Eyvallah hocam, inşallah diyelim...🙏
Printable View
Eyvallah hocam, inşallah diyelim...🙏
Öncü Girişim yani Doğan grubu artık biraz ağırlığını vermeli, büyük bir iş potansiyeli var şirketlerin yatırım programları da bu zamanlarda beli oluyor genelde.
3-4 milyar hasılatla kar yazmamak bu şirketin kaderi olmamalı.
Hacim geberik, kademeler boş, bir şey yapmalısın artık karolin.
Haber lazım, hisse demirledi buralarda.
Öncü sermaye arttırımını Doğan grubu yatırımcı ilişkilerine sordum. Karel ile ilgili olmadığı, yeni yatırmlar için yapıldığı söylendi.
bu hafta çok rahat 20 tl üzeri atar diyordum ama durgun bir hafta oldu....şirket kap atmakta özürlü...3.5 milyar ciro yaptı doğru dürüst kap haberi attığını hatırlamıyorum...
Kareler inanmayanların silkelediler.
Kral 20'lere dayandı yine, bu hengamede işini güzel yapıyor tahtacı, eferim eferim kral.
20 tl üzeri kapanış güzel olacak hadi bakalım.
20 üste ivme kazanacaktı ama kalamadı, epey de uzaklaştı, haber lazım yoksa patinaja devam.
Çorum'dan çıkamadı gitti bir türlü, çok sevdi oraları, istikamet Denizli olmalı artık.
Hisse hala eski zirvesinden çok uzakta..
--spek, iyi havayı affetmiyor gibi geldi bana...
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...a82cdf07&ei=21
Mobiustan çip hisseleri önerisi
Karel cumaları sever
Netas Tcell'de yeni iş aldı bugün ama bizim aylardır imza bekleyen ihaleden hala haber yok, hisse için haber lazım ama hiç gelmiyor bunca faaliyete rağmen.
https://twitter.com/FonTakip/status/...hVizHgVfw&s=08
Düşünün 2.2 milyarlık fon yönetiyorsunuz. Bunun ne kadarıyla karel alırdınız.
Sizi bilmem ama tacirler değişken fon %10 nu basmış karele ve en çok karel olmuş fonda.
Yatırım fonları karelimizin kaderini belirleyecek. Ya hep birlikte ihya olacağız yada boşuna beklemiş olacağız. Umarım bu tahtadaki fonlar Alarko holdingi 8 tl lerden toplayıp 80 tl ye kadar süren fonlar gibi olsunlar.
Temel analiz yapan varsa paylaşabilir mi?
20 geçilsin artık diyoruz tahtacı ise 18'li fiyatlara basıyor, karoline çok yüklenmeye başladın tahtacı bilesin, keserler biletini.
İyi haftalar.
yakında 23-24 tl ye doğru bir hareket yapar diye düşünüyorum...ytd
togg yollara çıkıyor karel içinde hayırlı olsun...
karel ile kıyaslanamayacak firmalar milyon milyon kar açıklıyor karelin para kazanması bu kadar zor niye...bu şirketin çok rahat 500 milyon üzeri karlar yazması lazım...
Kısa vadede endekse ayak uyduracağı belli oldu. Daha aşağıları hedef almazlar umarım.
bir süredir az miktarda tutuyordum ama maliyetim çok düşük
bu ay 150 lot ekleme yaptım, bundan sonra her ay gelirim buralara :)
bol kazançlar
Bir karar vr artık kral, ya yukarı ya da aşağı, epey oyalandı buralarda.
https://t.co/Zg11zZewLM
Kapanışta Unlu menkul bu kadar malı niye almıştır.
35krş ta fırtınalar kopmuş
İyi akşamlar Sayın Ömerby, Karel in ftse endeksine alınacak olması nedeniyle karanlık oda seansında 4,7 milyon lot ftse fonları alım yapacaktı, bu yaklaşık 1-2 aydır bilinen bir durumdu, bu yabancı fon alımı için bist teki fonlar ve aracı kurumlar daha önceden topladıkları hisselerden sattılar büyük kısmını, 3.872.000 lot ftse fonu için ünlü aldı, Qnb ve vakıf yatırım da son dönemde ftse fonlarına satmak için almışlar lotları demek ki, en iyi satıcı onlar, 4.7 milyon lottan eksik kalan miktarı da virmanla alırlar muhtemelen.
Bu Ftse fonuna girme durumlarında arz/talep dengesine göre hisselerin karanlık odadan +%3 veya -%3 gibi bir primle çıktığı zamanlar oluyor, Karel de güzel primli çıktı karanlık odadan,
Açıklamanız için teşekkür Hasan Kürşat bey.
Aynı durum Vkgyo.hissesinde de oldu. Orada Ak Yatırım 12.900.küsür bin lot aldı.
Oysa gün boyu hisse satıcılıydı. Dikkatimi çektiğinden yazmıştım..
Bu hafta aksiyon olsun artık kaç haftadır 20 tl üzerine atamadık..togg da yollara çıktı artık yol alması lazım şirketin kap haberi atmamasına rağmen.....iyi bir hafta olur inşallah...
Endeksten ayrışmasını sağlayacak bir atraksiyon lazım ama sanki kısa vadede olacağa benzemiyor. Turkcell ihalesi-Togg-Ftse endeksine giriş hiç bir haber etki etmedi karoline. Fonların sabrı ve stratejisi bizim yönümüzü belirleyecek sanki. Endeks gibi bununda gözü toprağa bakıyor. Diren karolin.