Üstad kağıtta bir bozulma yok değilmi. Öngörünüz nedir orta uzun vade. Teşekkür ederim şimdiden.
Printable View
topluyorum ben burdada.
bu hisse 50/60 civari bence ilk olmasi gereken.
yawww taze kuru bile 10 lara dayandi.
sermayesi 1 milyon sadece.
yedek medek yok.
merit 2.5 milyon sermaye 8 mily civari kar yedek ozsermaye gani.
altin bu altin.
asla yatirim tavsiyesi degildir.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KKTC Başbakanı Tatar: KKTC’de 5 gündür yeni corona vakası tespit edilmedi
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle son bir haftada 2868 test yapılırken pozitif vakaya rastlanmadı.
Sağlık Bakanlı Ali Pilli, yaptığı yazılı açıklamada, bugün toplam 546 test yapıldığını ve yeni bir vakaya rastlanmadığını bildirdi.
Ülkede en son 17 Nisan'da bir pozitif Kovid-19 vaka tespit edildiği açıklanmıştı.
Bi merit kaldı o da kalkarmı son dakkkaaa
Haberler gelmeden kalksaydı iyidi bu kadar beklenti boşamı.Değil tabiki.
Çok baskı var çok,,sağ cepten sol cebe.
Nwreye kadar olacak.Dediğin gibiyse ne kadar baskı o kadar tepki olur zamanı gelince.
Bismillah
tekrar meritte basladim bugun alislara
1000 civari siftah.
devam edicem alislara.
15.17. ve 15.85 ler cogu benden.
teşekürler
kisa zamanda ilk hedefim 35 £
sonrasi yeni zirveler. karli tepeler.
hedefi yüksek olmayan merit çevresinde dolanmasin. :)
bugunde devam alimlara sabahkilerin 390 civari benim. :)
"İtalya ispanya zannediyorum bu sene açmayacaklar,,eğer Kıbrıs açarsa,,AB li zenginler oda kapatır.
Fakat %50 kapasite olur,,bu seferde fahiş fiyat çeker.
Yani az kişi çok para.
Bütün gözler Kıbrıs ta.,,bir ışık,meriti uçurur."
demişler başka yerde,,doğruluk payı var mı acaba?
tadından yenmez...
bu arada 12:55 deki 16.00 eslesmelerinden'de 305 tanem geldi.
devam durmak yok
nethol da mızrak çuvala sığmadı,patlattılar,,sıra bunda,,ama ne baskı ne baskı,,,nereye kadar.
Bugün de alamadım. Kapalı odaya girmeden emir vermek gerekiyormuş sanırım normal hisse alım satımı olmadığı için. Geçenki alımlarımı önceden yukarıdan yazmıştım aşağıdan verdi ama şimdi yukarı yazıyorum ordanda vermiyor. Bi arkadaşım yazabilirmi bu kağıtta işlem nasıl oluyor rica etsem. Teşekkür ederim şimdiden.
Seans saatlerinde piyasa fiyatı girin.Eşleşme nerdense ordan veriei.Yalnız tavandan da verebilir riski var ben bu piyasada daiyama serbest yani fiyatsız emir girerim.Kesin alıcıyım çünki.
Hatta şimdi bile bakiyeniz müsaitse talimat girebilirsiniz.
bugunde alabildim 16.50 den 180 adet kadar.
devammmm..
103 lotla günü kapattım. 16.70 den 15 lot daha yazdım vermedi.
Havalar ısınmaya başlayınca turizm-havacılık-restorant-yer işletmeleri sektörünün zamanı geliyor.,,hisseler kıpır kıpır.
KKTC de bazı sektörler 5 mayıstan itibaren açılıyor. Turizm konaklama vs 15 mayıs dan itibarenmiş.
Antalya'dan, 23,5 milyon turiste 4 dilde mektup hazırlandı
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), geçen yıl Antalya'da tatil yapan 7,5 milyon yerli ve 16 milyon yabancı turiste gönderilecek, 'Sun and more' (Güneş ve daha fazlası) başlıklı mektubu Türkçe, Rusça, Almanca ve İngilizce olarak dört dilde hazırladı.
Merit in de hazırız diye mektup göndermesi gerekir.
2009 da lefkoşaya yapılan 5 yıldızlı otel o yıl için 40 miyon usd ye malolmuştu. Yıl 2020 Meritte var 7 adet otel. Bir oteli bile ortalama 250-300 milyon TL eden Meritin piyasa değeri sadece 45 milyon tl. Ultra komik... Her mal ederini elbet bulur ancak sabreden yatırımcılar iyi kazanır al satçılar değil...
Değerleme yapılmıyor demekki.
eğleniyormuyuz.. :)
kendimi merit otelinde zannediyorum,,balkonda deniz manzarası,,deniz,havuz harika :)
Bu hissenin ne kadar ucuz kaldığı artık farkedildi gibi.YTD
Güzel bir haberle desteklese daha sağlıklı olur. Bakalım ne olacak hayırlısı..
Bu hisseye benzer hisselerin fiyatı ortada PKENT MAALT neden MERİT bunlar gibi olmasın?YTD
Geçen yaz tatilde Kıbrıstaydım. Her yerde Avrupalı turistler vardı. Türkiye'nin bir çok tatil bölgesinde bulundum ama bu kadar Avrupalı turist bir arada hatırlamıyorum. Öğrendiğim kadarıyla Güney Kıbrıs tarafından daha çok geliyorlarmış. Daha öncesini bilmediğim için tam yorum getiremedim. Daha önceleri de mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı arttı bu Avrupa'dan Kıbrıs'a gelme durumu?
Kıbrıs her yönüyle bakir ve temiz bir yer. Türkiye uçuşları olmadan da böyle turist çekebiliyorsa turizm potansiyeli gerçekten çok yüksek demektir.