Ne zaman bedelsiz verecek acaba
3000 den mi bölünür 5000 den mi?
Var mı bir düşüncesi olan.?
Bi de şey vardı...
Printable View
Ne zaman bedelsiz verecek acaba
3000 den mi bölünür 5000 den mi?
Var mı bir düşüncesi olan.?
Bi de şey vardı...
6000 görür oradan bölünür herhalde, ben olsam öyle yapardım. Atıyom tutuyorum. Yalnız Acemşahı da yabana aramayız, çok sabır gerektiren hisseler buluyor ama bunlar da eninde sonunda hep çokk gidiyor. Biz bekleyip tutamadık hem asuzuda hem crfsa da hem de adelde sabredip bekleyemedik. Adamın hakkını yemeyin. Kimseye tavsiye vermiyr, al sat da demiyor. Adelim yok ama 14 lerde alıp sattıydık. Bir tane şakir vardı buralarda hep mıhalwfet ederdi. Çok bekletti tabi ama acısını çıkardı…Adam başarılı, sezarın hakkı sezara..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ağzınız bal 🍯 yesin 😎... 3 bin, 5 bin ...🙃🧿
Sayın spider3 sayın acemşahı bazı forumlarda görürüm sadece bu forumda değil fakat size şunu anlatabilirim
Ben adele 26.54 maliyet ile girdim geçen yıl Temmuz ayı tabi forumu takip ediyoruz acamşahın yorumlarını okuduk her kes gibi adel 120 li fiyatlara geldiğinde 2000 lotu satmıştım bunu forumda da yazdım fakat sayın acemsahın yorumlarını okuyunca biraz araştırma yapmak istedim ve nette anlattıkları yada yazdıklarının altının dolu olduğunu görünce 119 liradan tekrar geri aldım bunu da forumda yazdım galiba sattığım lotları sonra bu ınicef işi olunca yürüdü Acemsahın düşünceleri açıkçası benim hedeflerimin büyümesine neden oldu ve 530 liradan 2008 lotu sattım düşünceleri ve paylaşımları için kendisine ben teşekkür ederim 26.54 maliyet ve 530 TL satış bı benim için kafiydi ben en büyük oranlamadık Adelde yaşadım 1e 20 kat
Daha önce Alcar da 1 e 13 oranlamaya yaşamıştım fakat Adel de bu oranlama 20 katına çıktı Sayın Acemşaha tekrar teşekkür ederim be inşallah başka forumlarda tekrar karşılaşırız
Herkese bol kazançlar dikerim arkadaşlar
Merhaba
Bende Adel'le sn Acemşah sayesinde tanıştım.
Kendisinin yorumları benim için hep moral ve yol gösterici oldu,kendisine çok tsk ederim.20 TL maliyet 52500 lot hala taşıyorum ,inanmayan veya Acemşah'ın adamı diye yorum yapan olursa ekran görüntüsü paylaşırım.
Adelin yükselişi her yerde konuşulur olmuş... Millet bir kalem bu fiyat nasıl eder diye kafayı yemek üzere..
Adel sadece kalem veya silgi defter degıl insan hayatına dokunan 6000 çeşit ürün demek.
İşte migros sayfasında gündem adel..
Orada yazdığım yazıyı aynen paylaşıyorum..
Çok uzun süredir Adel kalemcilik yatırımcısıyım
Adelin yükselişi herkesin dilinde; herkes kalemin nasıl bu değere ulaştığı konusunda hayret içinde ancak olayın başka yüzü de var;
Patron adel kalemcilik yeni fabrika yeni makine parkuru karbon atak izinin düşürülmesi ARGE merkezi Uluslararası patentler kimya temizlik hijyen kozmetik ürünleri yatırımları satış dagıtım online pazarların düzenlenmesi vs bundan 10 yıl önce 250 milyon dolar harcadı bugun doların enflasyonu ile bu değerlerin bütünü 500 milyon dolardır.
TRT coçuk, Walt Disney, Mattel oyun ve oyuncak anlaşmaları, ile bütünleşen büyüme şimdi Ünicef anlaşması 200 milyon dolarlık ihracaat fırsatını sunmasına sevinirken
Birden bire Devasa Amerika pazarına açılldı yakında Afrika pazarına yönelik gelişmelerin olabilirliği mevcuttur.
İnsan hayatına dokunan toplam 50.000 ila 60.000 arasında ürün mevcut.
