size ilk sayfadan itibaren forum gönderilerini okumanızı tavsiye ederim.sağolsun arkadaşların çok değerli katkılarını göreceksin.biz güveniyoruz.karar sizin.
Doğru hisse-uygun fiyat
İyi akşamlar
alışa devam.doğru hisse,uygun fiyat.:)
8 - 9 gün sonra ABD d eKorona şoku yaşanacaktır . Dünyada şok dalgası yaratacak .
4 - 5 gün sürer gibi geliyor
10 Nisandan 28 Nisan a kadar sürecek Corona şoku Yaşayabilirler .
Korona nın pik yapmasına 15 gün kaldı aynı anda İngiltere de de yaşanabilir
Nisan sonuna doğru Güney Amerika konuşulacak .
ABD de ki salgının büyümesi basın tarafından pompalanarak ABD de ve dünyada herkesin Şok yaşamalarına sebep olacak haberler ile desteklenecek benim görüşümdür Kimseyi bağlamaz .
O arada Yani Karambol de BAscm 1.86 Ları bile görebilir .
günaydın.:)
düşük fiyatlar daima alışla karşılanır.
sorun olmaz.vatandaş ucuzdan hisse alır.
bilgi paylaşmaya devam.
sağlıklı ve sabırlı günler dilerim.
2.36-2.52 den satışları karşılayıp 2.75-2.93 ten kendilerine iade ettik. aşağılarda beçeriksiz iş yatırım ve ortak hareket edenlerin satışlarını bekliyoruz. bol kazançlar.
olay budur , 7 yıldır yaparım maliyeti sıfırlamanın bu kadar kolay olduğu başka hisse yok .
ISYAT o kadar beceriksiz ki ahmaklıkları sayesinde para kazanılabilir .
Yoksa bu oranlar mümkün değil .
Aşağıda 2.36 dan alırsanız ki bence kuvvetle muhtemel Maliyet 1.80 civarı olacak .
1.86 TL olduğunda alırım azar azar
1.82 TL olunca bayağı alırım
1.76 TL Deli gibi alırım
1.72 TL Araba satıp alırım
1.66 TL Kredi çekip Alırım
1.46 TL Nakitte kalan ları koyarım
1.22 TL Yazlık Parası ile girerim
1.02 TL Yatırım lık aldığım Evi satıp dalarım
0.66 TL Her şeyi koyarım
Olur mu ? Şirket batmamış ise destek noktaları :p:yahoo::bravo::party::halay::kahkah:
Olursa muhteşem olur .
Ne olursa olsun her olay beklentisinde ve gerçekleşmesinde yukarı tepki veriyor
Haziran ayı kapımıza dayandı her fiyat alım fırsatı oldu gibi .
BU kadar kötü olay gerçekleşti kağıdımız 2.90 altına gelmiyor demek ki
6.02 - 8.26 TL arası Fiyatları hayırlısıyla bu sene görürüz .
Yakın izleme pyasası (gözaltı) gip ve pöip piyasasındaki hisselerin yıllık değişimlerine baktım.%90 ı adeta getiri bakımından şov yapmış.bascm'ın yıllık getirisi %10.Ve mali açıdan gözaltı pazarı hisseleri ortalaama%200 getiriler mevcut.Buna gelmemelerinin bir sebebimi var sayın bascm yatırımcıları? Hepinize bol kazançlar...
Biz sürekli topluyoruz bu yüzden ISYAT tarafından baskılanıyor
Ama Kayba uğramadığımız için sıkıntı yok
bu yıla kadar temettü aldık yukardan sattık aşağıdan aldık ve alırız.
Diğerleri daha iyi ise onlardan alın . Burada yatırım yapanların önceliği
kazanmaktan ziyade kaybetmek istemeyenler
3.85 üstüne Kısmen SAT
2.64 Altından Kısmen AL aradaki Fark KAR
Bazı arkadaşların tercihleri ise yukarıdan al sat yapmaları
Ama Elde Kalırsa sıkıntı yapan yok .
