Geçen yıl brükselde 3 ay kapanmadan dolayı 2 oto yıkama iş yeri için tam 40 bin euro verdiler. 40 bin euro karşıksız.
Printable View
Geçen yıl brükselde 3 ay kapanmadan dolayı 2 oto yıkama iş yeri için tam 40 bin euro verdiler. 40 bin euro karşıksız.
The Wall Street Journal
@WSJ
· 56 Min.
Starting next year, home buyers in high-cost areas of the country will be able to borrow nearly $1 million for a mortgage loan backed by the government, a reflection of the rapid appreciation in home prices nationally https://on.wsj.com/3xHQ43Q
sinirim zıplamasın diye izlemiyorum.. ama sosyal medyadan anladığım yine prompter okuyuculuğu yapıyormuş.
https://twitter.com/business/status/...725393414?s=21
Diyor ki, geçici demeyelim…
Dölarda enflasyon geçici demeyelim ayıp olur diyor…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maliyet enflasyonuyla ilgili söylediklerinden hiç bir şey anlamadım, ha keza sıcak parayı elimizin tersiyle itiyoruz derken?
Olay tamamen cari açık meselesi, sabah Hakan Kara' ın tweeti paylaşmıştım.
Dolarda bacak, kol, dibine kadar gir - çık her türlü aksiyon olacak beter olacak ki yetmez ama evetçiler beteri görsün işte o zaman yeter olsun. O güne kadar bunlara acıyan yetmez ama evetçilerden olsun. Forumda Doların çıkışından rahatsız olan var mı ? Ben hala en az 1 Euro olması gereken benzini 0.64 Euro dan alıyorum depomu bir Alamana ! göre %70 daha ucuza full dolduruyorum çünkü ben Tl kullanmıyorum Dolar kullanıyorum bu yüzden de bir Alamandan ! daha rahat yaşıyorum.
Bay kemale geldi...
Bant ve prompter işi tamam mı, malûm ben TV seyretmiyorum, nazar değer diye Reisin sesini bile dinlemiyorum, elimden geldiğince.
Sabit kura gectik.13.3333
Ya pardon ben Almana göre benzini 2.5 kat daha ucuz kullanıyormuşum Alamanyada ! şimdi baktım benzin 1.6 Euro imiş ,ulan ! Reyiz ve onun gerisinin kılı olacam ! diyen zevat diyordu da ben inanmıyorumdan sahiden Türkiyedeki benim gibileri Alaman kıskanıyormuş da haberim yokmuş. :party:
Erdoğan: Faiz sebep, enflasyon neticedir. Faizi şu anda düşürüyoruz ve enflasyonun da inşallah düştüğünü hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Faizi düşürmek suretiyle yatırım, istihdam, üretim ve ihracat bize büyümeyi getirecek
Erdoğan: Zengini zengin yapan faizciliktir
Bay kemale bitti. Stokçulara gedik. Aynı nakarat
Erdoğan: Ülkemizin bir cendereye sokulmak istenmesi bizim tarafımızdan engellenmiştir, biz buna müsaade etmeyeceğiz
Erdoğan: Kur, faiz enflasyon sarmalında yaşamayacağız, bu sarmaldan çıkacağız
Erdoğan: Kur-faiz spekülasyonlarını ancak biz engelleriz
Vay arkadaş bir tanede muhalif röportaj koyda jnandirici olsun yaww.
Master şefe devam hiç olmazsa fosforu korurum.
Erdoğan: Ekonomik verilerimiz aslında zayıf değil ,gayet iyi durumda. Ülkemiz bu kısır döngüyü kırma noktasına gelmiştir
şaap vuruyor şeyin kafasına ama şey durmuyor gece 15 olur mu kelime ettikçe artıyor şey durmuyor
Erdoğan: Türkiye'ye uzun vadeli yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır
Erdoğan: Döviz kurunda kalıcı istikrar, ihracat, turizm ve diğer hizmet gelirleri ile döviz kazanarak mümkün olabilir
Bu derece cıkmasından acıkcası rahatsızım - portföyünün bir kısmı TL bazlı olması bir tarafa - alım gücünün bu denli düşmeye devam etmesi ufak bir azınlık hariç kimseye faydası olmaz... sosyal patlamaya gebe bir noktadan sonra can güvenliğiniz olmaz...sağlık personelinin, güvenlik çalışanların maaşları ailelerini eğer geçindirmeye yetmiyorsa... böyle bir ülkede yaşamak istemem...
Erdoğan: Artık cari açık verip bu açığı dış borçla finanse eden değil, döviz kazanıp cari fazla veren bir ekonomi olma hedefiyle hareket ediyoruz, bu hedefe çok yakınız
Erdoğan: Yeni ekonomi modeliyle, yüksek faiz verecek sıcak para çekme politikasını elimizin tersiyle itiyoruz. Düşük faizle, üretimi ve ihracatı destekleyeceğiz
Model cok guzel aga. Cari fazla verelim elbet. De dotumuze giymeye don yokken ferrari istemeye benziyor bu is. Sen ben o halk ne olacak bu enflasyon karsisinda?
Küresel emtialarda fiyat artışı söz konusuysa, yüksek kurla maliyet enflasyonu nasıl engellenecek, sübvansiye ederek mi, bütçe yetecek mi?
Gemi yalama oldu tutmuyor abi (cem yılmaz)
akıl alır gibi değil... göz göre göre içine s.çılıyor memleketin.
13.95 vurdu çekti.
aga resmen ülkeyle dalga geçiyor ?!!
başka söylenecek birşey yok
şaap demir yumrukları geçiriyor şeye
Daha yolun başındayız brlkide kim bilir
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmaklara masallar kuşağı...
Ülke için ise alacakaranlık kuşağı...
https://youtu.be/lRUoQBiy1Fc
Yeni birşey deneyeceğim.
KOİ garantileri haric 450 milyar dolar borcu olan, her yil 160-180 milyar usd borc cevirip 12-14 milyar usd dis borc faizi odeyen ulke sicak parayi nasil elinin tersiyle itecek sahsen merak ediyorum.