Adel kalemcilik ise 6000 ürün ile toplam insan hayatının bütünlüğüne %10 varannsayıda dokunmakta.
Kuşkusuz oransal açıdan adelin son bilançosu borsadaki en iyi dinamiklere sahip bir bilançosudur ve büyümenin yine devasa oranlarda geleceğinin işaretleri notları mevcuttur.
Borsa hareketleri acısından ise 15 yıldır hiç bir atak yapmayan hissenin patlamadır.
Fransız markası global bic piyasa ederi 20 milyar dolar yine Amerikannkırtasiye devi parker 30 milyar dolar seviyelerinde degerlerlere sahiptir.
Bugun adel sadece 27 milyon Türk öğrencisine kalem silgi satan bir şirket değildir. Belki de Migrosun Mion markasına private kozmetik makyaj hijyen ürünleri sağlayabilecek üretim imkanılatıba sahiptir.
Bu ahvalde ünicef anlaşması ardından gelen Amerika acılımını ile global bir marka haline gelen adel in pazar payı kendine baglı 15.000 kırtasiye noktasıyla
Adil fiyat değerinin 2 milyar dolar seviyesini hak ettiğini bu acıdan şu andaki fiyatın bile büyük kazanç fırsatları barındırdığını görüyorum.
Bol kazançlar dilerim.
Bu aralar çok boş kaldık burada yazdık çizdik artık yeterli.
Artık uzun süre sadece Twitter bağlısı WhatsAppt ta anca olabileceğim...
Hisse çıkar 3500 e düşer 3200 e benden değildir
Bilesiniz.
Bol kazançlar dilerim.
Adel kalemciliğin 20.07.2023 tarihli basın açıklamasında, UNİCEF ile işbirliği kapsamında önümüzdeki 3 senede 500.000 eğitim kitinin UNİCEF'e satışı hedeflendiği bildiriliyor. UNİCEF'in 2022 yılında 162bin civarı eğitim kiti aldığı düşünüldüğünde bu rakam 3 yılda 500.000 eğitim kitine denk gelmektedir. Bu da bize Adel kalemciliğin, eğitim kiti sektöründe 3 yıl boyunca UNİCEF'in tek tedarikçisi olduğunu gösteriyor. Basın açıklamasında, 2022 yılında alımı yapılan 162bin civarı kitin 134milyon dolar tuttuğu belirtilmiştir. Buna göre 500bin kitin fiyatı 400milyon doları aşmaktadır. Adel kalemciliğin X'li sitedeki sayfasında UNİCEF sevkiyatlarının başladığı bildirilmiştir.
Bunun haricinde başta Amerika ve Kanada olmak üzere Kuzey Amerika'da geniş dağıtım ağı olan HRS Global ile işbirliği anlaşması imzalandığı X'li sitedeki Adel'in resmi sayfasından duyurulmuştur.
Bunun haricinde Kıbrıs, Kosova, Irak, İsrail, Mısır başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına sevkiyatlar tamamlanmış ve okul açılışı öncesi Adel ürünleri raflardaki yerini almıştır. Bu haberde ınstgrm resmi sayfasından duyurulmuştur.
Adel'i vakıf gibi yöneten kötü ceo Evrim zamanında ihracat yapılmazken yeni ceo ile yapılan bu dev ihracat bağlantılarının üçüncü çeyrek bilançoya yansımasını hep beraber göreceğiz.
Bunun haricinde yılsonuna bilançosunda yapılması öngörülen enflasyon muhasebesi ile 20 yıldır değerlemesi yapılmayan fabrika arazisi ile 10 yıldır değerlendirmesi yapılmayan fabrika binası ve makine parkurunun gencel değerlendirmesi özkaynaklara eklendiğinde Adel çok yüksek bedelsiz potansiyeline ulaşacaktır.
Adel'i şu anki f/k, pd/dd gibi piyasa çarpanları ile değerlendirenler hataya düşmektedirler. Adel'in gerçek değeri ancak "gelecek değer analizi" ile anlaşılır.
Gazate Duvardan alıntıdır.
"Borsa değerlerindeki şişmeyi güncel bir örnekle somutlayıp bırakalım.
Kırtasiye malzemeleri satan Adel Kalemcilik ilk altı aylık bilançosunda yüzde 2.407 kâr artışı açıkladı. Hissesi yüzde 500 ile en fazla prim yapanlardan oldu. Eğitim masraflarının tavana vurduğu bir dönemde Tuncay Özilhan’ın Anadolu Grubu’nun yarısından fazla hissesine sahip olduğu Adel Kalemcilik’in borsa değeri 13 milyar liraya kadar çıktı. Dönüp bir de gerçek hayattaki karşılığına bakalım. Türkiye’nin hemen hemen bütünüyle ithalata bağımlı olan kırtasiye pazarının büyüklüğünün enflasyon, zamlar, kur derken 2023’te 7-8 milyar lira olması bekleniyor. Adel’in pazar payının ise yüzde 20 civarına çıkacağı tahmin ediliyor. Şirketin borsa değeri, pazarın tamamından fazla yani. Kağıt üzerinde her şey mükemmel! Eğitimli olmanın geçer akçe olmadığı bir dönemde, ‘kalemin’ borsada ulaştığı değer muazzam gerçekten."
"
tekrardan giriş yaptık. bizi hiç üzmedin adel. hikayeni bilenler var. ama bilmeyenlerde çok. hikaye araştırıp ondan sonra almak lazım. bilmeyenler boşa eleştiri yapıyor.
Bu hisse çok pahalı diye diye kent şekerde milleti döktüler. Kağıt 250 liradan 4250 liraya gitti. Ha ben 3500lerde vedalaştım ama bu milleti gaza getiren tayfa yüzünden çok milett kaybetti.
Bugün 3500 hedefli portföy de yerini aldı hayırlısı bakalım
sessiz sakin takibe devam. bugün genel müdür 14:30 da NTVde konuşma yapacakmış. bakalım neler söyleyecek...
Rusya pazarına ve tüm ürün grupları
ile etkin kanallarla girilmiş.
Rusya'ya ambargolar nedeniyle adel burada büyük bir pazar yakalayabilir.
Önemli bir haber.
Artık 1000 üzeri 4 haneli rakamlar yakışır.
Vayyy emenuke ! Acemşah bu kağıdı 14 TL de yazmıştı, 800 olmuş !!
6000 ceşit ürün satıyor
Ünicefe yılda 150..200 milyon dolar ve bir anda acılan Amerikan pazarlarına 300 milyon dolar ihracaat beklentisi mevcut
Kozmetik hijyen temizlik malzemeleri alanlarında yeni ürünler yeni pazarlara acılımlar bekleniyor
Şu covid bazı şeyleri geri bıraktı
Şu an 3500 olmamız gerekirdi..
Adel sadece kalem veya silgi değil hayata dokunan 50.000 ürün varsa 6000 tanesi adelde..
Yakında insallah 4 haneli rakamlar gelecektir.
Grafiklere göre artık 1500 kadar ön acık.
İstanbulda yaşanan sel felaketi nedeniyle maddi kaybı olan, tam da okula dönüş sezonunda kırtasiye toptancılarına gecmiş olsun diyorum.
Adel kalemcilik zayi olan kırtasiye ürünlerini biraz daha fazla calışıp üretmesi gerekecek.
Tüm belediyeler kırtasiye ihalelerine cıkmış, belediye secimleri öncesinde önemli bir konu, vatandaşın devasa artan kırtasiye giderlerini azaltıyorlar, ekap sitesinde irili ufaklı yüzlerce kırtasiye ihalesi mevcut hiç bu kadarını görmemiştim, tabi kamu ihale kurumuna bağlı ihale olduğu için yerli üretim şartı mevcut.
Secimler Adel'e epeyli yarayacak gibi ..
Adel & Faber fabrikası Kocaeli'de dir
Sn acemşah,adelin İstanbulda deposu var mıdır?
Egerki İstanbulda deposu vb yok ve selden hiç etkilen me mış se bu Adele olumlu mu yansır?
acemişah kendi nikleriyle gine iyi sallıyor,
Ceo Bloomberg Ht de canlı yayına çıktı. İhracat hamlelerinden bahsetti. Ama Unicef protokolünden hiç söz etmedi. Bu bağlantıda bahsedildiği gibi 200-300 milyon dolarlık bir hacim söz konusu ise bu işten hiç bahsetmemesi çok garip.
Cok sayida isten cikarmalar varmis firmada,eksi sozlukte yazilmis
Problem varmı? Olacak.
Anlaşma yürürlüğe girdi.
