50 günlük AO tamam sırada 100 ve 200 varsa mıçtık..
*Vakvak 50 AO henüz gelmedi 7,75 civarı ..
https://i.resm.im/vT6n8qw.png
Printable View
50 günlük AO tamam sırada 100 ve 200 varsa mıçtık..
*Vakvak 50 AO henüz gelmedi 7,75 civarı ..
https://i.resm.im/vT6n8qw.png
Vakıf Ağlakçı 17 m lot daha çakmış takasta kalan 12 m lot :wu:
Düzeltme: Dün satılanla birlikte 28,5 m lot satmış bitti sayılır ..
Kamular mir de ısrar ederse, iş başka boyuta evrilir bu sefer, zaten dava var bir de yaptırım gelirse, seçime kadar rahat yok anlaşılan.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasil bir ortamdir be. Peki sen bunun gidince gelen degisimin olumlu olmayacagini nasil dusunebilirsin bir borsa yatirimcisina?
sEVGILI ORTAGIM.....
son 15 gunde yasananlara bakarak borsayı yorumlamaya calısalım........
burada hersey hıkaye.........
gordunuz 10 endex kagıtlarında neler yapılabılıyor.........
her kose bası tutulmus durumda.
ıstedıklerını yaparlar.............
koskoca kagıtları ıstesınler 1 tl
ıstesınler 100 tl yaparlar....
nıye borsada kımsecıkler yok..........
bakmayın burada 3-5 kısı....dıger sosyal medyada 3-5 kısıye.........
onların tum malalrını toplasan ne yapar kı...
burada artık gruplar bırbırını batırmaya oynuyor.....
burasıonlar ıcın lunapark.
carpısan otolar
Birileri yine boş beleş konuşuyor buralarda bilmezsen zamanında Ziraat bankasının her sene görev zararı adı altında zarar ettiğini eskiden onu da halkın yani benim ödediğimi buralarda boş beleş konuşmaya devam edersin.Boş konuşmayın o yüzden yalnız hisse yorumu yapın.Sonra yince lafı zorunuza gitmesin.
Yakın gap 7,84 yukarıda da 8,95 destek dirençti bu noktalar şimdilik.
Hiç kimse hiç kimsenin boş beleş ideolojik yazılarını çekmek zorunda değil burada.Hele yatırımcı hiç değil.
sevgılı ortagım bılemen..çetenın ayagııdr.....
oyle satıs gosteryordur..........
alan satan aracı kurumların da hıkaye oldugu sen de bılıyon..
bu miçler 80 yereden işlem yaparlar......
dısket seansları bunların işi kolaylastırmak ıcın yapılmıs bır olaydır.........
seansı kapat ........... devreye kesdıgın zaamn. acma. acıkcılar moka sarsaın.....ama olmaz...........
dıyorum cetenın ıcınde her kesımden ınsanlar vardır.
onları beslıyorlardır...........
yok vadelı
yok vıpo.........
Allah emrı degıl kı onlar.
gokten ınmedı.........
nasıl tahtaları kuruyorlarsa.
onları da kuruyorlar........
yok oymus yok buymus...........
kagııd aldın mı kaderıne razı olacan........
hersey olabılır.........
hısse hahkında
mantıklı,ekonomık,temel hele hele teknık baktın mı yamulursun........
Ben Araliktan beri stratejimi hukumetin gidisine yaptin, cok de memnunum bu musibetin gidisinden nemalandigima.
Sen hep ustten konusup duryorsun her bir halti biliyormussun gibi. 2 kere kiytirdin. Capin neymis kimin yatirim kararina karisiyorsun. Bir yazsana suraya ne kazanmissin araci kurumda telesekreterlikten gorelim. Yaz ikisinde de tavana lotlarini.
Halk bankasinda 5881660 lot bekliyor tavanda.
Is Bankasinda 8567114
Cevirmeden. Yazdiginin bir faydasi olmasi bana, belki adamin bir capi varmis kazanmis kendisi diyeyim.
http://share.matriksdata.com/Images/...1048322075.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1048556450.png
uzun lafın kısası.bugunler de gecer.
nasıl hayyat gecıyorsa.
takmayın kafanıza.
buraya fazla pğarayı koyun.
hele hele kredı kı
opulursun......
aracı kurum sahıplerı senın uzerıne musterısının uzerıne oynar
mumkunse uzak durun...
hıssen olsa da.
olmasa da .....YASATMAZZZZZZZZ BURASI...
eskıden bılen kazanırdı.........
şimdı ise....
Göçmenim kuruyorlarda haddini çapını bilmeyenler hadi kendi neyse bir de bunları sosyal medyada millete salık verenler ne olacak?
666 sen o stratejiyi aralıkta kurmadın yalan konuşma hala millete dolar aldırmak ile meşguldün o ara ISCTR topiğinde silinen silinmeyen bir ton yazın var.
Ayrıca o starejiyi ne zaman kurarsan kur zaten çöp olduğunu video ile sana anlattılar.O stratejin çöptür.Ha bugün anlamazsan yarın bir gün anlarsın.
