"Fakirin ekmeği umut" misaliydi benimki. Hala yarın ne yapar güvenemiyorum. Endeks kadar bile çıkmıyor.
Printable View
Ulan hipnator, giderken hiçbirinin peşine takilmiyon düşerken hangisi gitse onun onun önünde gidiyorsun. Haysiyetsiz kopek
Senin gibi soysuzlarin ta Allah belasını versin şu mübarek gün
Bunlar süzme orp evladı dün akşam 19.00 gibi SPK hakkında cimere şikayet talebinde bulundum. Sabah 09.14'te SPKdan cimer üzerinden herşey usulüne uygun diye cevap geldi. SPK, patronlar, en başta da anladınız siz onu hepsi masanın ayağı. Bu kadar hızlı cevabı nasıl verebilirler resmen otomatik mesaj. Farklı konularda 2 cimer şikayetimin cevabı 2 3 hafta sürmüştü
Biraz daha kazın aradığını eline verecekler
Ulan hala kuyruğu dik tutmaya calisiyorsunya. Kıçımla gülüyorum:)
Konyanın son bir iki senesi sıkıntı yok bedelsizleri düşüşlerde kollayın ve alın biriktirin derim. Düşüşler bizleri korkutmasın eninde sonunda sermaye artırımı yapacak kaçarı yok. Yaptığında sermayeyi en az X3 X4 çarpın değmez mi?
Fren rengini belli etti, haftaya spk onayını alacak gibi hareketler. Bizim çulsuz şu hiç ölüm kendisine gelmeyecekler gibi davranıyor hala. Vur patlasın çal oynasın. Ulan götünün kılları ağırdı bi bak aynaya. Frenden sonra sıra sende. Kaç yıl daha yaşayacaksın. Hazırla kendini mezara. Melek olarak beklemek isterdik ama bu son hareketlerinden sonra zebani olarak beklıyoruz.
frene haber gelir p.tesi salı boşuna tavanlamadi.biz öldük herhalde haberimiz yok bu havada bile eksi
sağır sultan bile duydu spkya başvuru yapınca 15gunde falan cvp gelicegini ne tesadüf p.tesi16nci gün.bu tahta yapıcı çok ürkek ve garantici
Ağzın bal yesin sn kepetto. Duygularımızı anlatmışsın. Bu adamlar ölmeyecek gibi 4 elle sarılmışlar. Fırıldaklığın dibine vurmuşlar kaç yıl oldu yatırımcısına neler yaptılar. Yazık....
Oysaki Konya dediğinde halayın başını çekerdi. Tahtacı patronları biz sizleri affetmeyeceğiz. Allah ta sizi affetmeyecek.
Helal olsun frene valla.... Biz sanki hipodroma at yerine eşek sokmuş gibiyiz. Gerçi tam hesaplamadım ama frenle bizim zirveden düşme oranımız şu anda aynı gibi
Haklısınız. Göz ucuyla ayak üstü bakmıştım, yanlış hesap yapmışım. Biz zirveden % 27,9 aşağıdayız, Bfren % 15,26 Hiç elle tutulacak yeri yok. Bakalım arayı kapatacak mı, yoksa biz yanlış trene mi bindik... (Bir kere yanlış trene bindin mi vagonlarda geriye doğru yürümenin kıymeti yokmuş)
Kesinlikle güzel hesap.. Gelir veya gelmez..2011 de girdiğimde bu rakamlar beni keserdi. O dönem elimdeki lotlar bu rakamlarla ev almaya rahat yetiyordu. Şimdi bu rakamlar aynı evin 1 odasını anca alıyor. Varın siz düşünün olması gereken noktayı.
Sermayesi bile bir mikser kamyon fiyatı..
Neyi bekliyor hala. Ne fırsatlar kaçtı bunun yüzünden. Ömrümüzden 12 sene iç etti.. Umutla Verene kadar bekleyeceğim..