Müdürün tek baçına bu anlaşmadan bahsetmemesi normal, ancak ihracat potansiyelinden bahsetti.
Galiba bu amerika pazarı bizim beklentimizden daha büyük bir şey.
Sanırım yakında ihracatt iç pazara satışları gececek ve Bazı yurddışı bölgelerine tüm ürün gamı ile giriliyor.
Mısırda bir üretim tesisi veya şirket satın alma ile arap ve afrika pazarında da güçlü bir oyuncu olunabilir gibi geliyor.
Artık bedelsize odaklandım bunun yakın vadede gelmesi gerek tabi yeniden değerlemede şart.
Bol kazançlar dilerim.
acemisah her sallandığında adel aşağıya gidiyor adelin en büyük engel sensin
Kısa vadede çok ciddi prim yaptı. Bugünkü kapanış yakın zaman için niyetlerini az çok belli eder. Şahsi fikrim 600 tl nin altı kısa vade için sıkıntıyı artırır. Nihayetinde beklediğimize değen bir getiri verdi adel. Tahtanın sahibi belli. Gelecekte fiyatın seyrini hisseyi toplayan ve maliyeti neredeyse sıfır olan ilgili kişinin dışında kimsenin bileceğini sanmıyorum. Genel müdürün neredeyse hemen her gün ekrana çıkması da alışıldık bir durum değil. Firma kabuk değiştirmeye çalışıyor ve umarım başarılı olurlar. Herkese hayırlı kazançlar dilerim.
Merhaba,
Güzel bir sunum oldu.Kapasite artışına gidilecek,ihracat iki senede en az dört kat artacak ve ürün grubunda bulunmayan ürünler için firma satın alma yoluna gidilecek görüşmeler sürüyor dedi,yalnız UNICEF olayı bizim düşündüğümüz kadar büyük olmayabilir,30-40 milyon usd olarak bahsetti.
Sn Acemsah siz nasıl buldunuz?
Dün söylediklerinden cok daha fazlasını söyledi..
UNICEF de kesin bir rakam yok müdür en az rakamlardan bahsedeyim dedi ve 40 milyon dolar rakamını vardi bununla ilgili
Yine müdürün söylemlerine göre cıkardığım ihracat rakamı seneye en az 100 milyon dolar civarı olacagını katlanarak büyüme ve bu yılı nette 1.7 milyar ciro olacagından dolayı tahmin etmekteyim.
Kapasite artışı Mısır'da üretim iması ve şirket satın almaları bir borsacının isteyebileceği en degerli seyler tabi bu bedelsiz sermaye artırımı da yakında getirecektir 23 milyon sermaye artık cuvala sığmıyor %2500 dolayında bir sermaye artışı artık şart..
Bu acıdan ve hissedeki teknik veriler ve beklentilere baktığımda seneye bir hisse için yaklaşık 150 TL kar bekliyorum ve beklentiler teorisine göre adil hisse fiyatı şu an 1570 lira civarıdır. Ve yakında 1000 li rakamların üzerinde oluruz ve bedelsiz acıklanırsa hiç hayal edilmeyen rakamları görebilir..
Adel ana hissem ve yan hisselerim de segyo ve TNZPT saflık segyoda 12.80 TNZPT de bugun 40 lira olmasına karşın adel satıp TNZPT almadım Arzum ve gentaşı satıp 355lira hedefimle TNZPT aldım ..
Adelde 1050 olmadan satmam sözümü tuttum ve müdürün bu açıklamaları dan sonra bu 1050 rakamı daha da yükselecek gibi duruyor.
Adele yatırım yapan bugüne kadar kazandı... Orta ve uzun vadede Adele yatırım hep kazandı bundan sonrada kazanmaya devam edecektir..
Satışlarımız katlarak artıyor bu yıl için 1.7 civarı net satış acıklayaxagız.. 3 vardiya calışıyoruz mal yetiştiremiyoruz stoklar bitti elimizde mal olsa bir bu kadar daha satış yapardık vs vs diyen müdürün daha ne demedi bekleniyor bilmiyorum.
Fatih kalemi satın aldılar işte bir iki kozmetik firması da güzel olur...
Cok yazdık cizdik artık 1000 üzerinde tekrar yazarız ..belki de bedelsiz geldiğinde...
Bol kazançlar dilerim.
kendi çalıyor kendi söylüyor,,,,