Sen bu tavana lot yazma gazını piyasadaki yeni yetmelere ver gidipte.Bir sürü lotun var ne oldu elin oğlu eline ayağına vermedi mi?Kaldırsaydın ya tabanları.
Haddini çapını bilmeyenler lafını senin için kullanmadım ben. Senin dahi olsa kötülüğünü istemem ben.
Sosyal medyadaki böyleleri yüzünden bir sürü insan ya battı ya da parasının çoğunu kaybetti.
Şimdi hisse konuş o konulara hiç girme girme ki hafta sonları seni üzmeyeyim.
Düşüncelerin beni zerre ilgilendirmiyor. Yatırımcıya faydalı ol canımı ye.Bana zararın olsada bana laf etsende o zaman sorun etmem.Cevap dahi vermem.
burada tartısarak bırbırınıızn kalbını kırmayınız......
burada cok zarar edenler var..... belkı de tum bırıkımını,tum varlıgını,cucugunun okul parasını,herseyı kaybeden vardır.
bıraz empatı yapalım.
atısmaya gerek yok......
sız de yazın o da yazsın........
ve de en onemlııs hısse lerde neyın nasıl olacagını bılemezsınız.
çete neye karar verırse.o olur..
en ıyııs......gıdıp sevdıkelrımızle............
ekrancılara kolay gelsın......
Yalan konusmak sizlerin yaptigi is. Benim yuzlerce mesajim var bu topikte araliktan sonra degisim geliyor diye.
Aralikta dolar 10 idi, ben kendim alabiliyorsam kendim de alirdim neler zirvaliyorsun. Alan sanki kaybetti. Dolarin isi sanki bitti.
Senin gibi 13'ten short aciyorum diye tatava yapmiyordum.
Cevirmeden yaz su lotlarini hala bekliorum.
Garan feci basıyorlar.
ortak...........
gercekten ben burada neler gordum neler.....
aracı kurumda odam vardı.......
aracı kurumun sahıbı ıbne ustume oynuyordu....
kaç arkadasım battı.......aralarında sabancı nın akrabası olan bıle var......
manyak zengınlerdı.
burası kımlerı kımlerı bıtırdı bıtırır.
son 1 haftada kımler bıttı....
ve de hıssede operasyon sırket sahıpsızzzzzzzzzzzzzzzzzz
YAPILAMAZ............
ne demek ıstedıgımı anlamıssınızdır....
evettttt arkadaşlar yada benim gibi sessiz ve derinden takip yapın
Gocmen neyse baska zaman konusuruz bunlari. Dur su pesime duseni bir halledeyim.
Millete ne lem ben yatirimimi heriflerin gidisine gore yapmissam.
Hala bekliyorum. Gorelim ne kazanmssin da benim yatirim stratejime karisma hadsizligini gosteriyorsun.
http://share.matriksdata.com/Images/...1107557856.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1108168481.png
Sen Allah'tan da mı korkmuyorsun. hani nerede bu USD 40 tl? başka söze gerek yok? Bunu beklerken borsada nasıl bir strateji kurdun? Senin ne peşine düşeceğim Allah akıl fikir versin.Sen takıl sanalında mutlu mesut benim işim gücüm var.Hiç olmasa diğer arkadaşlara saygım var.
Çarşın pazar ola.
Hesap makinesinde bir parmağınızı herhangi bir tuşa basılı tutarak işlem yaparsanız sonuç hep yanlış çıkar .
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=444
Arşiv var bak doya doya okunulacak.
Hulkiye' ye gelirsek bugün bir güzellik bekliyorum mesela ..
Benim hedefim 40 degil, 80 dolarda. Ya da herifin gidecegi ne zaman oysa, ya da sabit kura gecilecegi neyse o. Ben dolar alabiliyor olsam alirdim girla 10'dan. Kac tane mesajim var o zaman almak istedigime dair. Salak sacma fakirlerin VIOP'uyla 1 ay ugrastirdin beni gidip orda al diye cok birsey biliyormus gibi. Gunluk 30 bin dolarlik islem olan yerler.
En sonunda isini bilen arkadasin biri cikti burasi ile his ugrasma yuklu uzun vadeli pozisyon burda acamazsin, ben cok ugrastim dedi. Biraktim. Bu VIOP sacmaligini anlamaya ugrasirken de dolar 14 oldu.
Bana ne ki bundan.Ben damadın kankasımıyım akrabasımıyım yancısımıyım mesai arakadaşımıyım? Bana ne?
Ha bak de ki sen doların 18 tl olacağını bilemedin de bana evet bilemedim.Ama ben borsada varlıklar ucuz dedim yatırımı mı buna yaptım fazlasıyla da telafi ettim.
Ben dolar yükselecek deyip borsaya yatırım yapmadım.Bu bir çelişki.
Hesap makinesi örneğindeki parmağın piskolojideki adı "engram" dır..
Anlayan anladı, anlamayana Allah acil şifalar versin ..
AYM, HDP kapatma davasında reddi hakim talebini reddetti, ek deliller için partiye ek süre verdi - NTV