Ayrıca Adetli giren de yok tahta sığ
2,85 TL den bir miktar aldım.Ama istediğim miktara cesaret edemedim.Kısmet.Herkese bol kazançlar..
iyi akşamlar. tavan hayırlı olsun.
alıcılar a1 kapital 18913.piramit 1456. qnb finans 900
satıcılar garanti 9453. deniz 2999. halk 2833
takibe devam.
doğru hisse uygun fiyat.
Dostlar ben çok uzun zamandır bu hissedeyim . Bir zamanlar günde 36 lot işlem görmez idi .
Hala o fiyatlar bunlardan uzak değil ama 36 lot yerine tahtada 36 000 LoT Gördüğüm zaman bu kadar işlem adedine inanmakta zorlanıyorum . Malınızın tamamını tahtada kaptırmayın derim . Bu Fiyatlar fiktif ve Ucuz ben Kar geldiğinde Çılgın seviyeleri göreceğimize eminim . Gerçek rakkamlar ise Tüm gün işlem gördüğümüz zaman oluşacak . Bunca yıl topladıklarımı 2 haftada verebiliyor olmak bu adetlerde mümkün olması beni sinirlendiriyor ve strese sokuyor .
Günaydın arkadaşlar.
Dün yazdığım ilk üç alıcı ve satıcı bilgisidir.
Gerçektende doğru hisse , uygun fiyat.
Bol kazançlar.
Devamı gelecek gibi,Maşallah😊
Sn Ecos Arada sırada takası paylaşırsanız en azından bilgi paylaşımınız olur
bugünkü takası:)
herkese selam.
Merhaba Arkadaşlar ; BASCM bu seviyelerden alınırmı alınmaz mı kararsız kaldım... Çok sığ bir hisse beni çok düşündürüyor. Bu hisse hakkında bilgi haber vb. varsa paylaşabilirmisiniz. Toplam üretim kapasitesi nedir vb. Teşekkürler
Beklentimiz 3-5 yılda 25 TL olacak Bist te tm gün işlem görecek o zamana kadar toplamaya devam ederiz
3.80 - 4.20 Aralığında ben az veriyorum ama aşağıdan devamlı alıyorum asıl ana kısmı vermem ,
devamlı aldığımızdan fiyat umarım çıkar ama ISYAT basıyor havalar kötü olunca ama en çok da onda var .
Uzun vade Bıst te tüm gün işlem görene kadar biriktiren bir tayfa var burda Ben yukarıdan acımam veririm aşağıdan yerine koyarım . Her defasında yukarı dediğimiz yer daha yüksek oluyor hepi topu budur . Günde 20 lot işlem gören kağıtta şimdilerde 14 000 lot iş yapıyor gözlerime inanamıyorum . Konya dan 10 kat büyük vicat grubuna ait fransız şirketidir . Türkiye şartları gereği zarar gösterdi diyecem ama diğer çimentolar kadar zarar yazmadı. Her sene en yüksek temettüyü bu kağıt verir idi Fiyatı 2.20 TL ye 20 Krş . Arazisinde 2 tane ağ var anlaşıldığı gibi gayrımenkul olarak duruşu iyi . CHF olarak fiyatı da tabloda qtr olarak var tablo da çizdim . SON Sütun CHF 2014 100 Kabul olursa bu gün nerede analizidir. SON satır HAziran 2020 Tahmindir.
Aneyyyy sanki müşteri bulduk gibi oldu . Yalan yalan sen alma kaç kurtar kendini .
Bir de bu şekilde yazan bir tayfa var . Et yiyen bitkiye benzetirler bu hisseyi .
Kaç kurtar kendini . Diğer yatırımcılardan bence bilgi al ben burada kafayı yedim .
https://i.hizliresim.com/AqAkqb.png
Sanırım Geçmiş bilgiler de olduğu için bu iyi bir iş görür
alınmaz satılır , 2.20 - 1.80 aralığından tekrar GERİ ALINIR .
BAscm ile ilgili kararlarım tutarlı değil bir bilene sormak lazım .