Cuma günkü hareketleri açıkçası hiç hoş değildi. Sanki benden bu kadar daha kovalamayacagim der gibiydi. Ins ben yanılırım da kovalamaya devam eder. Tabi kovalama bir yere kadar bizi hedefe vardirmiyir. Ama en azından bok sineklerini uzak tutar hisseden. Bize bi haber lazım!
son 7/8 günde yaklaşık +%25 lik al satımızı yaptık.
özellikle son 1 yıl olmak üzere, 2 yıldır enflasyon çok yüksek,
1 yıldır 950 fiyatlarda yatay seyretmiştik,
enflasyon farkını hesap edince o zamanların 950 li fiyatları şimdinin en az 2200 lü fiyatları eder, hissenin şu anki fiyatına bu şekilde bakılmasına fayda var, diye düşünüyorum.
20 ocakta bakanlık, konya çimentonun ges projesine nihai karar verecek, evet yapabilirsiniz veya hayır yapamazsınız, diye açıklama yapacak,
bakanlığın evet yapabilirsiniz kararı zaten beklenen bir karar,
speğimiz kullanmak isterse kullanır,
şimdi bilgiye değil mantığa dayalı yazıyorum,
bakanlığın bu açıklamasından sonra konya illa ki bir kap atacak, ges projesi için şu kadar yatırım yapacam, finansı şurdan sağlayacam falan filan diye, işte o kap hisse fiyatına güzel yansıyacak diye tahmin ediyorum.
7338sayılı kanun ile getirilen VERGİSİZ yeniden değerleme muessesi uygulanabilecek tır.
31.12.2023 tarihli mali tablolar enflasyon düzeltmesine tabi tutulurken,düzeltmeden kaynaklı kar zarar farkı,geçmiş yıllar kar/zararı hesaplarında gösterilecektir.Geçmiş yıl karı vergilendirilmeyecek ,geçmiş yıl zararı ise matrahın tespitinde zarar kabul edilmeyecektir.
278m geçmiş yıllar karları
350m stok
1416dekar sehre yakın arazi
2ges projesi
o.c spek
hesap ortada 2023 bedelsiz yılı herkesin ortak görüsü ama bist napar Konya'nın tahtacisi napar o ayrı
millet pozisyonuna göre yazıyor takma kafana biz ne üstadlar gördük!:)
İktisatçı; dün öngördüğünün bugün gerçekleşmediğini, yarın açıklayabilen kimsedir.
İktisat, yoksulların tozudur.
İktisatçılar üçe ayrılır: 1) Ekonomi okumuş olanlar, 2) Ekonomiyi bilimsel düzeyde değerlendirip, sindirmiş olanlar, 3) İktisatçıymış gibi yapanlar. Bu üç grup içinde en kalabalık olanlar üçüncü gruptakilerdir.
https://www.mahfiegilmez.com/2016/04...uce-ayrlr.html
Aloneman42 Konya'nın ilçelerinde birkaç arsasından bahsedilmişti eski zamanlarda...
Kaç arsası var nerelerde bilgin var mı? Hatırlayamadım ben yada yanlış hatırlıyorum.
Madeni falan da var mı acaba
20 ocak ges kararı önemli
Ne kadar bir yatırım gerekli Elimdeki para yeterli mi Ne kadar zamanda bitecek Yıllık ne kadar kar getirecek
KV önemli hale geldi hayırlısı artık
arkadaşlar iyi yazsak,
mal pazarlıyor,
kötü yazsak,
algıcı,
derler,
herkes bildiğini yapsın,
elinde yüklü mal olup da çoooooooooooook yüksekten satmayı düşününenler varsa,
oturup bir kez daha düşünsünler, sağlıcakla kalın.
buraya bakipta mal alıp satan varsa zaten borsayı bıraksın sonu hep pişmanlık olacaktir
Yarın şöyle güzel bir heybeyi turplarla doldursam mı acaba diyorun tekrar , :drunk::whistling:
Ne güzel düşürmüşünüz :evil: